عصر قم

آخرين مطالب

وزیر ارشاد:

72 درصد از ایرانی‌ها تمایل به حضور در پیاده روی اربعین داشتند فرهنگی

72 درصد از  ایرانی‌ها تمایل به حضور در پیاده روی اربعین داشتند
  بزرگنمايي:

عصر قم - قم- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برپایی باشکوه مراسم پیاده روی اربعین حسینی گفت: 72 درصد از مردم ایران تمایل داشتند در راهپیمایی اربعین شرکت کنند که شرایط برای آنان فراهم نشد.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد مهدی اسماعیلی شامگاه سه شنبه در اختتامیه سوگواره ملت امام حسین علیه السلام در قم اظهار داشت: تار و پود انقلاب اسلامی با نام امام حسین علیه السلام گره خورده است و دشمن نمی‌تواند به آن آسیب برساند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان داشت: در اربعین امسال در گرمای شدید همگان با حضور در میدان کنار هم حماسه آفریدند و امسال بالغ بر 4 میلیون و 50 هزار نفر از مردم ما در اربعین حاضر شدند و جاماندگان اربعین نیز در ایران حماسه آفریدند.
اسماعیلی گفت: دشمن در التهابات سال گذشته تجمع‌های کوچک را بزرگنمایی می‌کرد، اما از اجتماع عظیم اربعین چیزی نگفت.
وی با بیان اینکه هنرمند متعهد نسبت به واقعیت اربعین نمی‌تواند بی تفاوت باشد افزود: قبل از اربعین امسال شاهد رویش‌هایی جدید در عرصه هنر با موضوع اربعین بودیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دیشب در برج میلاد گروه ارکستر ملی در 5 پرده واقعه عاشورا با زبان موسیقی روایت کردند که بسیار تأثیرگذار بود و قشر مذهبی جامعه باید این صحنه‌های دلدادگی هنرمندان به ساخت قدسی سیدالشهدا علیه السلام را می‌دیدند که هنر با مقوله دین پیوند ناگسستنی دارد.
اسماعیلی عنوان داشت: دفتر تبلیغات اسلامی نماد روشنفکری دینی در جامعه است که از این نهاد برای برگزاری این سوگواره تشکر داریم.
وی با بیان اینکه امروز فضای مجازی یک فضای حقیقی است که ظرفیت‌های بسیاری در این عرصه وجود دارد افزود: متأسفانه دشمن هر آنچه در توان دارد در جهت ناامیدی جامعه نسبت به راهی که از گذشته این ملت آغاز کرده تلاش می‌کند.
اسماعیلی گفت: حضور برجسته هنر در اماکن مقدس دیده می‌شود و هنرمندان همه ابتکار خود را به کار می‌گیرند تا بهترین اثر هنری خود را برای این عزیزان تولید کنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: تابلوی عصر عاشورای استاد فرشچیان بسیار اثربخش است و هرگاه هنر در کنار دین آمده کارکرد بسیار مطلوبی داشته است.
مهمترین زبان برای ماندگاری تعالیم آسمانی هنر است
وی تاکید کرد: مهمترین زبان برای ماندگاری تعالیم آسمانی هنر است و قرآن کریم نیز که مهمترین معجزه پیامبر اسلام مشحون از هنر است که ادبیات را در درجه بالا استفاده کرده و تلاوت‌های زیبایی که رخ می‌دهد نیز موجب جذب افراد به اسلام می‌شود.
اسماعیلی گفت: انقلاب اسلامی مرهون اربعین‌هایی است که موجب برداشتن قدم‌هایی رو به جلو شده است.
وی ادامه داد: در دوره طاغوت، رهبر انقلاب و علمای بزرگ را به مناطق دوردست تبعید می‌کردند اما بر خلاف تصور دشمن، آنان سبب تکثیر نهضت شدند.
وی اضافه کرد: اربعین شهدای قم و تبریز و ادامه این اربعین‌ها، نهضت امام راحل را زنده نگه داشت و انقلاب اسلامی در نهایت در اربعین سال 56 به پیروزی رساند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان داشت: در دو دهه اخیر نیز پس از سقوط رژیم بعث، رهبر معظم انقلاب خوانش دوباره ای را برای اربعین ارائه دادند.
وی با بیان اینکه حاج قاسم اربعین و مقاومت را به هم گره زد و افتخارات زیادی را آفرید افزود: دشمنان امسال برای محرم فراخوان دادند که مردم به مراسم عزاداری نروند اما بر اساس نظرسنجی‌های صورت گرفته بیش از 84 درصد مردم در محرم امسال سیاه پوش امام حسین علیه‌السلام بودند و 60 درصد مردم در دو ماه محرم و صفر برای مجالس مذهبی نذری روضه داشته و 72 درصد از مردم نیز تمایل داشتند در راهپیمایی اربعین شرکت کنند که شرایط برای آنان فراهم نشد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/563911/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اظهارات خصمانه وزیرخارجه آمریکا علیه ایران

عیادت آیت الله سبحانی از آیت الله نوری همدانی + تصاویر

عیادت آیت الله سبحانی از آیت الله نوری همدانی + تصویر

صحبت های رضا کیانیان در مورد آیت الله بهشتی

دیدار حکیم و آیت الله جوادی آملی؛ رایزنی درباره چالش‌های امت اسلامی

دیدار و گفت‌وگو آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف اشرف

جزئیات گفتگوهای آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف + عکس

70 جلد کتاب درباره شهید رئیسی منتشر شده است

دیدار آیت‌الله جوادی آملی و آیت‌الله سیستانی؛ عزم بر هم‌افزایی بیشتر بین حوزه قم و نجف

ارتقای سرانه ورزشی قم نیازمند تأمین زمین و جذب سرمایه‌گذار است

برق خوری در یک دامداری قم

اعلام برنامه قطعی برق مناطق مختلف قم در روز سه شنبه

استخر آب کشاورزی جان کودک 10 ساله را گرفت

حمله خرس به دامدار 60 ساله

تیراندازی صاحبخانه، سارق خانه را از پای درآورد

انتقاد مجری تلویزیون از تغییر ساعت مدارس

آمار کارمندان هروئینی و تریاکی دولت در سال 52

عیادت آیت‌الله سبحانی از آیت‌الله نوری همدانی در قم

انقلاب اسلامی یک فرصت استثنایی برای احیای معارف قرآن در جامعه ایجاد کرد

خاطره‌ی جالب عابدینی از هواداران آلمانی

بریس لیما، گل چهارم الهلال برابر العروبا

گل پنجم النصر به الاخدود توسط جان دوران

گل ششم النصر به الاخدود توسط سادیو مانه

گل هفتم النصر به الاخدود توسط مانه

گل اول رم به آتالانتا توسط کریستانته در دقیقه 32

گل هشتم النصر به الاخدود توسط مانه

پرچم‌های خلیج فارس در دستان هواداران شیرازی در جشن قهرمانی فجرسپاسی

خاطره جالب پیمان یوسفی از شروع گزارشگری با توصیه نه چندان جدی زنده‌یاد بهرام شفیع

پیمان یوسفی: به شبکه توصیه کردم که برنامه ورزش و مردم را بعد از فوت بهرام شفیع آرشیو کنیم

ادعای اینسایدر: «توافق 123»، بخشی از مذاکرات جاری میان ایران و آمریکا است

سرلشکر باقری: نیروهای مسلح ایران‌ از لحاظ توان رزمی در بهترین وضعیت هستند

فلاحت‌پیشه: آمریکا می‌داند هزینه رسیدن به توافق، بسیار کمتر از عدم توافق است

خاطره تخت‌روانچی از یک مهمانی با گوترش

دیدار حکیم و آیت‌الله جوادی آملی/ رایزنی درباره چالش‌های امت اسلامی

هشدار سرلشکر باقری به دشمنان

نعیم قاسم: امام خامنه‌‌ای مایه افتخار و مباهات ماست

در دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه امارات عربی متحده چه گذشت؟

برگزاری نشست مدیران کل وزارت خارجه‌های ایران و ترکیه

جدیدترین تصویر از آیت الله سیستانی

جدیدترین تصویر از آیت الله سیستانی منتشر شد

دیدار حضرت آیت الله جوادی آملی با حضرت آیت الله سیستانی

حضور تخت‌روانچی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

اظهارات وزیر فرهنگ درباره برخورد با کتابسازان

روزبه بمانی به نمایشگاه کتاب آمد

نجات جان دو مصدوم حادثه محور سلفچگان با بالگرد اورژانس قم

گام‌های اجرایی اتصال ریلی شهرک شکوهیه قم کلید خورد

جاده چالوس تا پایان اردیبهشت‌ماه مسدود شد

جزئیات تغییر ساعت کار مدارس اعلام شد

سرقت 40 میلیاردی از 4 خانه؛ 2 سارق دستگیر شدند

دستگیری 40 نفر از اراذل با شلیک پلیس در سال جاری