عصر قم

آخرين مطالب

آیین‌نامه فرصت مطالعاتی کوتاه مدت به زودی ابلاغ می‌شود علمی

  بزرگنمايي:

عصرقم- دکتر محمد علی زلفی گل در اجلاس روسای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، بر رعایت نظم و انضباط آموزشی در دانشگاه ها تاکید کرد و گفت: روسای دانشگاه ها تشکیل و مدیریت کلاس ها را جدی بگیرند و تلاش کنند حضور و غیاب کلاس ها برخط شود تا اگر بیرون از دانشگاه اتفاقی برای دانشجو افتاد قابل رصد باشد.

وزیر علوم تاکید کرد: اگر روسای دانشگاهها در دوره ریاست خود بتوانند همین یک کار یعنی حضور و غیاب برخط دانشجویان را انجام دهند، دستاورد خوبی رقم زده اند. البته کلاس درس استاد باید به قدری جذابیت داشته باشد که دانشجویان بدون حضور و غیاب هم ملزم به حضور در آن باشند.

وی به برگزاری  انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه اشاره کرد و تاکیدکرد: روسای دانشگاه های مختلف به خصوص در شهرستان ها نباید از نامزد خاصی در این انتخابات حمایت کنند، چرا که بعد اگر آن کاندید رای نیاورد در اداره دانشگاه با مشکل و آسیب روبرو می شوند.

به گفته وزیر علوم، روسای دانشگاه ها توجه کنند اگر هم نامزدها درخواست جلسه پرسش و پاسخ و مناظره در دانشگاهی داشته باشند به شکل مساوی برای همه نامزدها جلسه گذاشته شود.

وی بر ضرورت توجه به اسناد فرادستی و نقشه جامع سند دانشگاه اسلامی تاکید کرد و افزود: روسای دانشگاه های کشور برنامه ای که زمان انتصاب ارائه دادند را اجرایی کنند.

زلفی گل با اشاره بر لزوم انجام به موقع درخواست های اداری بخصوص موارد مربوط به جذب هیات علمی توسط روسای دانشگاه‌ها را  مهم دانست و گفت: این امر حق الناس محسوب می شود نباید روند رسیدگی به این درخواست ها طولانی شود تا استاد ناامید شده و از کشور مهاجرت نماید. البته ابزار دست روسای دانشگاه ها باید کافی باشد تا بتوانند مشکلات را سریع تر رفع کنند. تا حد امکان کار مردم را سریع انجام دهید.

وی همچنین به روسای دانشگاه ها تاکید کرد که طرح تحلیل ترکیبی را با کمک استادان علوم اجتماعی، سیاسی و آماری دانشگاه ها انجام دهند تا مشخص شود که چه تعداد از دانشجویان در معرض آسیب های اجتماعی هستند و در حوزه عفاف چند درصد دانشجویان مشکل دارند. اگر این طرح را انجام دهید، در صورت بروز مشکل برای هر کدام از دانشجویان می توانید آن را مدیریت کنید.

زلفی گل با بیان اینکه روسای دانشگاه ها یک‌بارمتن قانون جوانی جمعیت را بخوانند، افزود: توصیه میکنم قانون جهش دانش بنیان، قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده را مطالعه و از ظرفیت این قوانین استفاده کنید.

وزیر علوم با تاکید بر ضرورت طراحی سرود و تالار افتخارات برای همه دانشگاه ها گفت: مسابقه ای بین سرود همه دانشگاه ها نیز برگزار می شود، تا بهترین سرود دانشگاه ها انتخاب شود.

وزیر علوم با اشاره به ضرورت توجه به فرصت های مطالعاتی گفت: آیین نامه فرصت مطالعاتی کوتاه مدت به زودی ابلاغ می‌شود و دانشگاه ها نیز باید آن را بیشتر و جدی تر در دستور کار قرار دهند.

این مقام مسئول در ادامه به اهمیت جشن دانشجویان نوورود اشاره کرد و گفت: روسای دانشگاه ها جشن دانشجویان نوورود را جدی بگیرند و در این جشن با کمک وسایل تبلیغی خانواده ها را از جایگاه دانشگاه مطلع کنند و به آنها اطمینان بدهند فرزندانشان امانتی در دست دانشگاه هستند.

