عصر قم

آخرين مطالب

پزشک مغز و اعصاب: سکته مغزی فقط مختص سالمندان نیست گفتگو

پزشک مغز و اعصاب: سکته مغزی فقط مختص سالمندان نیست
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا /یک متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب و استروک و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: سکته مغزی فقط مختص سالمندان نیست؛ بلکه فرآیندی است که از سنین پایین آغاز می‌شود. تقویت توان عضلانی از طریق ورزش، تغذیه سالم و سبک زندگی فعال، نقش موثری در پیشگیری از آن دارد.
دکتر مژده قبائی با تاکید بر نقش کلیدی بانوان در سلامت فردی، خانوادگی و اجتماعی، گفت: با توجه به تمرکز ویژه هفته سلامت امسال بر زنان، توصیه من به عنوان یک پزشک و یک زن این است که از سنین پایین، به‌ویژه در مورد دختران، به تغذیه مناسب و فعالیت‌های بدنی هدفمند توجه ویژه‌ای شود. چراکه سلامت استخوان‌ها، عضلات و سیستم عصبی، از همان دوران کودکی پایه‌ریزی می‌شود.
وی گفت: سکته مغزی فقط مختص سالمندان نیست؛ بلکه فرآیندی است که از سنین پایین آغاز می‌شود. تقویت توان عضلانی از طریق ورزش، تغذیه سالم و سبک زندگی فعال، نقش موثری در پیشگیری از آن دارد.
قبائی در ادامه، در خصوص مصرف ناآگاهانه برخی قرص‌های پیشگیری از بارداری هشدار داد و گفت: بانوان باید در انتخاب روش‌های جلوگیری از بارداری دقت کنند.
به گفته دکتر قبائی، از تهدیدهای جدی بارداری به علت تغییرات هورمونی، لخته‌ وریدی های مغزی، دیابت بارداری و افزایش فشار خون است.
وی تاکید کرد: کنترل نکردن دیابت بارداری و افزایش فشار خون می‌تواند منجر به سکته مغزی و حتی خونریزی‌های مغزی شود. این مشکلات ممکن است حتی در زنانی بروز کند که پیش از بارداری سابقه دیابت یا فشار خون نداشتند، اما پس از بارداری، شاید مجبور به مصرف دارو مادام‌العمر بشوند.
ورزش و کنترل فشار خون؛ کلید پیشگیری از مسمومیت بارداری ( پره‌اکلامپسی)
عضو هیات‌علمی و دانشیار گروه داخلی اعصاب بیمارستان امام خمینی (ره)، با اشاره به ضرورت ورزش‌های مناسب در دوران بارداری، بیان کرد: داشتن توده عضلانی مناسب و کنترل وزن در بارداری بسیار حیاتی است. افزایش وزن غیرمعقول همراه با ورم اندام‌ها ممکن است نشانه‌ای از مسمومیت بارداری باشد که نیازمند اندازه گیری فشارخون و مراجعه به پزشک است که در صورت کنترل نشدن، جان مادرو نوزاد را به خطر می‌اندازد.
براساس گزارش وبدا، قبائی افزود: مسمومیت بارداری می‌تواند باعث زایمان زودرس و تولد نوزادان نارس شود که از نظر مغزی و ریوی دچار مشکلات جدی می‌شوند. نوزادانی که ممکن است برای مدت طولانی نیاز به مراقبت‌های ویژه درNICU داشته باشند.
وی با تأکید بر ضرورت پیگیری مراقبت‌های پس از زایمان، عنوان کرد: خطر سکته مغزی تا 6 هفته (40 روز) پس از زایمان همچنان وجود دارد. بنابراین، کنترل فشار خون و قند خون در این دوره نیز باید ادامه پیدا کند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/720062/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شهید آیت‌الله آل‌هاشم؛ مظهر سادگی مردمداری

سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات + تصاویر

سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات و دیدار با علما + تصاویر

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ز دور باش حوادث دلم

امام‌جمعه قم: از حق غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

این لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

بازگشت مهرداد محمدی بعد از 200 روز

ژابی به‌ درد رئال می‌خورد چون اداره مالیات را برد!

قلعه‌نویی: درخواست ما بازی با تیم های بزرگ دنیا است.

فرجی و دستور ویژه کارتال؛ 11 نفره تمام می‌کنیم

گروسیان علیه غول‌کشی دوباره شمس‌آذر

مهاجم پرسپولیس در آستانه توافق با فولاد

تغییر موضع آموریم؛ کاسمیرو دیگر فروشی نیست!

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

کارشناس ضدانقلاب، «خلیج فارس» را هم فروخت!

عراقچی به پاپ جدید پیام داد

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

طلاق همسر لمان پس از رسوایی اره برقی!

پیشنهاد عجیب به لینه‌کر؛ اجرای برنامه آشپزی!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

گل باقری به تراکتور تکرار شد!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی به بیانیه مس رفسنجان

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

چرا اعرابِ مخالف برجام، حامی مذاکرات کنونی ایران و آمریکا هستند؟

تسنیم: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان قطعی شد

ادعاهای نماینده ترامپ درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران