عصر قم

آخرين مطالب

معوقات رتبه‌بندی معلمان با صدور احکام جدید واریز شد فرهنگی

معوقات رتبه‌بندی معلمان با صدور احکام جدید واریز شد
  بزرگنمايي:

عصر قم - معاون وزارت آموزش‌وپرورش گفت: معوقات رتبه‌بندی معلمان پس از صدور احکام جدید با حقوق شهریور واریز شد.
محمد مهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در برنامه تلویزیونی تهران 20 گفت: امروز روز نخست سال تحصیلی بود و جشن بازگشایی در همه مدارس انجام شد و رویکرد ما توجه به مدارس دولتی است.
وی درباره سرویس مدارس افزود: این موضوع ارتباط مستقیم با آموزش و پرورش ندارد و وظیفه مدیر مدرسه فعالیت آموزشی و تربیتی است. در آیین نامه جدید سرویس مدارس بحث‌های کارشناسی در این‌باره انجام شد و اگر مدیر مدرسه بخواهد برای سرویس هم وقت بگذارد با مشکل مواجه می‌شود، شهرداری و وزارت کشور مسئولیت پیدا کردند کار سرویس مدارس را انجام دهند.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: از سال گذشته تاکنون 20 هزار و 20 مدرسه با ظرفیت 10 هزار کلاس درس ایجاد شد همچنین باید برای جذب معلمان با کیفیت اقدام کنیم و امسال 50 هزار معلم جدید را جذب کردیم.
کاظمی درباره آموزش معلمان مدارس غیردولتی عنوان کرد: این فرایند از خرداد ماه شروع شده و توسط دانشگاه فرهنگیان ارائه می‌شود که در برخی استان‌ها فرآیند آموزش این معلمان به اتمام رسیده است.
وی درباره خدمتگزاران و سرایداران مدارس بیان کرد: با همراهی سازمان اداری و استخدامی تا پایان سال 1402 مجوز لازم نهایی شده و تعدادی خدمتگزار و سرایدار برای مدارس جذب می‌کنیم و تا پایان اسفند این کار انجام خواهد شد.
کاظمی درباره نبود معلم در برخی مدارس ابتدایی بیان کرد: نتایح آزمون استخدام آموزگار روز پنجشنبه هفته گذشته اعلام شد و سازماندهی این افراد در مناطق مشخص بود و از روز دوشنبه سازماندهی انجام خواهد شد و البته در برخی استان‌ها امروز سازماندهی این معلمان اتفاق افتاد و آن‌ها در مدرسه حضور داشتند، اگر والدین در مدرسه‌ای با نبود معلم مواجه بودند می‌توانند به اداره آموزش و پرورش منطقه مراجعه و موضوع را اعلام کنند البته ادارات آموزش و پرورش از موضوع آگاه هستند، با توجه به افزایش جمعیت دانش‌آموزی و بازنشستگی نیروی انسانی شاهد بودیم که ورودی معلم اندک بود و بیشترین استخدام در دو سال گذشته انجام شده است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره کمبود حقوق معلمان مدارس غیردولتی عنوان کرد: آموزش و پرورش به دنبال تصویب قانون برای حمایت بیشتر از معلمان مدارس غیردولتی است و طرحی از سال گذشته در حال بررسی است که براساس آن مدارس غیردولتی برای پرداخت حقوق از قانون کار تبعیت خواهند کرد.
وی در پایان با اشاره به ممنوعیت به کارگیری معلمان خرید خدمات بیان کرد: همکاران ما به دنبال مجوز هستند البته اکثر معلمان خرید خدمات در آزمون استخدامی اخیر شرکت کرده و پذیرفته شدند.
کاظمی درباره معوقات رتبه بندی معلمان گفت: معلمانی که به رتبه‌بندی معترض بودند و احکام جدید آن‌ها بعد از اعتراض صادر شد با حقوق شهریور معوقات برایشان واریز شد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/565582/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

طلاق همسر لمان پس از رسوایی اره برقی!

پیشنهاد عجیب به لینه‌کر؛ اجرای برنامه آشپزی!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

گل باقری به تراکتور تکرار شد!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی به بیانیه مس رفسنجان

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

چرا اعرابِ مخالف برجام، حامی مذاکرات کنونی ایران و آمریکا هستند؟

تسنیم: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان قطعی شد

ادعاهای نماینده ترامپ درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران

جدیدترین خبر درباره معرفی وزیر اقتصاد به مجلس

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

جشن میلاد امام رضا (ع) و عمامه‌گذاری طلاب در قم برگزار شد

قم در سالروز میلاد امام رضا(ع) غرق نور و سرور است

ساعت کاری بانوان کارمند دارای فرزند مدرسه‌ای در قم شناور شد

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

سخنگوی پیشین وزارت بهداشت: گارداسیل واکسن روسپی‌ها نیست

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

تدابیر امنیتی ویژه برای ال‌کلاسیکوی سرنوشت‌ساز

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

مدیر پیکان: وجود VAR در لیگِ یک، اتفاق بزرگی است

گواردیولا: می‌دانستم ژابی مربی بزرگی می‌شود

حال خوش حسینی با آینده‌های ایران!

مالک خیبر: وحید امیری را می‌خواهیم

آرتتا: برای لیورپول تونل می‌زنیم چون بهترین است

چشمم خونریزی داره!

پیش دیابت هم خطرناک است!

انتقاد نماینده عضو جبهه پایداری از دامن زدن به شکاف‌های سیاسی

چهره خندان پزشکیان در نمایشگاه نفت

چه کسی پشت پرده توهم ترامپ درباره خلیج فارس است؟

رونمایی و عرضه موسوعه فقهی آیت‌الله شیخ حسن جواهری

علم الهدی: جریان مقاومت در یمن آمریکای نابکار را پشیمان کرده است/ شهادت آیت الله رئیسی خسارات زیادی برای کشور داشت

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

آزمون سراسری حفظ قرآن کریم در قم برگزار شد

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

حادثه آتش سوزی در یک واحد آموزشی در قم

تأکید امام جمعه قم بر ضرورت گسترش فرهنگ مطالعه