عصر قم

آخرين مطالب

رتبه نخست بهبود فضای کسب و کار در اختیار استان مرکزی وزارت رفاه

رتبه نخست بهبود فضای کسب و کار در اختیار استان مرکزی
  بزرگنمايي:

عصر قم - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: در بهار امسال، استان مرکزی در شاخص محیط کسب و کار رتبه نخست را کسب کرده است.

به گزارش روابط عمومی تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی:جمشید امیدی چهارم مهرماه 1402 در مانور سراسری روز ایمنی با حضور بازرسان کار با تاکید بر اهمیت مسئله بازرسی به جهت حفظ جان افراد و پیشگیری از وقوع حوادث، اظهار کرد: برای ایجاد ایمنی قطعا نیازمند هزینه هستیم و شاید تذکر نکات ایمنی و سختگیری بازرسان برای سازندگان خوشایند نباشد، اما قطعا این هزینه برای حفظ جان افراد ضروری است.
وی با بیان اینکه استان مرکزی صنعتی است و 44.8 درصد شاغلین این استان در بخش صنعت فعالند، افزود: طبق ارزیابی مرکز پژوهش اتاق بازرگانی در بهار امسال، استان مرکزی در شاخص محیط کسب و کار رتبه نخست را کسب کرده است در حالی که در سال گذشته رتبه دوم را در اختیار داشت.
جمشیدی افزود: در سال 1396 با 425 هزار نفر بیشترین شاغل را در استان داشتیم. تا سال 1399 روند نزولی تعداد شاغلین را شاهد بودیم، اما از سال 1400 تاکنون شاهد افزایش تعداد شاغلین هستیم.
وی با بیان اینکه نرخ بیکاری از 7.8 درصد سال 1400 به 7.3 درصد در سال 1401 رسیده و نرخ مشارکت اقتصادی طی دو سال اخیر با 36.6 درصد ثابت باقی مانده است، گفت: در سال گذشته 27 هزار 182 نفر انواع خدمات مختلف از جمله تسهیلات را دریافت کرده اند، همچنین تعداد بیمه شدگان اجباری در سال 1401 در مقایسه با 1400 بالغ بر 4 درصد 8820 نفر افزایش یافته است و در خردادماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته این شاخص 4.8 درصد بالغ بر 10 هزار و 611 نفر افزایش یافت است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به کاهش 17 درصدی مقرری بگیران سال 1400 نسبت به 1401، افزود: تیرماه 1401 بالغ بر 14 کارگاه دارای حقوق معوق بود که این تعداد در تیرماه امسال به 6 کارگاه کاهش یافت و 480 کارگر به 190 کارگر دارای حقوق معوق تقلیل داشته است.
وی با بیان اینکه از نظر استاندارد تعداد نیروی بازرسی 62 درصد با کمبود مواجه هستیم، گفت: 23 هزار و 721 کارگاه در سال گذشته فعال بوده است و وضعیت شاخص های مدنظر تنها توسط 22 بازرس در استان دنبال می شود و عملا بازرسان هر کدام باید 500 کارگاه را مورد ارزیابی قرار دهند و با این شرایط اولویت را بر کارگاه های پرخطر قرار داده ایم.
امیدی بیان کرد: بازرسان شاخص هایی چون اشتغال اتباع غیرمجاز، نقشه های ساختمانی، حوادث ناشی از کار، مباحث ایمنی و ... بررسی می کنند. طی 6 ماهه نخست امسال 276 حادثه ناشی از کار در کارگاه ها مورد بررسی قرار گرفت و البته عمدتا حوادث مربوط به حوادث کارگاه های ساختمانی است و بازرسان با شناسایی کانون های خطر و اعلام موارد خطر، کمک شایانی به کاهش حوادث ناشی از کار دارند.
4 مهر 1402 14:11
روابط عمومی تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی |
کد خبر : 322,162
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/565871/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

