عصر قم

آخرين مطالب

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده خبر داد:

پرداخت تسهیلات 500 میلیون تومانی برای زوجین روستایی دهه شصتی وزارت رفاه

پرداخت تسهیلات 500 میلیون تومانی برای زوجین روستایی دهه شصتی
  بزرگنمايي:

عصر قم - معاون رییس جمهور درامور زنان و خانواده گفت: با ارائه 100 میلیون تومان تسهیلات ازدواج، 200 میلیون تومان تسهیلات خرید کالا و 200 میلیون تومان تسهیلات اشتغال‌زایی که جمعاً حدود 500 میلیون است، می‌توان تا حد زیادی اشتغال ازدواج روستاییان دهه شصتی را تسهیل کرد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «انسیه خزعلی» در نشست صمیمانه با بانوان دهیار نمونه کشور و کارآفرینان روستایی که در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور «سید صولت مرتضوی» وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی و با مشارکت «نرگس بختیارخلج» مشاور وزیر در امور بانوان و خانواده این وزارتخانه برگزار شد، گفت: ما به دنبال «عمل» هستیم و شما (بانوان دهیار نمونه و کارآفرینان روستایی) به عنوان دهیاران نمونه درعمل توانستید نشان دهید که توانسته‌اید به صورت عملیاتی به محله خود خدمت کنید.
وی ادامه داد: به شما به عنوان یک نیروی اداری نگاه نمی‌کنیم؛ چرا که شما نیروهای مردمی خودجوش هستید و در یک مسیر جهادی حرکت می‌کنید. خزعلی تاکید کرد: دراین آئین میزبان دهیاران دهه شصتی هستیم، البته مشکلات دهه شصتی‌ها در روستاها بیشترازشهرها است و در سال‌های آینده ممکن است با مشکلات جدی مواجه شوند، چراکه به دوره سالمندی می‌رسند و نیازمند توجه به ویژه درمانی و نگهداری می شوند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: به همین دلیل نیازمند یک حرکت با پشتکار و جدی هستیم که به ازدواج زوجین دهه شصتی روستایی منجر شود. دلیل تجرد زیادی که در روستاها مشاهده می‌شود، مهاجرت مردان روستا است که در شهر ازدواج کردند.
وی خاطرنشان کرد: شریان حیات یک کشور در روستاها است و هر چقدر مشکلات روستاها کم‌رنگ شود، بسیاری از سنت‌ها، فرهنگ و هویتی که کشور به آن وابسته است را حفظ خواهیم کرد؛ درخواست من از دهیاران این است که این اقدام را نه به عنوان یک کار بلکه به عنوان «عشق» به منافع کشور و یک حرکت مقدس انجام دهند؛ زیرا در این مسیرهرگونه همکاری انجام از جانب ما انجام می شود.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دهیاران نمونه که امروز اینجا جمع شده‌اند، همه دهیاران منطقه خود اعم از مردان و زنان را ساماندهی کنند و در این شبکه قرار دهند. در این مسیر هر کدام از دهیاران نمونه باید در روستاهای خود مسئول باشند و گزارش‌هایی که در حوزه تسهیل ازدواج روستاییان دهه شصت انجام می‌شود را دریافت کنند. برای این کار سامانه‌ای درنظر گرفته شده، اما تا زمانی که این سامانه به طور کامل فعال شود با کمک دهیاران اطلاعات را دریافت خواهیم کرد و آن را پیش خواهیم برد.
معاون رییس جمهور افزود: یک ماه بعد روند پیشرفت این کار جهادی را پایش می‌کنیم و هر دهیاری که در روستای خود و روستاهای اطراف مستعدتر عمل کند، حکمی برایش زده خواهند شد و به صورت رسمی کار را آغاز می‌کند. خزعلی خاطرنشان کرد: بنای ما این است که هر کدام ازدهیاران، نماینده معاونت زنان رییس جمهوری هستند و نباید وقت را از دست دهند. مسائل مربوط به بیمه بیکاری، بیمه زایمان، بیمه 100 درصدی ناباروری باید دنبال شود و هرگونه کوتاهی در این زمینه پیگیری می شود.
در ادامه این نشست «مهدی مسکنی» معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در 2 ساله اول دولت سیزدهم تعداد تعاونی‌های زنان با رشد هفت درصدی به 882 تعاونی رسیده است.
وی با بیان اینکه عموما 70 درصد اعضای تعاونی‌های زنان را خود زنان تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: بر خلاف باور برخی که تصور می‌کنند زنان نمی‌توانند در حوزه صنایع ورود کنند، نزدیک 60 درصد این تعاونی ها صنعتی هستند.
مسکنی مهم ترین چالش روستاها را کمبود نیروی کار جوان دانست.
22 شهریور 1402 11:38
کد خبر : 321,404
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/563975/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سقوط 8 تن از اعضای یک خانواده در چاه کشاورزی؛ 7 نفر جان باختند

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

این درخت کهن منم

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

بدون تعارف امشب با حاج علی ملائکه مداح و خادم حرم مطهر رضوی

جشن بزرگ امام رضایی ها در تهران

سقوط هشت عضو یک خانواده در چاه کشاورزی

تیم منتخب بوندسلیگا در تسخیر شاگردان کمپانی!

درخشان، پیشکسوت پرسپولیس : باید به انتخاب و خواسته‌های سرمربی احترام گذاشت

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

شهید آیت‌الله آل‌هاشم؛ مظهر سادگی مردمداری

سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات + تصاویر

سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات و دیدار با علما + تصاویر

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ز دور باش حوادث دلم

امام‌جمعه قم: از حق غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

این لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

بازگشت مهرداد محمدی بعد از 200 روز

ژابی به‌ درد رئال می‌خورد چون اداره مالیات را برد!

قلعه‌نویی: درخواست ما بازی با تیم های بزرگ دنیا است.

فرجی و دستور ویژه کارتال؛ 11 نفره تمام می‌کنیم

گروسیان علیه غول‌کشی دوباره شمس‌آذر

مهاجم پرسپولیس در آستانه توافق با فولاد

تغییر موضع آموریم؛ کاسمیرو دیگر فروشی نیست!

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی