عصر قم

آخرين مطالب

ارزآوری چند میلیون دلاری تخم مرغ برای قم اقتصادی

  بزرگنمايي:

عصر قم - اسفندیار دریکوندی روز چهارشنبه درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: تخم مرغ طی سال‌های اخیر به یکی از کالاهای مهم صادراتی استان قم تبدیل شده‌است و صادرکنندگان این محصول توانسته‌اند ، درآمدزایی ارزی خوبی برای استان و کشور داشته باشند.
وی افزود: در همین رابطه از ابتدای سالجاری تا پایان مهرماه، بیش از سه هزار و 500 تُن تخم مرغ به ارزش سه میلیون و 373 هزار و 454 دلار از طریق گمرکات قم به کشورهای هدف، صادر شد و این محصول توانست در میان 10 کالای برتر صادراتی استان در مدت یاد شده قرار گیرد.
گفتنی است قم از جمله استان‌های برتر کشور از نظر تراکم مرغداری‌های فعال است؛ این استان رشد قابل‌توجهی در صنعت طیور دارد و به‌طور میانگین هشت درصد نیاز تخم‌مرغ و سه درصد نیاز مرغ گوشتی کشور را تامین می‌کند.
بر اساس اعلام نظر مسئولان سازمان جهاد کشاورزی قم در راستای تامین امنیت غذایی پایدار در قم، سطح تولید محصولات راهبردی همچون تخم‌مرغ در این استان با مشارکت فعال بخش خصوصی افزایش می‌یابد و در همین رابطه از حضور سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه حمایت می‌شود.
بخش کشاورزی قم در زمینه‌های مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن می‌توان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخم‌گذار و تخم مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبه‌های ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.
این بخش 6 درصد از ارزش‌افزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین 50 هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش‌از 850 هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.
بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که آنان به‌تنهایی حدود 50 درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.
به گزارش ایرنا، از ابتدای سال‌جاری تا پایان مهرماه، ارزش صادرات انجام شده از گمرکات استان به رقم 106 میلیون و 695 هزار و 503 دلار رسید.
این حجم از صادرات در قالب تعداد سه هزار و 279 مورد اظهارنامه و به وزن 116 هزار و 228 تُن انجام شده‌است. در همین رابطه حدود 40 کشور جهان پذیرای کالاهای تولید شده در استان قم بودند.
تنوع کشورهای هدف صادراتی کالاهای تولید شده در قم نشان از موفقیت تجار استان در گسترش بازارهای فروش دارد و این موضوع همچنان به عنوان یک راهبرد مهم برای توسعه صادرات در اولویت کاری فعالان اقتصادی استان است چرا که هر چقدر بازارهای صادراتی بیشتر و متنوع‌تر باشد، عملکرد تجاری واحدهای تولیدی در قم بهتر می‌شود.
حجم صادرات استان قم از ابتدای سال‌جاری تا پایان مهرماه، نشان می‌دهد، حضور هرچه بیشتر در بازار کشورهای همسایه و همچنین کشورهای منطقه همواره یکی از مهمترین اولویت‌های تجار قمی بوده‌است و در این خصوص بازار کشور عراق با حدود 20 میلیون دلار صادرات در رتبه نخست قرار دارد.
طی هفت ماه گذشته، بهره‌برداران واحدهای صنعتی و تولیدکنندگان این استان توانستند بیش از 30 نوع کالای تولیدی خود را به کشورهای مختلف جهان صادر کنند و در بازارهای بین‌المللی با محصولات مشابه به رقابت بپردازند.
استان‌ها قم 0 نفر

عصر قم

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/662574/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرای عملیات آماده‌سازی مسیرهای منتهی به مرزهای اربعینی کشور

فراجا: تمهیدات لازم برای تأمین امنیت عزاداران فراهم است

شهادت سرباز مدافع وطن در مریوان

سپاهان، جذب ستاره استقلال را لو داد!

