عصر قم

آخرين مطالب

6 سال حبس برای مردی که دخترش را به‌ خاطر آبرو به قتل رساند اجتماعی

6 سال حبس برای مردی که دخترش را به‌ خاطر آبرو به قتل رساند
  بزرگنمايي:

عصر قم - اعتماد / مردی که دختر جوانش را به این دلیل که قصد داشت تنها زندگی کند به قتل رسانده بود، جزئیات این جنایت خشن را در دادگاه توضیح داد.
متهم که مردی میانسال است خودش موضوع قتل دخترش را به پلیس گزارش داد اما در ابتدا مدعی شد نمی‌داند چه کسی این کار را کرده است.
یک سال قبل مردی به نام شهرام در جنوب تهران به پلیس مراجعه کرد و گفت: دخترم نازی در خانه‌اش کشته شده است.
او گفت: من برای سر زدن به دخترم به خانه‌اش رفته بودم که با جسد او روبه‌رو شدم. نمی‌دانم چه کسی این کار را کرده است.
پلیس با انتقال جسد به پزشکی قانونی و آغاز تحقیقات متوجه شد شهرام و دخترش نازی درگیری‌های شدیدی با هم داشتند. این موضوع را مادر نازی به ماموران گزارش کرد و گفت: دخترم مدتی قبل از همسرش که تازه عقد کرده بودند، جدا شد و از آن به بعد شوهرم درباره او سختگیری بیشتری می‌کرد. آنها به همین دلیل درگیری شدیدی با هم داشتند.
این در حالی بود که ماموران متوجه شدند نازی به دست یک آشنا کشته شده است، چون فردی به زور وارد خانه نشده و درگیری‌ای نیز رخ نداده بود. به این ترتیب، شهرام بازداشت شد. او که خود را در تله اطلاعاتی ماموران می‌دید، لب به اعتراف گشود و گفت: نازی یک سال قبل با جوانی به نام نیما نامزد کرد. آنها عقد‌کرده هم بودند اما مدتی بعد جدا شدند. رفتار نازی بعد از جدایی عوض شد. او دیگر حاضر نبود به حرف‌هایم گوش بدهد و می‌خواست تنها زندگی کند. متوجه شدم دخترم با فردی در فضای مجازی آشنا و عاشق او شده است و به همین دلیل هم می‌خواست تنها زندگی کند تا مزاحمی نداشته باشد. او کارهایی می‌کرد که آبروی من را برده بود.
این مرد در ادامه گفت: مدتی بود که دخترم خانه ما را ترک کرده بود و من از او خبر نداشتم. این موضوع را از همه پنهان کرده بودم تا اینکه متوجه شدم چند کوچه پایین‌تر از خانه من برای خودش خانه‌ای اجاره کرده و چند ماه است آنجا زندگی می‌کند. آدرس دخترم را پیدا کردم و به خانه او رفتم. به نازی گفتم بهتر است برگردد و خانه را پس بدهد. قبول نکرد و گفت می‌خواهد مستقل زندگی کند و به خانه من برنمی‌گردد. سر این موضوع جروبحث کردیم و من که خیلی عصبانی شده بودم با ضربات چاقو دخترم را زدم. وقتی جان داد پلیس را خبر کردم.
بعد از گفته‌های متهم و صدور کیفرخواست، پرونده برای رسیدگی به شعبه 11 دادگاه کیفری استان تهران رفت. در جلسه رسیدگی مادر مقتول اعلام گذشت کرد و پدرش که متهم پرونده بود یک بار آنچه را اتفاق افتاده بود شرح داد و گفت: من دخترم را دوست داشتم اما نتوانستم خودم را در برابر کارهایی که او می‌کرد کنترل کنم. من درخواست بخشش از دادگاه دارم و پشیمان هستم.
با پایان جلسه دادگاه قضات وارد شور شدند و متهم را به شش سال حبس به لحاظ جنبه عمومی جرم محکوم کردند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/630961/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمله گالا به قلب اینتر؛ پیشنهاد رسمی برای یان زومر

خشم آلمان از شوخی عجیب تن‌هاخ با کوانسا

واکنش سرد رئال مادرید به رئیس جدید داوران اسپانیا

سه شنبه، میعادگاه پرسپولیس و خیبر!

