عصر قم

آخرين مطالب

خدمت شایسته به مردم خط قرمز مدیریت استان قم است سیاسی

خدمت شایسته به مردم خط قرمز مدیریت استان قم است
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا/قم استاندار قم با بیان اینکه در اتاق مدیران باید بر روی مردم باز باشد، گفت: خط‌قرمز مدیریت استان خدمت‌رسانی شایسته به مردم است و در این حوزه با مدیران کم‌کار برخورد می‌شود.
سید محمد آقامیری امروز 11 شهریورماه در جلسه شورای اداری استان قم، با بیان اینکه پیش از بنده 13 استاندار در قم خدمت کرده‌اند، ادامه داد: بعد از ما نیز ده‌ها استاندار در این کسوت قرار خواهند گرفت و دراین‌بین آنچه مهم است خدمت‌رسانی حداکثری به مردم و رسیدگی به مطالبات آن‌ها است.
وی با انتقاد از برخورد و نحوه خدمت‌رسانی برخی از مدیران دستگاه‌های اجرایی، تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم که مردم به‌خاطر گرفتاری به ما مراجعه می‌کنند و ما موظف هستیم تا مطالبات آن‌ها را موردتوجه قرار بدهیم. 
آقامیری گفت: اولویت ما در انتخاب مدیران میزان توجه آن‌ها به رسیدگی به امور مردم بوده که در این‌ بین ملاقات بدون واسطه مدیران دستگاه‌های اجرایی با ارباب و رجوع از اهمیت ویژه‌تری برخوردار است. 
استاندار قم با تاکید بر اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید تا آخرین ساعت تودیع و معارفه به مردم خدمت‌رسانی کنند، عنوان کرد: ادامه ملاقات‌های مردمی، رسیدگی به وضعیت روستاها و افراد مستضعف تاکید همیشگی ما به مدیران دستگاه‌های اجرایی است. 
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم، وی با بیان اینکه باگذشت بیش از چهار دهه از انقلاب هنوز برخی از روستاهای استان قم از آب لوله‌کشی بهداشتی محروم هستند، افزود: مهاجرت معکوس به روستاها بدون توسعه شایسته خدمات امکان‌پذیر نیست. 
استاندار قم با انتقاد از عدم جذب اعتبارات شناور و مصوب ملی، یادآور شد: درصورتی‌که دستگاهی نتواند اعتبارات مصوب خود را جذب کند، بودجه آن دستگاه در سال آینده کاهش خواهد یافت. 
آقامیری اظهار کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی با کارشناسانی که در تحقق شعار سال و یا پیشبرد سایر طرح‌های کلان نظرات مغایر با منافع استانی می‌دهند به‌شدت برخورد کنند و اجازه ندهند تصمیمات آن‌ها بر منافع عمومی غلبه کند. 
وی قرارگیری در آستانه بازگشایی مدارس را موردتوجه قرار داد و گفت: تمامی دستگاه‌ها موظف هستند تا همکاری لازم را با آموزش‌وپرورش برای خدمت‌رسانی بهتر داشته باشند. 
استاندار قم با اشاره به‌ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت، اضافه کرد: اولویت انتصاب مدیران به‌خصوص در سطح مدارس با افراد متأهل است.
انتهای پیام 

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/643039/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمان اعلام نتایج اولیه و نهایی کنکور مشخص شد

بستری 6 هزار نفر در بیمارستان‌های ایران در پی حملات اخیر

تنها زن ایرانی محبوس در عمان به کشور منتقل شد

دستورالعمل حمایت از سرآمدان نخبگان شاهد و ایثارگر به استان‌ها ابلاغ شد

رکورد جدید ولاسکو در لیگ ملت‌های والیبال

استقلال با 13 بازیکن بزرگسال در اردو!

آغاز رقابت برای کسب میزبانی جام جهانی باشگاه‌ها 2029

برانکو مربی سپاهان شد

نیمار خودروی معروف بتمن را خرید!

ترکیه و داخل برای ایرانی‌ها، اردوهای اروپایی برای دیگران

تمدید قرارداد قائدرحمتی با ذوب‌آهن

ترامپ - فغانی؛ فغان از بی‌وطنی!

سپهر اعتمادپور نماینده ایران در جایزه بزرگ اسکواش بنگلادش

در آستانه چهارمین خرید رسمی تراکتور

بمب تابستانی پرسپولیس خنثی شد!

محمود صادقی: برخی اظهارات علیه رئیس‌جمهور قابلیت تعقیب کیفری دارد

سخنگوی وزارت خارجه: توسل به سازوکار ماشه با واکنش مقتضی ایران مواجه خواهد شد

بقایی: روسیه پیشنهاد یا بسته مشخصی به آمریکا برای حل و فصل مسئله هسته‌ای ایران نداده است

گزارش رئیس هلال احمر از جنایات صهیونیست‌ها در جنگ 12 روزه

بقایی: هیچ تاریخ، زمان و مکانی برای دیدار عراقچی و ویتکاف تعیین نشده است

راه‌اندازی سامانه یادگیری مجازی برای توانمندسازی معلمان

قتل دلخراش مادر و دختر تهرانی؛ شمش های طلا رنگ خون گرفت

معرفی جوان‌ترین و مسن‌ترین داوطلبان نوبت دوم کنکور

توضیحات رئیس سنجش در خصوص اعمال سهمیه جنگ تحمیلی 12روزه در کنکور1404

درآمد هنگفت دستفروشان در پایتخت: شبی 50 میلیون تومان!

مارکینیوش: این شکست فصل شگفت‌انگیز ما را لکه‌دار نمی‌کند

ستاره مصدوم والیبال بلغارستان به بازی با ایران رسید

کول پالمر: این قهرمانی کیف داد چون به ما شک داشتند

صحبت‌های پیاتزا با ملی پوشان والیبال پیش از دیدار با لهستان

سلاح مخفی و خطرناک پیاتزا مقابل لهستان

اسلوت: ژوتا انسانی فوق‌العاده بود

نفت آبادان دو سرمربی دارد!

مدافع سابق تراکتور به ذوب‌آهن پیوست

نقل‌ و‌ انتقالات هوادار با یازده بازیکن جوان شروع شد

برانکو کاتیچ مربی سپاهان شد

چه بخوریم که دچار یبوست نشویم؟

دیدار صمیمانه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان در تهران

تمجید زوج ایران‌شناس روس از همبستگی ایرانیان

نمایش تصاویر شهدای غیرنظامی جنگ 12 روزه توسط رئیس هلال احمر

جعفرزاده: بسیاری افرادی که می‌گویند جنگ، بعضا یک شب برای انقلاب بیداری نکشیده‌اند

پیام جالب نماینده صلیب سرخ هند به ایران: رستم هیچگاه زمین نمی‌خورد!

انفجار در یکی از مجتمع‌های مسکونی در پردیسان قم

همه استان‌ها درگیر کم‌بارشی

آدم‌ربایی ساختگی اتباع با فریب دختر 13 ساله

انفجار یک مجتمع‌ مسکونی در پردیسان قم؛ 7 نفر مصدوم شدند

دیدار و دلجویی از خانواده شهید محمد شایان‌فرد

خدمت به خانواده شهدا، عین رضایت الهی است

واکنش انریکه به درگیری‌اش با ژوائو پدرو

تعیین 2 پرچمدار برای کاروان بازی‌های اسلامی؛ مدال آوران پاداش می‌گیرند

منوچهری: ساپینتو نیاز به مهره‌های خلاق دارد