هایلایت و بیوگرافی آلوین فورتس، وینگر لینک‌شده به استقلال؛ از آکادمی نایک تا درخشش در مالزی

کول پالمر، درباره صحبت‌هایش با استوائو در پایان بازی

زنجیرزنی علی علیپور و مهدی عبدی در مراسم شب تاسوعای قائمشهر

هواداران لیورپول سوگوار دیوگو ژوتا

مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید

مجری مشهور آمریکایی: مصاحبه با رئیس جمهوری ایران به زودی منتشر می‌شود

گودال عظیم در زندان اوین؛ آثار حمله رژیم صهیونیستی

رایزنی‌های فشرده مصر برای تثبیت آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی

گزارش رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران

رخ نمایی شور و شعور حسینی در گوشه و کنار شهر قم

حسینیه‌ای در دل کویر؛ آیین پرشور عزاداری محرم در خوریان سمنان

سیلاب در عرض چند ثانیه کل یک روستا در چین را با خود برد!

تمهیدات ترافیکی پلیس راهور تهران در شب‌های تاسوعا و عاشورای حسینی

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی، فروغی‌راد و مهری در استان زنجان

محرم اجازه جدایی به دروازه‌بانش نمی‌دهد

نظر جالب کروس درباره انتقال مودریچ به میلان

خسرو حیدری، چشم و گوش ساپینتو در ایران!

لیائو در مونیخ، بایرن خیال همه را راحت کرد

برترین گل های بازیکنان برزیلی در لالیگا

آشنایی با لئوپولدو لوکه، اختاپوس سبیلوی آرژانتین؛ از درخشش در روز فوت برادر تا قهرمانی جام جهانی و فوت بر اثر کرونا

تو همیشه شماره 20 ما خواهی بود، دیگو

بارسلونا قید خرید ستاره اینتر را زد

اگر صلاح آن پاس را نمی‌داد ژوتا امروز زنده بود!

ادعای رسانه معتبر؛ علی کریمی به استقلال پیوست!

این روغن‌ها برای سلامتی مفید هستند

اصلاح‌طلبان با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سازمان‌ملل مکاتبه کردند و پیشنهادات خود را ارائه دادند

شرکت رییس‌جمهور در مراسم تاسوعای حسینی(ع) و سینه زنی دسته‌جات تبریز

برگزاری یادواره بزرگداشت شهدای روستای نویس شهرستان جعفرآباد قم

حضور رئیس دفتر رئیس جمهور در مراسم عزاداری بیوت مراجع تقلید در قم

سرداری که مظهر آرامش در طوفان و تجلی ایمان در میدان عمل بود

جدیدترین شکار فوتبال عربستان از بارسلونا

خاکسپاری ژوتا با حضور پُرشمار هم‌تیمی‌ها و اهالی فوتبال

پاداشی بی‌سابقه برای بازیکنان رئال مادرید در صورت فتح جام جهانی باشگاه‌ها

چراغ‌ سبز تراشتگن به پیشنهاد اینتر برای جانشینی زومر

ملی‌پوش پیشین والیبال در سری A2 ایتالیا

موضوعی که جذب فرعباسی را سخت می‌کند!

درویش بله دورسون را گرفت

مخالفت مازیار زارع با جدایی هافبک خبرساز

نقل و انتقالات اینتر به پایان رسید!

نقل و انتقالات فوتسال؛ مدعی جدید وارد می‌شود

«شهید فقهی» که بود؟

گفتگوی آخرین خبر با سخنگوی هیات رئیسه مجلس؛ چرا اسرائیل با ایران وارد جنگ شد؟

روایت فرزند شهید طهرانچی از روز شهادت شهید مسعود علی‌محمدی

بحران در هوانوردی اسرائیل، تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن گوریون

تخفیف ویژه برای خرید رمان عاشورایی ده تَن در سامانه کتاب فاطمی

تابستان ایران پنج ماهه شد!