عصر قم

آخرين مطالب

رئیس کمیته بودجه شورامطرح کرد؛

ضرورت تبلیغات گسترده طرح «من شهردارم2» / قابلیت‌های سامانه نسبت به سال گذشته افزایش یافته شهرداری تهران

ضرورت تبلیغات گسترده طرح «من شهردارم2» / قابلیت‌های سامانه نسبت به سال گذشته افزایش یافته
  بزرگنمايي:

عصر قم - رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه قابلیت سامانه «من شهردارم» در دوره دوم بسیار بیشتر از دوره اول است، گفت: در راستای قابلیت‌های ایجاد شده باید اطلاع‌رسانی کافی صورت بگیرد و جمعیت پرسنلی شهرداری و لایه‌های محدود شهروندی که با مدیریت شهری در ارتباط هستند باید به جمعیت گسترده شهروندی تبدیل شود.

میثم مظفر عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر ، با بیان اینکه سامانه «من شهردارم» بر اساس بودجه ریزی مشارکتی در سال قبل طراحی و اجرا شد، اظهار کرد: در سال گذشته محدودیت‌هایی در این سامانه وجود داشت و شهروندانی که در طرح مشارکت می کردند، نسبت به پروژه‌های بارگذاری شده نظرات موافق و مخالف خود را به ثبت می‌رساندند اما در دوره دوم، مردم می‌توانند پروژه‌های مورد نظر خود را در سامانه پیشنهاد دهند و این نشان‌دهنده رویکردی متفاوت نسبت به سال گذشته است.
وی با اعلام اینکه پس از پیگیری‌های شورا و کمیسیون برنامه و بودجه و تلاش شهرداری این زمینه فراهم شود که مردم در پیشنهاد پروژه‌ها مشارکت داشته باشند، تصریح کرد: در سامانه من شهروندم، هر شهروند محله خود را به صورت بصری و شماتیک در نقشه انتخاب می‌کند و در هر محله می‌تواند فضای مورد نظر خود را مشخص کند. برای مثال هر شهروند می‌تواند زمین کوچک واقع در محله را به عنوان یک باغچه محلی پیشنهاد دهد.
مظفر افزود: به طور مثال شهروندان می‌توانند در مسیر یک خیابان، نقطه‌ای را برای ایجاد دوربرگردان پیشنهاد کنند و مواردی از این قبیل قابلیت‌های بسیار خوبی را ایجاد کرده و به معنای واقعی نشان‌دهنده بودجه‌ریزی مشارکتی است.
وی با تأکید بر اجتماعی‌سازی گسترده طرح «من شهردارم»، یادآور شد: بنده از مدیران شهرداری این پرسش را دارم که آیا فرزندان آنها به عنوان افراد مطلع‌تر از طرح‌ها و برنامه‌های شهرداری، از اجرای چنین طرحی اطلاع دارند و می‌دانند که در سامانه‌ای مشخص می‌توانند نظرات و پیشنهادات خود را برای اجرای پروژه‌ها ثبت کنند؟
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه انتظار ما این است که در طرح «من شهردارم2» شهرداری تبلیغات وسیعی انجام دهد، اظهار کرد: بنده به مدیران شهرداری پیشنهاد دادم که به تمام شهروندان پیامکی حاوی لینک این سامانه و اطلاعات پیرامون آن ارسال شود و مردم در جریان قرار بگیرند.
وی ادامه داد: این طرح نیاز به اجتماعی‌سازی دارد و اگر شهرداری تهران طی سه تا چهار سال در این زمینه، عملکرد خوبی داشته باشد، می‌تواند مفهوم بودجه‌ریزی مشارکتی را فراهم کند؛ علاوه بر این سامانه باید قابلیت‌های دیگری نیز داشته باشد و موضوعات حوزه مدیریت شهری را به شهروندان آموزش دهد که البته مقدمات آن فراهم شده است.
مظفر با بیان اینکه باید پاسخ به پیشنهادات شهروندان در سامانه ثبت شود، گفت: قابلیت‌های فنی پروژه‌ها باید برای مردم تشریح شود تا شهروندان بدانند که طرح پیشنهادی آنها قابل اجراست یا خیر؟؛ همین یادگیری منجر به این می‌شود که یک شهروند مسئول به یک شهروند آگاه مسئول تبدیل شود.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه در مجموع ریشه و اساس طرح «من شهردارم» به شورای ششم و کمیسیون برنامه و بودجه برمی‌گردد، خاطرنشان کرد: ادبیات نظری بودجه‌ریزی مشارکتی به طور مشخص در دوره ششم مدیریت شهری مطرح شد.
وی با بیان اینکه قابلیت سامانه من شهردارم در دوره دوم بسیار بیشتر از دوره اول است، یادآور شد: در راستای قابلیت‌های ایجاد شده باید اطلاع‌رسانی کافی صورت بگیرد، جمعیت پرسنلی شهرداری و لایه‌های محدود شهروندی که با مدیریت شهری در ارتباط هستند و در این طرح سهیم خواهند شد، باید به جمعیت گسترده شهروندی تبدیل شود.
مظفر با تأکید بر اینکه رویکرد طرح «من شهردارم» عمومی است، گفت: عموم مردم می‌توانند در این طرح مشارکت کنند و ما از نخبگان و خبرگان شهری انتظار داریم که کنشگران فعال این عرصه باشند. اطلاع‌رسانی به خبرگان در خصوص طرح انجام شده اما واقعیت این است که دو نوع بودجه‌ریزی شامل خبرگانی و عمومی داریم؛ لذا نباید این طرح با دیدگاه خبرگانی تلفیق شود بلکه باید عمومی‌تر و با تبلیغات گسترده‌تر پیش برود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/579150/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