وزیر علوم خاطر نشان کرد: همه دانشگاه ها باید به ازای هر 300 عضو هیات علمی یک کارشناس علم سنجی داشته باشند تا رتبه بندی و معیارهای آن لحاظ شود.
همچنین روسای دانشگاه ها نیز ارتباطات خود را با ائمه جمعه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شهردار، استاندار، مدیران صنایع مختلف از جمله نفت، گاز، پتروشیمی تقویت کنند.

زلفی گل همچنین با تاکید بر اینکه توجه نسبت کارمند به هیات علمی باید متناسب باشد، گفت: لازم است روسای دانشگاه ها به وضعیت معیشت کارکنان توجه کنند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/563954/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

الگوی مدیریتی آیت‌الله رئیسی باید به فرهنگ اجرایی کشور تبدیل شود

روزگار از من گرفت

هشدار درباره کلاهبرداری از مسافران حج و عتبات

استفاده از دوربین‌های چهره‌خوان تکذیب شد

مرگ خاموش علم در خزر؛ پژوهشکده‌ای که قربانی زمین‌خواری شد

فرونشست زمین تهدیدی جدی برای آینده تهران

کنایه‌های پیمان یوسفی به برخی افراد سیاسی با کری‌خوانی‌های عجیب در فوتبال

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

یک نیمه‌ کلین شیت به نام گلر جوان پرسپولیس

بازیکنی که بارسلونا می‌خواهد او را بالای 70 میلیون یورو بفروشد

آخرین خبرها از پیوستن ماتزاری به استقلال و واکنش پیمان یوسفی

آیتم برنامه ورزش و مردم از درخشش طارمی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان

دومین خرید سپاهان هم لو رفت!

تیم پزشکی پرسپولیس گل سه‌ امتیازی زد!

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

دنیامالی: فوتبال ساحلی با افتخار حذف شد!

زیاد نشستن این بلا را سرتان می‌آورد

قالیباف: من هیچ وقت با مذاکره مخالف نبودم/ مگر می‌شود بدون دنیا زندگی کرد

واکنش زینب سلیمانی به ماجرای ترامپ و نام خلیج فارس

ماجرای نقشه‌ نصب شده بر دیوار اتاق رئیس دستگاه دیپلماسی کویت از زبان سفیر پیشین ایران

فرمانده کل ارتش: ارتقاء توان عملیاتی و حفظ آمادگی رزمی رسالت اصلی نیروهای پدافندی است

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

حوزه علمیه قم در نقشه راه رهبری؛ پیشتازی علمی، انقلابی‌گری و تمدن‌سازی

جزئیات تاثیر سوابق تحصیلی در گروه‌های آزمایشی کنکور اعلام شد

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران

سریع‌ترین شناگر ایران: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید

صدی چند میسوزونی؟ شوخی جناب‌خان با حسن تفتیان

تولد گرفتن برای حسن تفتیان به سبک جناب‌خان

وقتی حسن تفتیان با سرعتی که داره به داد مهمون بد حالش میرسه

خاطره‌ای که حسن تفتیان از مسابقه ورودی المپیک فاش کرد

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز

پیاده‌روی 32 کیلومتری با لباس خواب پس از شکست سلتیکس!

تصویری از ساق‌بند خاص مهاجم استقلال

سرنوشت طارمی به فینال چمپیونز لیگ گره خورد

فواید شگفت انگیز نوشیدن آب لیمو/ بهترین زمان مصرف

عراقچی: استخدام یک فرقه منحرف توسط نتانیاهو برای انتشار اطلاعات مثلا ترسناک، نشانه کمال استیصال است

توضیحات بقائی در مورد سفر عراقچی به عربستان و قطر

قالیباف: هیچ‌کس مخالف ارتباط با دنیا نیست

روزی شلوغ البته نه برای همه!

باران و رعد و برق در برخی استان‌های کشور

آموزش و پرورش: از کنکور 1406 به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد

اولین روزی که ژاوی به یامال 16ساله در ترکیب اصلی بارسا بازی داد

لحظاتی با مهدی طارمی بعد از صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا

رختکن پاری‌سن‌ژرمن بعد از برد آرسنال و صعود به فینال

کلودیو رانیری چطور باشگاه محبوبش را نجات داد؟

واکنش پیام نیازمند به گل اورونوف

آموریم دوباره در رختکن یونایتد خودزنی کرد!

جناب‌خان و انتخابی تیم ملی دوومیدانی و رقابت با حسن تفتیان

توضیح حسن تفتیان از حساسیت‌های رشته دوومیدانی

خاطره جالب حسن تفتیان از دزدیدن کتونی‌هایش قبل از مسابقه