عصر قم

آخرين مطالب

استخدام دانشجویان 4 رشته دانشگاه قم در وزارت آموزش و پرورش علمی

استخدام دانشجویان 4 رشته دانشگاه قم در وزارت آموزش و پرورش
  بزرگنمايي:

عصر قم - محمود محمودی با اشاره به اینکه دانشگاه قم در هفت دانشکده دانشجو می‌پذیرد، عنوان کرد: این دانشکده‌ها شامل حقوق، فنی و مهندسی، ادبیات، الهیات، مدیریت، علوم پایه و پردیس و مجازی هستند.
وی افزود: برای داوطلبانی که دانشگاه قم را جهت تحصیل انتخاب می‌کنند، تسهیلات متعددی در نظر گرفته شده است، و یک محیط مناسب علمی در حوزه مسائل آموزشی، پژوهشی و آزمایشگاهی فراهم شده تا دانشجویان بدون دغدغه در دانشگاه قم تحصیل کنند.
مدیرآموزش دانشگاه قم با اشاره به اینکه اساتید دانشگاه قم، فارغ التحصیل دانشگاه‌های مطرح کشور و تعدادی آز آن‌ها جزء دانشمندان تا 2 درصد برتر از نظر استناد دستاورد‌های علمی است، خاطر نشان کرد: با توجه به این مزایا، امکانات و تجهیزاتی که نام برده شد، توصیه می‌شود که داوطلبان، دانشگاه قم را جهت ادامه تحصیل انتخاب کنند.
وی در رابطه با تسهیلات در نظر گرفته شده برای داوطلبانی که تمایل به تحصیل در دانشگاه قم دارند، بیان کرد: با هماهنگی که میان دانشگاه قم و بنیاد ملی نخبگان استان انجام شده است، داوطلبانی که رتبه‌ی زیر 2 هزار در آزمون سراسری را کسب کنند، در صورت پذیرش در تعدادی از رشته‌های مشخص می‌توانند بورسیه صنعتی شوند و از تسهیلات این بورسیه استفاده کنند. همچنین امکان بازدید این داوطلبان از تجهیزات و امکانات دانشگاه قم در زمینه آموزشی، پژوهشی و آزمایشگاهی فراهم می‌شود و میتوانند در ایام انتخاب رشته به دانشگاه مراجعه نمایند.
مدیرآموزش دانشگاه قم اضافه کرد: بورسیه صنعتی به این صورت است که پس از انعقاد قرارداد با شرکت مربوطه، به صورت ماهیانه، مبلغی به عنوان کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان واجدالشرایطی که پیش از این گفته شد، پرداخت می‌شود؛ همچنین این دانشجویان پس از فارغ التحصیلی می‌توانند در همان شرکت صنعتی مشغول به کار شوند.
وی تصریح کرد: دانشجویانی که بورسیه صنعتی می‌شوند، باید در طول تحصیل، ساعت‌های مشخصی را در این مراکز صنعتی، جهت آموزش‌های عملی حضور داشته باشند، داوطلبان در خصوص اطلاع از جزئیات این بورسیه صنعتی می‌توانند به اطلاعیه‌ی جامعی که در این رابطه، منتشر خواهد شد، مراجعه کنند.
محمودی در رابطه با پذیرش دانشجویان مشترک با دانشگاه فرهنگیان، گفت: دانشگاه قم در چهار رشته‌ی ریاضی، فیزیک، شیمی و زیست شناسی با دانشگاه فرهنگیان، دانشجوی مشترک می‌پذیرد.
وی گفت: داوطلبانی که دانشگاه قم را در یکی از این چهار رشته انتخاب کنند، پس از پذیرش و ثبت نام در دانشگاه قم، حداقل 4 نیم سال و حداکثر تا 6 نیم سال، در دانشگاه قم تحصیل کرده و در ادامه پس از پذیرش از سمت دانشگاه فرهنگیان، به عنوان معلم در وزرات آموزش و پرورش استخدام می‌شوند.
محمودی افزود: امکان این استخدام فقط برای دانشجویان برتر وجود دارد که جزئیات آن متعاقبا اعلام خواهد شد، ضمن اینکه تحصیل در چهار رشته ریاضی، فیزیک، شیمی و زیست شناسی برای همه داوطلبان آزمون سراسری در دانشگاه قم فراهم است.
مدیر آموزش دانشگاه قم گفت: داوطلبانی که دارای رتبه تا 1 هزار و 1بیش از 1 هزار تا 2 هزار را کسب کرده باشند و دانشگاه قم را جهت تحصیل انتخاب کنند، تسهیلات کمک آموزشی در دو نیم سال تحصیلی اول و دوم و با دو مبلغ متفاوت متناسب با رتیه برتری جهت کمک هزینه تحصیلی از طرف دانشگاه قم به آن‌ها پرداخت خواهد شد.
وی تصریح کرد: به داوطلبان آزمون سراسری به ویژه داوطلبان ساکن استان قم که دارای رتبه برتر می‌باشند توصیه می‌شود با توجه به تسهیلاتی که دانشگاه قم برای آنان در نظر گرفته است، این دانشگاه را جهت تحصیل در مقطع کارشناسی انتخاب کنند.
وی در پایان یادآور شد: از لحاظ انجام امور تحقیقاتی نیز کتابخانه‌ی دانشگاه قم از نظر منایع علمی غنی بوده و کتابخانه دیجیتال آن نیز فعال میباشد و همچنین از شبکه اینترنت پرسرعتی جهت انجام امور تحقیقاتی برخوردار است.
 