برگزاری بیستمین آزمون تخصصی حفظ قرآن با حضور 787 نفر در قم

نهمین جشنواره «اولین تجربه» در قم به کار خود پایان داد

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

داوودی نژاد، مدیر روابط عمومی هئیت فوتبال لرستان: مدیر رسانه پرسپولیس به خبرنگاران توهین کرد

صحبت‌های طاهرخانی درباره مصدومیتش در حادثه آتش‌سوزی

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

توئیت رئیس‌جمهور پزشکیان درباره خلیج فارس

رونمایی از دو کتاب درباره شهید آیت‌الله رئیسی

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

بدون تعارف با دو خادم حرم رضوی

کمبود داوطلب در رشته‌های بیهوشی، طب اورژانس و اطفال

رگبار و رعد و برق در نواحی شمال غرب کشور طی دو روز آینده

برگزاری شادپیمایی و اجتماع خادمیاران رضوی استان قم

تساوی دلسوختگان اهل بیت برابر عرشیا آذربایجان شهر قدس

دومدال برنز ره آورد رزمی کاران قمی از مسابقات هانمادانگ کشور

مجتبی جباری سرمربی استقلال:حتما از این بازی برای جام حذفی استفاده می‌کنیم

ایمان عالمی، سرپرست استقلال:اصلا در مورد جهرمی حرف نزنید چون در شان ما نیست

ایمان عالمی، سرپرست استقلال:به اخباری بابت تیم خوبش تبریک می گویم

صحبت های مدیر رسانه ای خیبر خرم آباد در واکنش به اظهارات کارتال و مدیر رسانه ای پرسپولیس

انتقاد پویا اسدیان مجری شبکه خبر از جهرمی وزیر اسبق ارتباطات

گندوز و رفیعی و امیری از ورزشگاه بدون مصاحبه خارج شدند

محمدی، ریگی و دورسون بدون مصاحبه از ورزشگاه خارج شدند

شلیک دیدنی؛ گل اول اتلتیک‌بیلبائو توسط میکل در دقیقه 31

اشرف، مدیر رسانه‌ای پرسپولیس:از لحظه ورود ما به ورزشگاه فحاشی و سنگ‌پرانی شروع شد

مالک نساجی: آقایان تاج و ممبینی از خواب بیدار شوید