عصر قم

آخرين مطالب

نمابنده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران:

پیامبر اکرم (ص) با ایجاد تشکل حلف‌الفضول قبل بعثت و تشکل خانوادگی پس از بعثت دین اسلام را جهانی کردند بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

عصر قم - نمابنده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست هم‌اندیشی بانوان دبیر و عضو تشکل‌های مردمی «حجاب خواستنی» که با همکاری دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز چهارشنبه 20 تیرماه در سالن جلسات مجتمع فرهنگی شهید رسول‌زاده برگزار شد، گفت: پیامبر اکرم (ص) با ایجاد تشکل حلف‌الفضول قبل از بعثت و تشکل خانوادگی پس از بعثت دین اسلام را جهانی کردند.

به گزارش «ایثار»، حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی مقدم در این نشست ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع) و یاران با وفای ایشان و خیر مقدم به بانوان دبیر و عضو تشکل‌های مردمی «حجاب خواستنی» گفت: عنوان این نشست با عنوان حجاب خواستنی نوآورانه بود، باید از تجربیات و خلاقیت‌ها در این رابطه استفاده شود.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان‌کرد: مقام معظم رهبری در خصوص حجاب و عفاف بر راهکارهای عملی تاکید دارند. در رابطه با حجاب به صورت تئوری و نظریه زیاد بحث شده است. حضرت امام (ره) و شهید مطهری بهترین نظریه را در مورد حجاب داشته‌اند. اندیشمندان در رسانه ملی ما باید نظریات مرتبط با حجاب و عفاف را بومی‌سازی کنند و ما در حال حاضر در این زمینه عملکرد مناسبی نداریم.
حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی مقدم با تاکید بر استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردمی در مسئله حجاب و عفاف، گفت: منظور مقام معظم رهبری از آتش‌به اختیار این است که بر اساس قانون و توجه به ظرفیت‌های مردمی مشکلات حل شود. کارهای نوآورانه از الزامات عصر و زمان ما است. پیامبر اکرم (ص) با ایجاد تشکل حلف‌الفضول قبل از بعثت و تشکل خانوادگی پس از بعثت دین اسلام را جهانی کردند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: تشکل‌های مردمی نقش مهمی در پایه‌گذاری انقلاب اسلامی داشتند. امروز دشمنان ما گسترش یافتند و ما اقدامات مناسبی علیه فعالیت دشمنان نداشته‌ایم. در جامعه کنونی تبلیغات در فضای مجازی و سایبری و همچنین هجمه دشمنان و نوع وسایل ارتباطات جمعی گسترش یافته است و ما باید اقدامات مناسب و گسترده‌ای در مقابل هجمه‌ها و تبلیغات دشمنان داشته باشیم که در این زمینه تشکل‌ها می‌توانند نقش موثری داشته باشند.
حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی مقدم با تاکید بر کار نوآورانه در حوزه هنر و رسانه، گفت: باید تشکل‌های مردمی را عمق بخشید تا تاثیرگذارتر در جامعه عمل کند. استفاده از راه‌حل‌های فناورانه و نوآورانه نقش مهمی دارد.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه زندگی هر کدام از شهیدان ما پشتوانه فرهنگی بزرگی است که باید مورد توجه قرار بگیرد گفت: وصیت‌نامه شهدا نقش مهمی در اثرگذاری بر مردم جامعه دارد و باید از این ظرفیت‌ها به عنوان ابزار فرهنگی در جامعه استفاده کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/621710/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمله گالا به قلب اینتر؛ پیشنهاد رسمی برای یان زومر

خشم آلمان از شوخی عجیب تن‌هاخ با کوانسا

واکنش سرد رئال مادرید به رئیس جدید داوران اسپانیا

سه شنبه، میعادگاه پرسپولیس و خیبر!

مویزه کین وسوسه نمی‌شود؛ بی‌توجهی مهاجم فیورنتینا به پیشنهاد سنگین القادسیه عربستان

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

انتصاب مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

ترکیب جادویی برای درمان درد زانو

مکان‌ها هم مزاج دارند

وزارت خارجه آمریکا: ایران فوراً با آژانس همکاری کند

واکنش عراقچی به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

پزشکیان: دولت با همه ظرفیت‌ها در مسیر جبران خسارت مردم در جنگ تحمیلی گام بر می‌دارد

واکنش سازمان ملل به ابلاغ قانون تعلیق همکاری ایران با آژانس انرژی اتمی

ادعای آلمان درباره طراحی تعرض به اماکن یهودی توسط ایران تکذیب شد

ونزوئلا: در کنار ایران ایستاده‌ایم

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، خیانت به دیپلماسی بود

ادعای پنتاگون درباره برنامه هسته‌ای ایران

اولین شب مراسم عزاداری محرم در حسینیه امام خمینی(ره)؛ کدام چهره‌های سیاسی حضور داشتند؟

تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه 12 تیر 1404 به افق قم

دستگیری سه نفر از جاسوسان رژیم صهیونیستی توسط فراجا

فرمانده کل فراجا: امنیت مردم حاصل بیداری شبانه نیروهای انتظامی است

مردم قم در تجمع حماسی «عهد خون» با ولایت تجدید بیعت کردند

آیین بزرگداشت شهادت جانشین سازمان اطلاعات سپاه در قم برگزار شد

با پول فروش ویرتز، بایرن مونیخ را به زیر می‌کشیم!‏

شروع تمرینات آلومینیوم اراک برای فصل جدید لیگ برتر

وقتی برادر کوچک‌تان جنبه باخت ندارد با او فیفا بازی نکنید!

عجیب‌ترین انتقال عربستان؛ دشمن در خانه الهلال!

خداحافظی کوتاه سنگربان استقلال پس از جدایی

وداع احساسی دی‌ماریا با اروپا؛ به وطن برمی‌گردم

پدیده 14 ساله از منچستر؛ منتظر یامال جدید باشید‏

بارسا تکذیب کرد؛ اجازه خرید بازیکن صادر نشده!‏

اگر لازم بود حاضر بودم پای پیاده به اتلتیکو بروم!‏

قلی‌زاده بعد از استقلالی شدن: تحقق رؤیای کودکی

گزینه استقلال تصمیم نهایی خود را می‌گیرد

چهار بازیکن خارجی بجای ستارگان آبی‌پوش

خیبر مبلغ رضایت‌نامه ابرقویی را به پرسپولیس اعلام کرد

عبدی: پرسپولیس فقط باید با یک نفر مذاکره کند

ادعای بزرگ؛ مذاکره پرسپولیس با قهرمان ترکیه!

آپدیت جدید؛ ساپینتو هنوز محروم است

کیش در تدارک سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی

برگزاری سیزدهمین سوگواره احلی من العسل در قم

امروز ایران به عنوان نماد تمام دین به جنگ تمام کفر آمده است

بلایی که دندان‌ها سر دستگاه گوارش می‌آوردند

آسیب‌های دستگاه‌های الکترونیکی برای سلامت انسان

اختلال اضطراب اجتماعی؛ از علائم تا بهترین روش‌های درمان

حداد عادل: ملت ایران وفاق ملی را به نمایش گذاشت/ دوران «بزن و دررو» برای دشمنان به پایان رسید

عکس دو نفره‌ی دو برادر، بعد از 43 سال

فشار تیم ترامپ به سی ان ان به دلیل انتشار گزارش‌های انتقادی از حمله به ایران/ کاخ سفید به دنبال چیست؟

ادعای وزیر خارجه فرانسه: با یک نامه ساده پستی، می‌توانیم تحریم جهانی را که 10 سال پیش برداشته شده بود، دوباره علیه ایران اعمال کنیم