مویزه کین وسوسه نمی‌شود؛ بی‌توجهی مهاجم فیورنتینا به پیشنهاد سنگین القادسیه عربستان

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

انتصاب مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

ترکیب جادویی برای درمان درد زانو

مکان‌ها هم مزاج دارند

وزارت خارجه آمریکا: ایران فوراً با آژانس همکاری کند

واکنش عراقچی به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

پزشکیان: دولت با همه ظرفیت‌ها در مسیر جبران خسارت مردم در جنگ تحمیلی گام بر می‌دارد

واکنش سازمان ملل به ابلاغ قانون تعلیق همکاری ایران با آژانس انرژی اتمی

ادعای آلمان درباره طراحی تعرض به اماکن یهودی توسط ایران تکذیب شد

ونزوئلا: در کنار ایران ایستاده‌ایم

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، خیانت به دیپلماسی بود

ادعای پنتاگون درباره برنامه هسته‌ای ایران

اولین شب مراسم عزاداری محرم در حسینیه امام خمینی(ره)؛ کدام چهره‌های سیاسی حضور داشتند؟

تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه 12 تیر 1404 به افق قم

دستگیری سه نفر از جاسوسان رژیم صهیونیستی توسط فراجا

فرمانده کل فراجا: امنیت مردم حاصل بیداری شبانه نیروهای انتظامی است

مردم قم در تجمع حماسی «عهد خون» با ولایت تجدید بیعت کردند

آیین بزرگداشت شهادت جانشین سازمان اطلاعات سپاه در قم برگزار شد

با پول فروش ویرتز، بایرن مونیخ را به زیر می‌کشیم!‏

شروع تمرینات آلومینیوم اراک برای فصل جدید لیگ برتر

وقتی برادر کوچک‌تان جنبه باخت ندارد با او فیفا بازی نکنید!

عجیب‌ترین انتقال عربستان؛ دشمن در خانه الهلال!

خداحافظی کوتاه سنگربان استقلال پس از جدایی

وداع احساسی دی‌ماریا با اروپا؛ به وطن برمی‌گردم

پدیده 14 ساله از منچستر؛ منتظر یامال جدید باشید‏

بارسا تکذیب کرد؛ اجازه خرید بازیکن صادر نشده!‏

اگر لازم بود حاضر بودم پای پیاده به اتلتیکو بروم!‏

قلی‌زاده بعد از استقلالی شدن: تحقق رؤیای کودکی

گزینه استقلال تصمیم نهایی خود را می‌گیرد

چهار بازیکن خارجی بجای ستارگان آبی‌پوش

خیبر مبلغ رضایت‌نامه ابرقویی را به پرسپولیس اعلام کرد

عبدی: پرسپولیس فقط باید با یک نفر مذاکره کند

ادعای بزرگ؛ مذاکره پرسپولیس با قهرمان ترکیه!

آپدیت جدید؛ ساپینتو هنوز محروم است

کیش در تدارک سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی

برگزاری سیزدهمین سوگواره احلی من العسل در قم

امروز ایران به عنوان نماد تمام دین به جنگ تمام کفر آمده است

بلایی که دندان‌ها سر دستگاه گوارش می‌آوردند

آسیب‌های دستگاه‌های الکترونیکی برای سلامت انسان

اختلال اضطراب اجتماعی؛ از علائم تا بهترین روش‌های درمان

حداد عادل: ملت ایران وفاق ملی را به نمایش گذاشت/ دوران «بزن و دررو» برای دشمنان به پایان رسید

عکس دو نفره‌ی دو برادر، بعد از 43 سال

فشار تیم ترامپ به سی ان ان به دلیل انتشار گزارش‌های انتقادی از حمله به ایران/ کاخ سفید به دنبال چیست؟

ادعای وزیر خارجه فرانسه: با یک نامه ساده پستی، می‌توانیم تحریم جهانی را که 10 سال پیش برداشته شده بود، دوباره علیه ایران اعمال کنیم