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/555632/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

طلاق همسر لمان پس از رسوایی اره برقی!

پیشنهاد عجیب به لینه‌کر؛ اجرای برنامه آشپزی!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

گل باقری به تراکتور تکرار شد!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی به بیانیه مس رفسنجان

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

چرا اعرابِ مخالف برجام، حامی مذاکرات کنونی ایران و آمریکا هستند؟

تسنیم: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان قطعی شد

ادعاهای نماینده ترامپ درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران

جدیدترین خبر درباره معرفی وزیر اقتصاد به مجلس

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

جشن میلاد امام رضا (ع) و عمامه‌گذاری طلاب در قم برگزار شد

قم در سالروز میلاد امام رضا(ع) غرق نور و سرور است

ساعت کاری بانوان کارمند دارای فرزند مدرسه‌ای در قم شناور شد

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

سخنگوی پیشین وزارت بهداشت: گارداسیل واکسن روسپی‌ها نیست

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

تدابیر امنیتی ویژه برای ال‌کلاسیکوی سرنوشت‌ساز

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

مدیر پیکان: وجود VAR در لیگِ یک، اتفاق بزرگی است

گواردیولا: می‌دانستم ژابی مربی بزرگی می‌شود

حال خوش حسینی با آینده‌های ایران!

مالک خیبر: وحید امیری را می‌خواهیم

آرتتا: برای لیورپول تونل می‌زنیم چون بهترین است

چشمم خونریزی داره!

پیش دیابت هم خطرناک است!

انتقاد نماینده عضو جبهه پایداری از دامن زدن به شکاف‌های سیاسی

چهره خندان پزشکیان در نمایشگاه نفت

چه کسی پشت پرده توهم ترامپ درباره خلیج فارس است؟

رونمایی و عرضه موسوعه فقهی آیت‌الله شیخ حسن جواهری

علم الهدی: جریان مقاومت در یمن آمریکای نابکار را پشیمان کرده است/ شهادت آیت الله رئیسی خسارات زیادی برای کشور داشت

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

آزمون سراسری حفظ قرآن کریم در قم برگزار شد

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

حادثه آتش سوزی در یک واحد آموزشی در قم

تأکید امام جمعه قم بر ضرورت گسترش فرهنگ مطالعه