الگوی مدیریتی آیت‌الله رئیسی باید به فرهنگ اجرایی کشور تبدیل شود

روزگار از من گرفت

هشدار درباره کلاهبرداری از مسافران حج و عتبات

استفاده از دوربین‌های چهره‌خوان تکذیب شد

مرگ خاموش علم در خزر؛ پژوهشکده‌ای که قربانی زمین‌خواری شد

فرونشست زمین تهدیدی جدی برای آینده تهران

کنایه‌های پیمان یوسفی به برخی افراد سیاسی با کری‌خوانی‌های عجیب در فوتبال

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

یک نیمه‌ کلین شیت به نام گلر جوان پرسپولیس

بازیکنی که بارسلونا می‌خواهد او را بالای 70 میلیون یورو بفروشد

آخرین خبرها از پیوستن ماتزاری به استقلال و واکنش پیمان یوسفی

آیتم برنامه ورزش و مردم از درخشش طارمی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان

دومین خرید سپاهان هم لو رفت!

تیم پزشکی پرسپولیس گل سه‌ امتیازی زد!

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

دنیامالی: فوتبال ساحلی با افتخار حذف شد!

زیاد نشستن این بلا را سرتان می‌آورد

قالیباف: من هیچ وقت با مذاکره مخالف نبودم/ مگر می‌شود بدون دنیا زندگی کرد

واکنش زینب سلیمانی به ماجرای ترامپ و نام خلیج فارس

ماجرای نقشه‌ نصب شده بر دیوار اتاق رئیس دستگاه دیپلماسی کویت از زبان سفیر پیشین ایران

فرمانده کل ارتش: ارتقاء توان عملیاتی و حفظ آمادگی رزمی رسالت اصلی نیروهای پدافندی است

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

حوزه علمیه قم در نقشه راه رهبری؛ پیشتازی علمی، انقلابی‌گری و تمدن‌سازی

جزئیات تاثیر سوابق تحصیلی در گروه‌های آزمایشی کنکور اعلام شد

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران

سریع‌ترین شناگر ایران: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید

صدی چند میسوزونی؟ شوخی جناب‌خان با حسن تفتیان

تولد گرفتن برای حسن تفتیان به سبک جناب‌خان

وقتی حسن تفتیان با سرعتی که داره به داد مهمون بد حالش میرسه

خاطره‌ای که حسن تفتیان از مسابقه ورودی المپیک فاش کرد

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز

پیاده‌روی 32 کیلومتری با لباس خواب پس از شکست سلتیکس!

تصویری از ساق‌بند خاص مهاجم استقلال

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

فواید شگفت انگیز نوشیدن آب لیمو/ بهترین زمان مصرف

عراقچی: استخدام یک فرقه منحرف توسط نتانیاهو برای انتشار اطلاعات مثلا ترسناک، نشانه کمال استیصال است

توضیحات بقائی در مورد سفر عراقچی به عربستان و قطر

قالیباف: هیچ‌کس مخالف ارتباط با دنیا نیست

روزی شلوغ البته نه برای همه!

باران و رعد و برق در برخی استان‌های کشور

آموزش و پرورش: از کنکور 1406 به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد

اولین روزی که ژاوی به یامال 16ساله در ترکیب اصلی بارسا بازی داد

لحظاتی با مهدی طارمی بعد از صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا

رختکن پاری‌سن‌ژرمن بعد از برد آرسنال و صعود به فینال

کلودیو رانیری چطور باشگاه محبوبش را نجات داد؟

واکنش پیام نیازمند به گل اورونوف

آموریم دوباره در رختکن یونایتد خودزنی کرد!

جناب‌خان و انتخابی تیم ملی دوومیدانی و رقابت با حسن تفتیان

توضیح حسن تفتیان از حساسیت‌های رشته دوومیدانی

خاطره جالب حسن تفتیان از دزدیدن کتونی‌هایش قبل از مسابقه