عصر قم

آخرين مطالب

درصد از ترافیک پایتخت مربوط به ترددهای آموزشی/ترافیک نیمه دوم سال رسما از امروز شروع شد شهرداری تهران

درصد از ترافیک پایتخت مربوط به ترددهای آموزشی/ترافیک نیمه دوم سال رسما از امروز شروع شد
  بزرگنمايي:

عصر قم - معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در زمان اجرای طرح شناور سازی ترافیک بسیار کمتری را شاهد بودیم.

به گزارش خبرنگار شهر ، سرهنگ احسان مومنی درباره ترافیک امروز شهر تهران گفت: با رصد مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودروها در ساعات ابتدایی صبح روز دوشنبه سوم مهر ماه از سطح معابر بزرگراه‌هایی شهر تهران شاهد شروع ترافیک در مسیرهای غربی و شرقی به سمت مرکز شهر هستیم.
وی ادامه داد : بزرگراه شهید همت در مسیر غرب به شرق از جنت آباد (انتهای بار ترافیکی این بزرگراه هم اکنون پل شهید باکری می‌باشد) و همچنین ترافیک در بزرگراه شهید حکیم در مسیر غرب به شرق از شهید ستاری ، شیخ فضل الله در مسیر غرب به شرق از جناح دارای ترافیک سنگین هستند.
سرهنگ مومنی افزود: بزرگراه شهید زین الدین در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع) ، بزرگراه بابایی در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع) ، بزرگراه یادگار امام(ره) در مسیر جنوب به شمال از گلاب، بزرگراه امام علی (ع) در مسیر جنوب به شمال از گلشن‌دوست شاهد بار ترافیکی هستیم . 
وی گفت : بزرگراه صدر در مسیر شرق به غرب از نوبنیاد، بزرگراه شهید حاج قاسم‌سلیمانی در مسیر شرق به غرب از قبل از پل شهید صیاد شیرازی ، مسیر جنوب به شمال چمران در مقطع حکیم تا همت، مسیر غرب به شرق جاده مخصوص از گلها و در مسیر غرب به شرق آزادراه از چیتگر و آزادگان بار ترافیکی صبحگاهی را شاهد هستیم. 
وی بیان داشت: خیابان آزادی در مسیرغرب به شرق از یادگار و جانبازان از میدان امام رضا (ع) ، مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی سنگینی هستند و داخل تونل توحید ترافیک منظم و در حال حرکت می‌باشد .
وی همچنین گفت:تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ به منظور اجرای طرح جناغی‌ها در معابر بزرگراهی حضور دارند تا از حرکت و تغییر مسیرهای ناگهانی خودروها جهت ورود به رمپ‌ها و خروجی بزرگراه‌ها خودداری کرده و با این کار نظم خاصی را به معابر شهری می‌دهند . 
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد : 30 درصد از ترافیک پایتخت مربوط به ترددهای آموزشی می‌باشد و با توجه به این موضوع پلیس از چند ماه قبل پیش بینی لازم را در خصوص افزایش ترافیک مهر ماه را داشت . با بررسی‌هایی که از ترافیک دو روز قبل نیز داشتیم مشخص شد، بسیاری از هموطنان در تعطیلات به سر می‌برند و در روز شنبه که بین تعطیلی بود ترافیک روان‌تری را نسبت به امروز شاهد بودیم و ترافیک نیمه دوم سال رسما از امروز شروع شد و پلیس پیش‌بینی‌های لازم را در این خصوص داشته است و تمامی تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ در معابر شهری جهت روان سازی ترافیک حضور دارند . 
سرهنگ مومنی گفت : اجرای طرح شناور سازی ترددها در تابستان بسیار برترافیک شهر تهران تاثیرگذار بود و ما در آن مدت شاهد روانی ترافیک در پایتخت بودیم و تمامی محورهایی که هم اکنون بار ترافیکی را در آنها شاهد هستیم در زمان شناور بودن ترددها دارای ترافیکی عادی و روان تر بودند و امید است که طرح شناور سازی مجدد انجام شود تا ترافیک روان‌تر و کمتری را شاهد باشیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/565592/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

نگاهی به قتل خانم مجری صدا و سیما دکتر زهرا میرزایی

حکم اعدام تتلو تایید شد؟

سیگار گران می‌شود

7 بازیکن جوانی که زودتر از حد انتظار به باشگاه‌های بزرگ پیوستند

سرمربی تیم اسپانیایی در بیمارستان بستری شد

وعده‌های آرتتا برای رقم زدن یک فصل رویایی با آرسنال

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

جنگ لواندوفسکی و امباپه در ال‌کلاسیکو

حق با انریکه بود؛ بدون امباپه، پی‌اس‌جی تیم شد!

مولر: همه می‌خواهند قبل از ناپدید شدنم من را ببینند!

یامال: دوست دارم در آنفیلد و اولدترافورد بازی کنم

موضع جالب اسطوره فرانس؛ حق اینتر قهرمانی است

بازگشت کاپیتان استقلال به محل تمرین

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

وزن و پوست، ارتباطی پنهان

تحلیل هاآرتص از وعده خبر بزرگ ترامپ درباره ایران

سفارت ایران در واتیکان، انتخاب پاپ جدید را تبریک گفت

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

غزل زیبای سعدی

حمایت سازمان بسیج طلاب و روحانیون از پیام راهبردی رهبر انقلاب به مناسبت یکصدسالگی حوزه علمیه قم

تیمچه بزرگ قم؛ جلوه‌ای از شکوه و عظمت معماری ایرانی

اعلام برنامه‌های آیین اختتامیه دومین جشنواره روایت جهاد قم

آزادی 20 زندانی جرایم غیر عمد از محل موقوفات در قم

8 هزار کیلومتر اسب‌سواری برای احیای مسیر حج مسلمانان اندلسی

از متن تا حاشیه‌های نمایشگاه کتاب

بی‌قانون‌ترین شهر دنیا را بشناسید

آخرین آمار ورود زائران‌ایرانی به سرزمین وحی

پیش‌بینی آب و هوای کشور در روزهای آینده

حمید درخشان: شکل بازی پرسپولیس خوب نیست

کمپانی: فردا به‌ خاطر مولر برنده می‌شویم

روند تغییر و پیشرفت لباس باشگاه بارسلونا از گذشته تاکنون

محبی سد راه اولین گل بن‌یدر در ایران!

گوندوگان: به خاطر پول از بارسلونا جدا شدم

گل دوم بانوان ایران به هنگ کنگ توسط مهتاب بنایی

سرنخ جدید از آینده دی‌بروینه؛ خرید خانه در ناپل!

گل سوم بانوان ایران به هنگ کنگ توسط الهام عنافجه

تمام گل و پاس‌گل‌های خوسلو در رئال مادرید

صعود دختران ایران قطعی شد!

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

خواص عصاره گوشت برای ریه

سایر علائم سرطان تخمدان

دیدار عارف با جمعی از اعضای حزب کارگزاران/ فائزه و محسن هاشمی هم بودند

کمالوندی: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی دارد و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد

گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی

الگوی مدیریتی آیت‌الله رئیسی باید به فرهنگ اجرایی کشور تبدیل شود

روزگار از من گرفت

هشدار درباره کلاهبرداری از مسافران حج و عتبات

استفاده از دوربین‌های چهره‌خوان تکذیب شد