عصر قم

آخرين مطالب

واکنش استاندار قم به افزایش قیمت دارو در استان اجتماعی

واکنش استاندار قم به افزایش قیمت دارو در استان
  بزرگنمايي:

عصر قم - سید محمد آقامیری، استاندار قم در جلسه ستاد تنظیم بازار استان با اشاره به وضعیت نرخ دارو در استان گفت: گزارشاتی با موضوع افزایش نرخ برخی دارو‌ها و کمیاب شدن آنها به دست ما رسیده است که معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نسبت به آن باید اقداماتی انجام دهد. 
وی افزود: افزایش قیمت دارو در استان پذیرفتنی نیست و باید قیمت دارو‌ها بر اساس قیمت درج شده فروخته شود.
استاندار قم ادامه داد: اینکه قیمت دارو در سراسر کشور گران شده، به هیچ عنوان برای ما توجیه پذیر نیست و ما به دنبال این هستیم قم را از هر نظر به عنوان شهر ارزان در کشور معرفی کنیم.
استاندار با بیان اینکه سال گذشته، در تورم نقطه به نقطه 10 و شش دهم درصد کاهش تورم داشته ایم گفت: نرخ کاهش تورم نقطه به نقطه به طور متوسط در کشور 7 و سه دهم درصد بود که کاهش تورم نقطه به نقطه قم نسبت به میانگین کشوری سه دهم درصد کاهش بیشتر داشته است.
وی بر ضرورت همراهی اتحادیه‌ها در کنترل قیمت‌ها و ثبات بازار تاکید کرد و گفت: اتحادیه‌ها باید در کنار مردم باشند و اتحادیه‌ها درست شده اند تا مشکل مردم حل شود و با نظارت‌های خود قیمت‌ها را در کالا‌های مختلف کنترل نمایند.
آقامیری با تاکید بر اجرای طرح نظارت مردمی از اردیبهشت ماه در استان افزود: برای اجرای کاملتر طرح نظارت مردمی در سامانه 135 باید پیوست رسانه ای، فرهنگی، تبلیغاتی و با اطلاع رسانی لازم از طریق رسانه‌ها انجام شود تا نظارت مردمی افزایش یابد و مردم هر جایی افزایش قیمت دیدند در این سامانه اطلاع رسانی کنند. 
استاندار قم افزود: نظارت‌های مردمی باید فعال‌تر شود و حضور مردم در امر نظارت می‌تواند آثار خوب و مفیدی در کنترل و تنظیم بازار کالا‌های مختلف داشته باشد. 
آقا میری درج کیفیت عنوان کالا‌ها را ضروری دانست و گفت: باید درج کیفیت و قیمت گذاری کالا‌هایی مانند گوشت با همکاری دستگاه‌های مربوطه انجام گیرد و در این خصوص با نصب اطلاعیه و راهنمای مناسب در معرض دید مشتریان قرار گیرد و این موضوع برای تبلیغات در اختیار رسانه‌های مختلف هم قرار گیرد.
استاندار در خصوص افزایش خودسرانه قیمت‌ها و خدمات در استان گفت: هیچ دستگاهی بدون اجازه و مصوبه اجازه افزایش قیمت ندارد و هر دستگاهی که برای خدماتی که به مردم ارائه می‌دهد افزایش قیمت داشته باشد و خدمات را بدون مصوبه گرانتر عرضه کند با مدیر آن دستگاه و تمام افراد و واحد صنفی گران فروش آن دستگاه برخورد می‌شود.
باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/595952/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشاهده 2 یوزپلنگ آسیایی در منطقه یوزکنام سمنان

وزیر آموزش و پرورش: سنجش دانش‌آموزان پایه اول انجام شده است

لیموچی عصا را کنار گذاشت

حیدری : فوتبال ایران به ساپینتو بدهکار است

امیرحسین اسفندیار به تیم والیبال «چلم» لهستان پیوست

پرسپولیس و دروازه بان خارجی دنبال توافق برای جدایی!

مهاجم ولزی پیشنهاد استقلال را رد کرد

رهایی فان‌خال از چنگال سرطان

مارکینیوش: حس قهرمانی در اروپا را هرگز تجربه نکرده بودم!

رئیس باشگاه ناپولی تهدید به قتل شد

راز درخشش لوکیتا از زبان برانکو ایوانکوویچ

گرما، تنها عامل تعریق نیست

سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند

تصاویری از منزل تخریب شده دانشمند شهید باکویی که همراه خانواده‌اش به شهادت رسید

عامل تروریستی وابسته به سرویس بیگانه در مازندران دستگیر شد

مروری بر خبر‌های قم در 120 ثانیه

قتل مسلحانه هنگام عکاسی برای اینستاگرام

زمان اعلام نتایج آزمون ورودی مدارس سمپاد مشخص شد

برقراری بیش از 57 هزار تماس با اورژانس تهران در هفته گذشته

وصول یک هزار و 63 نامه سفر ریاست جمهوری در بنیاد شهید استان ایلام

سینر: رقابت من با آلکاراس تازه شروع شده است/ بگذارید زمان قضاوت کند

آنتتوکومپو: احتمالاً در میلواکی می‌مانم

اعلام ترکیب تیم‌های ملی شمشیربازی در رقابت‌های جهانی

هفت شکست اینزاگی برابر شاگرد جدیدش

احساسی شدن نورگارد از دیدن فرزندش موقع گرفتن عکس برای معارفه در آرسنال

تکلیف هافبک سرباز با پرسپولیس مشخص شد

مربیانی که بدون یک دقیقه کار ملوان را نقره داغ کردند!

پرسپولیس مدل جدید با تفکراتی از «بوندس‌لیگا»؛ سرخپوشان پرواز می‌کنند؟

محمد مومنی: ساپینتو بهترین انتخاب برای استقلال بود

محمد مومنی: کاریله می‌تواند از استقلال غرامت بگیرد

بروجردی: بر اساس نیاز کشور غنی‌سازی می‌کنیم

عبدالرضا داوری: تندروها دنبال احیای پروژه انسدادند

گزارش سردار جلالی به سرلشکر موسوی درخصوص جنگ

تمدید مهلت ثبت‌نام سیزدهمین آزمون مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور

محکومیت 893 میلیاردی قاچاقچیان بیل مکانیکی

ابقای رئیس الهلال برای هفتمین سال متوالی

مروری بر حواشی تورنومنت جام جهانی باشگاه‌ها

علیرضا فغانی، ایرانی کار درست و مایه افتخار!

ادعای هافبک چلسی: نزدیک بود از گرما غش کنم!

مدافع استقلال روزهای تلخ را فراموش کرد

چشمی بدون قرارداد در تمرین استقلال!

خرید مهاجم خارجی برای پرسپولیس قطعی شد

خواص شگفت انگیز نخود و لوبیای سیاه

کوثری: تصمیم‌گیری در مورد مذاکره تنها پس از محاکمه آمریکا و رژیم صهیونیستی امکان‌پذیر است

مرشایمر: ایران با موشک‌های خود، خاک اسرائیل را به توبره کشید

ارائه 335 هزار نفرساعت آموزش مهارتی در قم

500 هزار افغان به کشورشان برگشتند

انتقاد سرمربی تیم والیبال جوانان ایران از برنامه ریزی ناعادلانه FIVB

فغانی: جام جهانی باشگاه‌ها یکی از آخرین تورنمنت‌های من است

از قهرمانی تا انحلال؛ سقوط بی صدا وحدت مهریز یا همان صدرشیمی