عصر قم

آخرين مطالب

بیمه مرکزی: بیمه اربعین اجباری می‌شود اجتماعی

بیمه مرکزی: بیمه اربعین اجباری می‌شود
  بزرگنمايي:

عصر قم - فارس / قائم مقام بیمه مرکزی گفت: بر اساس تصمیم‌گیری ستاد مرکزی اربعین، بیمه اربعین از سال آینده اجباری می‌شود.
مجید مشعلچی قائم مقام بیمه مرکزی اظهار داشت: بر اساس تصمیم ستاد مرکزی اربعین مستقر در وزارت کشور، بیمه‌نامه برای خروج از کشور اجباری می‌شود و از سال آینده داشتن بیمه‌نامه برای زائران اربعین اجباری می‌شود، البته هنوز روی نرخ آن توافقی صورت نگرفته است.
مشعلچی افزود: راهبری ستاد مرکزی اربعین در وزارت کشور و آنچه بر روی آن توافق شده است، بیمه نامه اربعین از سال آینده اجباری خواهد شد.
در این نشست همچنین علی بنیادی نائینی در مورد میزان ضریب خسارت بیمه اربعین گفت: امسال که بیمه اربعین برعهده بیمه میهن بود، ضریب خسارت 115 درصد بود؛ یعنی 15 درصد بیشتر از حق بیمه تولیدی خسارت پرداخت کرده است.
همچنین شیخ‌الاسلامی مدیرعامل بیمه میهن هم گفت: باید در سامانه سماح برای بیمه اربعین شماره حساب شرکت بیمه‌کننده درج و مبالغ بیمه مستقیم به حساب شرکت بیمه واریز شود.
در ادامه، علی استاد هاشمی، رئیس کل بیمه مرکزی بیان کرد: طرح کروکی آنلاین با همکاری پلیس راهور طراحی شده و به زودی توسط رئیس جمهور رونمایی می‌شود. این طرح از یک سال و نیم گذشته در همکاری بیمه مرکزی و پلیس راهور دنبال شده و بیش از 200 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شد. قرار شد 8 هزار تبلت برای کارشناسان ارزیاب و پلیس خریداری شود که تاکنون 4800 تبلت از گمرک ترخیص شده، 24 سرور برای اطلاعات آنلاین مستقر شده است و این طرح قرار بود در روز 13 آذر، روز ملی بیمه توسط رئیس جمهور رونمایی شود که به روزهای آینده موکول شد.
همچنین حق‌وردی‌لو، معاون نظارت بیمه مرکزی در پاسخ به پرسش فارس مبنی بر میزان سرمایه گذاری شرکت‌های بیمه اظهار داشت: در سال‌های گذشته شرکت‌های بیمه 120 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام دادند که امسال هم میزان سرمایه‌گذاری با 10 تا 20 درصد افزایش همراه می‌شود.
بازار
وی همچنین گفت: بخشی از پرتفوی صنعت بیمه به شکل ارزی است که با نرخ 2 تا 3 درصد در بانک‌ها سرمایه‌گذاری می‌شود و سپرده‌های ریالی هم در بانک‌ها تابع مقررات شورای پول و اعتبار است.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/578332/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

جشن میلاد امام رضا (ع) و عمامه‌گذاری طلاب در قم برگزار شد

قم در سالروز میلاد امام رضا(ع) غرق نور و سرور است

ساعت کاری بانوان کارمند دارای فرزند مدرسه‌ای در قم شناور شد

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

سخنگوی پیشین وزارت بهداشت: گارداسیل واکسن روسپی‌ها نیست

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

تدابیر امنیتی ویژه برای ال‌کلاسیکوی سرنوشت‌ساز

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

مدیر پیکان: وجود VAR در لیگِ یک، اتفاق بزرگی است

گواردیولا: می‌دانستم ژابی مربی بزرگی می‌شود

حال خوش حسینی با آینده‌های ایران!

مالک خیبر: وحید امیری را می‌خواهیم

آرتتا: برای لیورپول تونل می‌زنیم چون بهترین است

چشمم خونریزی داره!

پیش دیابت هم خطرناک است!

انتقاد نماینده عضو جبهه پایداری از دامن زدن به شکاف‌های سیاسی

چهره خندان پزشکیان در نمایشگاه نفت

چه کسی پشت پرده توهم ترامپ درباره خلیج فارس است؟

رونمایی و عرضه موسوعه فقهی آیت‌الله شیخ حسن جواهری

علم الهدی: جریان مقاومت در یمن آمریکای نابکار را پشیمان کرده است/ شهادت آیت الله رئیسی خسارات زیادی برای کشور داشت

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

آزمون سراسری حفظ قرآن کریم در قم برگزار شد

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

حادثه آتش سوزی در یک واحد آموزشی در قم

تأکید امام جمعه قم بر ضرورت گسترش فرهنگ مطالعه

مقاومت یمن، الهام‌گرفته از مکتب حوزه علمیه قم است

آزمون متمرکز مراکز فقهی حوزه علمیه قم برگزار شد

تصادف سواری و ون، حادثه آفرید

خطر ابتلای کودکان به سرطان از اجاق گاز تقریبا دو برابر بزرگسالان است!

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

بیانیه مس رفسنجان در پی اظهارات مالک باشگاه نساجی

معمای بزرگ داوری در هفته بیست و نهم لیگ برتر

نقش همسر گوندوگان در بازگشتش به منچسترسیتی

حمله با تبر به بازیکنان جوان در آهنگ‌شهر بافق یزد!

بیانیه جدید تیم مدعی صعود؛ وی‌ای‌آر شخصی نیست!

کواچ: هدف دورتموند کسب سهمیه اروپاست

مارسکا: تمرکز ما روی لیگ است نه قهرمانی!

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

خطرات ماساژ عضلات ناحیه گردن

فراخوان حسن شماعی‌زاده برای برگزاری تجمع علیه تصمیم ترامپ درباره خلیج فارس

سفیر ایران: فضای مذاکرات ایران و هند مثبت بود

کنایه سخنگوی دولت اصلاحات درخصوص ساعت آغاز به کار ادارات: از نابغه‌های تصمیم‌ساز باید پرسید...

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

نگاهی به قتل خانم مجری صدا و سیما دکتر زهرا میرزایی