عصر قم

آخرين مطالب

دفاع نماینده قم از حمله اش به شورای نگهبان: شورا خود را از نقد مبرا نداند اجتماعی

دفاع نماینده قم از حمله اش به شورای نگهبان: شورا خود را از نقد مبرا نداند
  بزرگنمايي:

عصر قم - به گزارش جماران؛ محمدمنان رئیسی نماینده قم در مجلس شورای اسلامی، در واکنش به بازتاب‌های یادداشتی که بابت پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات به شورای نگهبان حمله کرده بود، نوشته جدیدی منتشر کرد.
او در این یادداشت جدیدش نوشت: مطلع شدم که یادداشت حقیر در گلایه از عملکرد شورای محترم نگهبان در انتخابات اخیر سبب سوء استفاده برخی افراد و گروه‌های معلوم‌الحال برای حمله، هم به شخص بنده و هم به اصل شورای نگهبان شده است.
در خصوص حمله به شخص خودم سکوت می‌کنم، اما در خصوص حمله به اصل شورای نگهبان، خطاب به آن‌هایی که این نقد بنده را فرصتی برای ماهی گرفتن از آب گل‌آلود و حمله به اساس شورای نگهبان می‌دانند عرض می‌کنم که حقیر آنقدر جسارت دارم که اگر قصد حمله به اصل و اساس شورای نگهبان داشتم خودم با صراحت بیان کنم.
نماینده قم در مجلس افزود: شخصا یک تار موی اعضای شورای نگهبان را با سر تا پای این افراد معلوم‌الحال عوض نمی‌کنم و آنچه بیان کردم صرفا گلایه‌ای است در راستای اصلاح برخی فرایندهای جاری در این شورای مهم مطابق با سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب.
او در پایان نیز چنین نوشت: امید آنکه شورای محترم نگهبان نیز ضمن شنیدن صدای دلسوزان، خود را از نقد مبرّا نداند و نسبت به اصلاح برخی فرایندهای اشتباه خود و تسریع در عملیاتی شدن «سیاستهای کلی انتخابات» به ویژه بند ذیل (که در تاریخ 1395/7/24 توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده است) اقدام عاجل، اطمینان‌بخش و قانع کننده نماید تا انشاءالله بیش از این، به خاطر تاخیر در عملیاتی کردن این فرمایش ولیّ جامعه، متضرر نشویم.
این نماینده مجلس در بخشی از یادداشتی که چند روز پیش منتشر کرد، نوشته بود: اینکه به راحتی و بدون عاقبت‌اندیشی، طی پنج شش روز، پشت میز و زیر باد کولر بنشینند و بدون تحلیل لازم، ترکیبی را در فرایندی غیر شفاف تحویل ما دهند که هیچ جوره، حتی با خون دل خوردن و دوندگی مستمرِ جوانان و طلبه‌های انقلابی زیر گرمای چهل پنجاه درجه هم نتوان درستش کرد انصاف نیست.
به ما که قاعدتا پاسخگو نیستند اما امیدوارم لااقل نزد خود بیاندیشند که انصافا اگر قرار بر مهندسی انتخابات (گرچه سهوا) به نفع دوستان اصلاح طلب بود آیا میشد چینش نامزدها را بهتر از این اعلام نمود؟! قطعا خیر! انشاالله درس عبرتی بشود برای موارد آتی.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/621808/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیاه نامه‌تر از خود کسی نمی‌بینم

توضیحات سخنگوی کمیسیون اصل 90 درخصوص وضعیت نابسامان اتباع افغان در کشور

بارش برف و باران در غرب و شمال غرب کشور

برخورد با گرانفروشی دارو و عدم ارایه فاکتور؛ سازمان غذا و دارو: مردم تخلفات را گزارش کنند

لحظه اعلام خبر پیداشدن پیکر یک شهید به مادرش در لامرد

کشف 600 هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس

چرا مُر قانون را درباره مجرمان جرائم خشن اجرا نمی‌کنید؟

شهدای حادثه 13 دی گلزار شهدا کرمان انتخاب شده بودند

راه‌اندازی اداره بنیاد شهید شهرستان کهک تا روز ملی شهید

واکنش خاص ایبرا به شب تلخ میلان در سن‌سیرو

فرنگی‌کار روس: مشکلی برای جدال با کشتی‌گیران ایران ندارم

مکمل های ورزشی را استفاده بکنیم؟

پروین: مهاجم از 2متری گل نمی‌زند درویش مقصر است؟

آیا مکمل‌های ورزشی می‌توانند جایگزینی برای ورزش کردن فرد باشند؟

چرا خبری از برنامه‌ نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال نیست؟

کمپانی چاره دیگری نداشت؛ مصدومیت جدی کین!

بهتر بودیم اما یادمان باشد که به بایرن باختیم

آخرین اردوی تیم ملی کشتی فرنگی برای حضور در رقابتهای رتبه بندی آلبانی

اعتراف دسته‌ جمعی قطری‌ها به قدرت‌نمایی استقلال در آسیا

آیا فعالیت های ورزشی سنگین باعث توقف رشد قد افراد می‌شود؟

چرا دچار کم خونی می‌شویم؟

گیاهی که اختلال رشد کودک و اوتیسم را کاهش می‌دهد

یک درمان سریع برای علت شایع فشار خون بالا

برگزیده جایزه ابوالحسن نجفی معرفی شد

معادل جدید فارسی «رجیستری» اعلام شد

ترافیک سنگین در چهار آزادراه کشور

لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان بیمه می‌شوند

خبرهای خوش برای بیماران sma

برنامه خاموشی‌های تکراری قم

روزنامه الرای: الریان سزاوار شکست برابر استقلال بود

واکنش مربی بلژیکی ایران به ناکامی رکابزنان در آسیا

استقلالی‌ها تا شب عید وقت سر خاراندن ندارند

پیام تبریک یک پرسپولیسی برای سهراب

گاسپرینی: لوکمن بدترین پنالتی‌زن است که دیده‌ام!

جنگ تمام عیار چهارشنبه را از دست ندهید

کمپانی: خوب بازی نکردیم چون خسته بودیم!

سیامک آماده جنگ با رامین و آرمین!

آغاز اردوی روئینگ با دعوت از غایبان همیشگی

روایت روزنامه الوطن از دست برتر استقلال برابر الریان

عفونت سینوسی چیست و چگونه درمان می‌شود؟

شلیک به قلب پیرمرد ایتالیایی؛ آتالانتا 0-3 بروخه

نجات دروازه گریرو؛ بایرن مونیخ 0-0 سلتیک

گل مردود رتگی؛ آتالانتا 0-1 بروخه

مائدا یک قدم کم‌ آورد؛ بایرن مونیخ 0-0 سلتیک

فرصت خطرناک ادرسون؛ آتالانتا 0-1 بروخه

پیام کاپیتان تراکتور به هواداران خاص

گل دوم بروخه توسط تالبی ؛ آتالانتا 0-2 بروخه

حرکت و پاس دیدنی پاولیدیس؛ بنفیکا 1-0 موناکو

واکنش پروین به شائبه دخالت در امور پرسپولیس؛ به امام رضا قسم دخالت نکردم

گل اول موناکو توسط مینامینو ؛ بنفیکا 1-1 موناکو