عصر قم

آخرين مطالب

توبه نجاتگر مرد اعدامی پای چوبه دار اجتماعی

توبه نجاتگر مرد اعدامی پای چوبه دار
  بزرگنمايي:

عصر قم - رکنا / پرونده متهمی که به محاربه محکوم شده بود پس از ابراز پشیمانی پای چوبه دار برای رسیدگی به دادگاه صالحه ارجاع شد.
ساعت 20:20 روز 14 آذر ماه 1398 گزارش درگیری مسلحانه خونینی در محدوده مسعودیه تهران به کلانتری 157 مسعودیه گزارش شد که بلافاصله ماموران به محل حادثه اعزام شدند.
در بررسی های ابتدایی مشخص شد این درگیری یک اختلاف قدیمی بین چند نفر با یک مرد شرور بوده که در این درگیری وحشتناک ، مرد جوان که راننده خودروی پراید با اصابت گلوله به سرش کشته شده و یکی از کارگران قهوه خانه نیز مجروح و همچنین یک پسر 13 ساله که در حال عبور از محل حادثه بود از ناحیه پا و دست راست هدف گلوله قرار گرفته است.
پس از اعلام این خبر به بازپرس ویژه قتل دستور بازبینی دوربین های مداربسته محل حادثه صادر و همچنین اظهارات شاهدان ماجرا گرفته شد.
پس از بازبینی دوربین ها و بررسی های انجام شده توسط کارآگاهان اداره 10 پلیس آگاهی تهران عاملان این درگیری مسلحانه مرگبار شناسایی و در یک اقدام پلیسی در مخفیگاهشان بازداشت شدند.
در تحقیقات مشخص شد چند ماه قبل شخصی به نام سعید در شهر ورامین یکی از بزرگان طایفه ای معروف را به قتل رسانده و متواری شده است و بعد از چند روز در شهر زنجان بازداشت شده است.
پس از بازداشت قاتل رئیس طایفه یکی از دوستان قاتل معروف به علی بربری در صفحه ایستاگرامش به مقتول و طایفه او توهین می کند و همین موضوع باعث ایجاد خشم و عصبانیت متهمین شده و تصمیم میگیرند تا به پاتوق علی حمله کنند که در این اقدام با ایجاد رعب و وحشت در میان مردم دست به اسلحه شده و باعث قتل مرد جوانی شده و چندین نفر از جمله یک پسر بچه 13 ساله را مصدوم می شوند.
یکی از متهمین اصلی این پرونده که در بازبینی دوربین های مداربسته محل جرم مشخص شده بود ضاربی است که با سلاح گرم شروع به تیراندازی کرده و باعث قتل و مجروح شدن تعدادی از افراد داخل قهوه خانه شد به بازپرس پرونده گفت: من و 3 نفر از دوستانم وقتی فیلم صحبت های علی را دیدیم شروع به خوردن مشروب کردیم و با هم به پاتوقش رفتیم و آنجا را به گلوله بستیم ولی ما اصلا در حالت طبیعی نبودیم و به قصد کشتن کسی نرفتیم فقط می خواستیم آنها را تهدید کنیم.
اعدام برای محاربه
در این پرونده با توجه به وحشت آفرینی با تیراندازی رعب آور متهمان در دادگاه انقلاب نیز تحت محاکمه قرار گرفتند که اعدامی صبح امروز باوجود اینکه قاتل نبود بخاطر مشارکت در رعب آفرینی به اعدام محکوم شد.
صبح امروز مرد اعدامی پای چوبه دار با ابراز ندامت از مشارکت در اقدام مسلحانه مدعی شد توبه کرده است و در روز حادثه بخاطر مصرف مشروبات اراده ای روی رفتارش نداشته است خواستار عفو و بخشش شد که با در نظر قرار دادن قانون او اعدام نشد و پرونده اش برای رای جدید به دادگاه صالحه ارجاع شد.
بازار

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/577625/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

فرودگاه قم با نمای مذهبی سال 1408 افتتاح می‌شود| منوریل هیچ کاربری مشخصی ندارد

فرودگاه قم با نمای مذهبی سال 1407 افتتاح می‌شود| منوریل هیچ کاربری مشخصی ندارد

اعلام برنامه قطعی برق برخی مناطق قم در روز یکشنبه

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

واکنش سوادکوهی به غیبت در جام تختی

برانکو: اسکوچیچ ذهنیت برنده دارد

ردای فرهاد، نکو و برانکو بر تن سرمربی باتجربه

شکایت باشگاه مس رفسنجان از نساجی بابت اظهارات حدادیان

سرمربی یووه بعد از جام باشگاه‌های جهان مشخص می‌شود

خوراکچی: می‌توانیم باخت‌های قبلی مقابل مراکش را تلافی کنیم

تحقیر مسی در آمریکا

مولر: دلم برای گلزنی در آلیانتس آره‌نا تنگ خواهد شد

سرپرست استقلال خوزستان: برای بازی با تراکتور در اهواز هتل رزرو کردیم

احتمال معاوضه بازیکن میان لیورپول و آتالانتا

سند سواحل برای کیش؛ تثبیت رسمی مالکیت 60 متر حریم ساحلی به نام سازمان منطقه آزاد پس از نیم قرن

جوراب واریس را چند ساعت بپوشیم؟

زمان مذاکرات امروز ایران و آمریکا مشخص شد

فرمانده ارتش: نهادهای بین‌المللی به تکالیف خود برای مقابله با رژیم صهیونی عمل کنند

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

تعبیر بلاغ مبین شاه بیت پیام رهبر معظم انقلاب به بازتاسیس حوزه علمیه قم است

تعبیر بلاغ مبین شاه‌بیت پیام رهبر معظم انقلاب به یکصدمین سالگرد بازتاسیس حوزه علمیه قم است

مهار گرد و غبار در قم 4 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد| متروی قم در انتظار تامین واگن

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

دستگیری عامل تهدید؛ دی ماریا می‌تواند به آرژانتین برگردد

جذاب‌ترین تیم لیگ قهرمان شد

جدایی کورئا و آرناتوویچ از اینتر قطعی است

قائدرحمتی: در ذوب‌آهن به روزهای خوبم نزدیک شدم

دانیال یک‌تنه علیه شگفتی پس از قهرمانی تراکتور

نمایش درخشان ستاره ایرانی مقابل ببرها در بوندس‎‌لیگا

اعتراض فردین معصومی به مسابقه کشتی پسرش و زارع

قرارداد راموس در انتظار امضای تاج

ژابی با این چهار بازیکن رئال جدید را می‌سازد

کمترین دریافتی در لیگ برتر برای آبی‌ها

غیرمنتظره‌ترین حرکت نقل‌و‌انتقالاتی استقلال

آیا صورت شما راز سلامتتان را لو می‌دهد؟

کرونا در کمین است

حمایت نوبخت از تیم مذاکره کننده ایرانی در آستانه دور چهارم مذاکرات

جلالی‌زاده: اگر موضوع مذاکره به رفراندوم گذاشته شود حداقل 80 درصد مردم موافق هستند

واکنش واعظی به اقدام خلاف عرف گوگل درخصوص خلیج فارس

منبع ایرانی: غنی‌سازی اورانیوم در خاک ایران خط قرمز قطعی تهران در مذاکرات است

صفحه نخست روزنامه‌های قم یکشنبه 21 اردیبهشت

زمان انتشار دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش

هشدار به مصرف خودسرانه قرص "ریتالین" در دوران امتحانات

بیرانوند دستکش طلا را پوشید

سردار آزمون: امیدوارم امارات به جام جهانی راه پیدا کند

شوماخر آماده‌ درخشش در فرمول یک

مرد کهنه‌کار، مشاور میرشاد در هیئت فوتبال تهران