عصر قم

آخرين مطالب

تنها 42 درصد از شهر قم دارای فاضلاب شهری است اقتصادی

تنها 42 درصد از شهر قم دارای فاضلاب شهری است
  بزرگنمايي:

عصر قم - نماینده قم در خانه ملت گفت: تنها 42 درصد شهر قم دارای شبکه فاضلاب بوده و براین اساس نسبت به میانگین کشوری که 48 درصد است، عقب هستیم.
به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام قاسم روانبخش نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در مراسم گردهمایی ائمه جماعات شهر مقدس قم اظهار کرد: ما به عنوان نمایندگان مردم وظیفه داریم در راستای عمران و آبادانی شهر و رفع مشکلات اجتماعی رایزنی‌هایی در سطح ملی داشته باشیم.
وی افزود: در همین راستا موضوع ریزگرد‌های قم را در کمیسیون امور داخلی و شورا‌های مجلس شورای اسلامی تحت عنوان بحران ثبت کرده‌ایم، چرا که این معضل نه تنها استان‌های هم‌جوار مانند مرکزی، سمنان، تهران و اصفهان حتی قزوین را نیز در بر گرفته است.
نماینده قم در خانه ملت تصریح کرد: با پیگیری‌هایی که انجام داده‌ایم و با مراجعه به وزیر نفت، از بودجه‌های مسئولیت اجتماعی 15 هزار میلیارد ریال به این امر اختصاص یافت.
وی اشاره کرد: مطالعه‌های مربوط به طرح مدیریت ریزگرد‌ها در قم به طور کامل صورت گرفته است؛ اجرای آن نیازمند حدود 30 هزار میلیارد ریال اعتبار است.
روانبخش در بخش دیگری از این جلسه با بیان اینکه مجمع نمایندگان قم با استاندار قم در خصوص مسائل و مشکل‌های مختلف این استان همراهی و همدلی دارند گفت: نمایندگان قم به صورت مرتب با استاندار جلسه‌های مشترکی برگزار، و مسائل را پیگیری می‌کنند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: به عنوان نمونه به‌تازگی، نمایندگان قم همراه با استاندار قم، مشکل کم‌شدن حجم آبی که از سرشاخه‌های دِز به این استان منتقل می‌شود را به وزیر نیرو اطلاع دادند، وزیر هم دستور انجام مطالعه‌های لازم برای رفع این مشکل را صادر کرد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: برای تقویت شبکه برق استان نیز، وزیر نیرو بر اساس نظر اجماعی مجمع نمایندگان و استاندار، دستور داد تا پُست‌های جدید برق نصب شوند.
روانبخش در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این مطلب که طبق دستور وزیر نیرو حدود یکهزار مگاوات برق خورشیدی در قم تولید خواهد شد اظهار کرد: با توجه به سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته، در سال 1404 حدود 300 تا 400 مگاوات برق تولید شده از طریق انرژی خورشیدی وارد مدار می‌شود.
نماینده قم در خانه ملت عدم راه‌اندازی شبکه فاضلاب در قم را از معضل‌های جدی این شهر عنوان کرد و یادآور شد: در مناطق مختلف قم مانند نیروگاه، شهرقائم و انسجام، رها شدن فاضلاب در کوچه‌ها، وضعیت نامطلوب و زشتی ایجاد کرده و سلامتی و بهداشت جامعه را در معرض خطر قرار داده است.
وی ابراز کرد: تنها 42 درصد شهر قم دارای شبکه فاضلاب است، نسبت به میانگین کشوری که 48 درصد است، عقب هستیم. با تعامل و همدلی موجود بین مجمع نمایندگان، استانداری و شرکت آبفای کشور، 11 هزار میلیارد ریال اعتبار برای فاضلاب قم اختصاص پیدا کرده، امیدواریم تا 2 سال آینده، این معضل برطرف شود.
روانبخش در ادامه با بیان اینکه پیگیری مشکل‌های حقوقی طرح فرودگاه قم در پایان دولت سیزدهم دچار وقفه شد و کار به خوبی پیش نرفت گفت: در دولت چهاردهم، جلسه‌های متعددی برگزار، و با درایت استاندار، مشکل حقوقی طرح فرودگاه قم حل شد.
وی افزود: بر اساس قرارداد با مجری و سرمایه‌گذار این طرح، مقرر شد تا شهرک فرودگاهی توسط سرمایه‌گذار مربوطه اجرا، فرودگاه نیز به استانداری واگذار شود. طرح فرودگاه قم با قدرت در حال انجام است، و مسائل مربوط به زیرساخت این طرح نیاز دنبال می‌شود.
نماینده قم در بخش دیگری از سخنان خود، با یادآوری اینکه این استان در موضوع مسکن، رتبه دوم را در کشور دارد خاطرنشان کرد: 75 هزار واحد مسکونی در مناطق مختلف مانند پرنیان، طایقان، قنوات و کهک در حال ساخت است.
وی تامین زیرساخت‌ها را یکی از اقدام‌های مهم در حوزه مسکن دانست و گفت: جلسه‌های مربوط به پیگیری موضوع زیرساخت‌های لازم برای مسکن، در طرح 560 هکتاری شهرک پردیسان در حال برگزاری است، و کار‌ها با سرعت خوبی پیش می‌رود.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/709889/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شهید آیت‌الله آل‌هاشم؛ مظهر سادگی مردمداری

سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات + تصاویر

سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات و دیدار با علما + تصاویر

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ز دور باش حوادث دلم

امام‌جمعه قم: از حق غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

این لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

بازگشت مهرداد محمدی بعد از 200 روز

ژابی به‌ درد رئال می‌خورد چون اداره مالیات را برد!

قلعه‌نویی: درخواست ما بازی با تیم های بزرگ دنیا است.

فرجی و دستور ویژه کارتال؛ 11 نفره تمام می‌کنیم

گروسیان علیه غول‌کشی دوباره شمس‌آذر

مهاجم پرسپولیس در آستانه توافق با فولاد

تغییر موضع آموریم؛ کاسمیرو دیگر فروشی نیست!

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

کارشناس ضدانقلاب، «خلیج فارس» را هم فروخت!

عراقچی به پاپ جدید پیام داد

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

طلاق همسر لمان پس از رسوایی اره برقی!

پیشنهاد عجیب به لینه‌کر؛ اجرای برنامه آشپزی!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

گل باقری به تراکتور تکرار شد!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی به بیانیه مس رفسنجان

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

چرا اعرابِ مخالف برجام، حامی مذاکرات کنونی ایران و آمریکا هستند؟

تسنیم: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان قطعی شد

ادعاهای نماینده ترامپ درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران