عصر قم

آخرين مطالب

امیدوافتخار -74| شهردار تهران خبر داد:

انعقاد قرارداد برای ورود 3000 دستگاه اتوبوس جدید به پایتخت؛ زاکانی: برای ورود 100 متروباس تفاهم امضا شده است شهرداری تهران

انعقاد قرارداد برای ورود 3000 دستگاه اتوبوس جدید به پایتخت؛ زاکانی: برای ورود 100 متروباس تفاهم امضا شده است
  بزرگنمايي:

عصر قم - علیرضا زاکانی در حاشیه بهره‌برداری از طرح نوسازی و بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران در قالب هفتاد و چهارمین پویش امید و افتخار در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در ابتدای دوره مدیریت شهری تاکنون 667 دستگاه اتوبوس و مینی بوس نوسازی شده‌اند که عمده این دستگاه‌ها اتوبوس هستند.

به گزارش خبرنگار شهر ، علیرضا زاکانی در حاشیه بهره‌برداری از طرح نوسازی و بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران در قالب هفتاد و چهارمین پویش امید و افتخار در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در ابتدای دوره مدیریت شهری تاکنون 667 دستگاه اتوبوس و مینی بوس نوسازی شده‌اند که عمده این دستگاه‌ها اتوبوس هستند.
وی افزود: از 667 اتوبوس و مینی بوس اشاره شده؛ 237 دستگاه مربوط به شش ماهه ابتدای سال 1402 است و این روند نوسازی و بازسازی در شش ماهه دوم سال 1402 ادامه خواهد داشت.
شهردار تهران با اشاره به فعالیت یک خط بازسازی برای اتوبوسها، تصریح کرد: 150 دستگاه اتوبوس در شش ماهه ابتدای سال جاری بازسازی شده است و انشاالله این میزان تا پایان سال 1402 افزایش خواهد یافت.
زاکانی با اشاره به انعقاد قرارداد برای ورود اتوبوسها و مینی بوسهای جدید به ناوگان حمل‌ونقل پایتخت، گفت: با توجه به تلاش صورت گرفته 3 هزار دستگاه قرارداد بسته است که از این 3 هزار دستگاه 500 دستگاه مینی‌بوس هستند.
وی ادامه داد: انشاالله طی برنامه‌ریزی انجام شده اتوبوسها و مینی‌بوسهای اشاره شده(3 هزار دستگاه) طی امسال و سال آینده به ناوگان حمل‌ونقل عمومی پایتخت اضافه خواهد شد.
شهردار تهران اضافه کرد: از همچنین سه هزار دستگاه اشاره شده، هزار دستگاه اتوبوس برقی هستند که ماه آینده 50 دستگاه آن به خطوط اتوبوسرانی وارد خواهد شد و بنا داریم در یک زمان بندی مشخص کم کم از بخش دیزلی و سوخت‌های فسیلی به سمت اتوبوسهای برقی گام برداریم.
زاکانی همچنین به ورود اتوبوسهای سه کابین (متروباس) اشاره کرد و گفت: 4 دستگاه از این اتوبوس‌ها در گذشته فعال بودند اما به دلایلی در مدیریت دوره پنجم مورد استفاده قرار نگرفتند و ما در این دوره از مدیریت شهری دو دستگاه از این اتوبوس‌ها را نوسازی و وارد چرخه حمل و نقل کردیم و انشاالله دو دستگاه دیگر نیز وارد چرخه حمل‌ونقل خواهند شد.
وی از ورود 100 دستگاه اتوبوس سه کابین به چرخه حمل‌ونقل عمومی شهر تهران خبر داد و گفت: در همین ارتباط با یکی از شرکت‌های داخلی که با یک مجموعه خارجی مرتبط است تفاهم نامه‌ای امضا شده و انشاالله این اتوبوس‌ها نیز وارد چرخه حمل‌ونقل خواهد شد.
شهردار تهران با اشاره به اینکه اتوبوس‌های قبلی یورو 5 نبودند اما اتوبوس‌های جدید با استانداردها وارد چرخه حمل و نقل خواهد شد، گفت: تمام اتوبوس‌ها در فرآیند پلاک گذاریست و بنا داریم هر ماه تعدادی از این اتوبوس‌ها وارد چرخه حمل‌ونقل وخدمت رسانی کنیم.
زاکانی همچنین درخصوص خطوط فعالیت اتوبوس‌های برقی در پایتخت نیز گفت: این اتوبوسها در محور جمهوری به کار گرفته خواهد شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/566312/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

غزل زیبای سعدی

حمایت سازمان بسیج طلاب و روحانیون از پیام راهبردی رهبر انقلاب به مناسبت یکصدسالگی حوزه علمیه قم

تیمچه بزرگ قم؛ جلوه‌ای از شکوه و عظمت معماری ایرانی

اعلام برنامه‌های آیین اختتامیه دومین جشنواره روایت جهاد قم

آزادی 20 زندانی جرایم غیر عمد از محل موقوفات در قم

8 هزار کیلومتر اسب‌سواری برای احیای مسیر حج مسلمانان اندلسی

از متن تا حاشیه‌های نمایشگاه کتاب

بی‌قانون‌ترین شهر دنیا را بشناسید

آخرین آمار ورود زائران‌ایرانی به سرزمین وحی

پیش‌بینی آب و هوای کشور در روزهای آینده

حمید درخشان: شکل بازی پرسپولیس خوب نیست

کمپانی: فردا به‌ خاطر مولر برنده می‌شویم

روند تغییر و پیشرفت لباس باشگاه بارسلونا از گذشته تاکنون

محبی سد راه اولین گل بن‌یدر در ایران!

گوندوگان: به خاطر پول از بارسلونا جدا شدم

گل دوم بانوان ایران به هنگ کنگ توسط مهتاب بنایی

سرنخ جدید از آینده دی‌بروینه؛ خرید خانه در ناپل!

گل سوم بانوان ایران به هنگ کنگ توسط الهام عنافجه

تمام گل و پاس‌گل‌های خوسلو در رئال مادرید

صعود دختران ایران قطعی شد!

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

خواص عصاره گوشت برای ریه

سایر علائم سرطان تخمدان

دیدار عارف با جمعی از اعضای حزب کارگزاران/ فائزه و محسن هاشمی هم بودند

کمالوندی: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی دارد و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد

گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی

الگوی مدیریتی آیت‌الله رئیسی باید به فرهنگ اجرایی کشور تبدیل شود

روزگار از من گرفت

هشدار درباره کلاهبرداری از مسافران حج و عتبات

استفاده از دوربین‌های چهره‌خوان تکذیب شد

مرگ خاموش علم در خزر؛ پژوهشکده‌ای که قربانی زمین‌خواری شد

فرونشست زمین تهدیدی جدی برای آینده تهران

کنایه‌های پیمان یوسفی به برخی افراد سیاسی با کری‌خوانی‌های عجیب در فوتبال

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

یک نیمه‌ کلین شیت به نام گلر جوان پرسپولیس

بازیکنی که بارسلونا می‌خواهد او را بالای 70 میلیون یورو بفروشد

آخرین خبرها از پیوستن ماتزاری به استقلال و واکنش پیمان یوسفی

آیتم برنامه ورزش و مردم از درخشش طارمی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان

دومین خرید سپاهان هم لو رفت!

تیم پزشکی پرسپولیس گل سه‌ امتیازی زد!

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

دنیامالی: فوتبال ساحلی با افتخار حذف شد!

زیاد نشستن این بلا را سرتان می‌آورد

قالیباف: من هیچ وقت با مذاکره مخالف نبودم/ مگر می‌شود بدون دنیا زندگی کرد

واکنش زینب سلیمانی به ماجرای ترامپ و نام خلیج فارس

ماجرای نقشه‌ نصب شده بر دیوار اتاق رئیس دستگاه دیپلماسی کویت از زبان سفیر پیشین ایران

فرمانده کل ارتش: ارتقاء توان عملیاتی و حفظ آمادگی رزمی رسالت اصلی نیروهای پدافندی است

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من