عصر قم

آخرين مطالب

حجت اله عبدالملکی مطرح کرد:

بهبود فضای کسب و کار در مناطق آزاد کشور آغاز شده است منطقه آزاد کیش

بهبود فضای کسب و کار در مناطق آزاد کشور آغاز شده است
  بزرگنمايي:

عصر قم - دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: فضای کسب و کار مناطق آزاد ایران از جمله جزیره کیش خیلی سریع به حد 50 کشور برتر دنیا خواهد رسید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش،حجت اله عبدالملکی در دیدار با سرمایه گذاران و کارآفرینان مشهد درحاشیه دومین نمایشگاه معرفی بسته های سرمایه گذاری و توانمندی های صادراتی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: در حال حاضر ایران در رتبه 127 از لحاظ فضای کسب و کار در دنیا قراردارد و با توجه به آغاز برنامه های بهبود فضای کسب و کار، خیلی زود مناطق آزاد ما از جمله جزیره کیش به نمایندگی از کشور به جمع 50 کشور اول دنیا به لحاظ شاخص های ارزیابی مورد تأیید بانک جهانی خواهند رسید.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تاکید کرد: یک تیم جوان، جهادی، انقلابی، وطن دوست و متخصص و دغدغه مند در حوزه کسب و کار و سرمایه گذاری در جزیره کیش و سایر مناطق آزاد مستقر شده است و این فرصت بسیار خوبی برای تحقق بهبود فضای کسب و کار، طبق وعده داده شده است.
وی با بیان این که ما کارشناسان و متخصصان کسب و کار هستیم و اگر داعیه تسهیل شرایط کسب و کار را داریم؛ بواسطه20سال مشاوره کسب و کار به سرمایه‌گذاران و کارآفرینان است؛ افزود: فضا و مشکلات کسب و کار را شناسایی و از آن آگاهی داریم و هم اکنون فرصتی پیش آمده تا تسهیل شرایط کسب و کار را بهبود ببخشیم و در این زمینه مصمم هستیم.
حجت اله عبدالملکی با استناد به سخنان رئیس¬جمهور کشورمان درخصوص بهره مندی از نظرات کارآفرینان و سرمایه گذاران در تصمیم گیری ها، آنان را محور اقتصادی کشور دانست و افزود: این وعده و قول را می دهیم که در حد اختیارات قانونی از نظرات سرمایه¬گذاران و کارآفرینان که در مناطق آزاد و ویژه فعالیت می کنند؛ بهره مند شویم.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اشاره به اهمیت ثبات مدیریتی در انجام برنامه های پیش رو افزود: مدیریت های مناطق آزاد پایدار و طولانی مدت خواهد بود تا متولیان بتوانند برنامه های مدنظر را اجرایی کنند.
وی با اشاره به فعالیت 33 منطقه ویژه و 15 منطقه آزاد در کشورتاکید کرد: به رغم همه مشکلاتی که وجود دارد؛ همچنان این مناطق مزیت های خیلی خوبی برای سرمایه گذاری دارند و از این جهت جز کشورهای غنی دنیا هستیم.
حجت اله عبدالملکی با بیان اینکه این 700بسته سرمایه گذاری مناطق آزاد با تامین زیرساخت ها جهت صدور مجوز بی¬نام تدوین شده است؛ افزود: ‌جهت آشنایی و آگاهی سرمایه گذاران و کارآفرینان، جزئیات این بسته های سرمایه گذاری در سایت دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد به نشانیwww.freezones.ir بارگذاری شده است.
همچنین رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این دیدار با اشاره به تعریف 106 بسته سرمایه گذاری در کیش و طرح جامع این منطقه گفت: تقسیم بندی اراضی بر اساس کاربری های مشخص و همخوان با یکدیگر، تعیین متراژ زمین ها، میزان توسعه یافتگی منطقه و فرصت های پیش رو، در قالب طرح جامع کیش که توسط یک مشاور خارجی به همراه مشاوره داخلی تهیه و تدوین شده است؛ انجام شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر با توجه به طرح جامع کیش، زیرساخت ها ی مورد نیاز از جمله آب و برق تامین و مجوز بی نام برای هر یک از بسته های سرمایه گذاری با کاهش برخی فرایندهای اداری تدوین شده است.
رحیم سرهنگی از تمامی سرمایه گذاران مطرح حاضر در جلسه دعوت کرد با توجه به جاذبه های گردشگری کیش، با سرمایه گذاری در این منطقه، بر تکمیل زنجیره گردشگری که شروع آن مشهد و در ادامه سفر گردشگران به کیش و بهره مندی از امکانات منحصر به فرد گردشگری خواهد بود؛ اهتمام ورزند.
وی با بیان این که سازمان منطقه آزاد کیش از هر ایده و پیشنهاد سرمایه گذاری استقبال می¬کند؛ تاکید کرد: رویکرد ما در بخش صنعت، فراهم کردن زمینه فعالیت و جذب صنایعی است که دارای خلق ارزش افزوده بالایی هستند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از تاسیس یک بانک برون مرزی(آفشور) در کیش و ثبت نخستین تراکنش مالی در این بانک خبر داد و افزود: با توجه به قوانین و مقررات چگونگی اداره مناطق آزاد، شرایط خاصی را جهت جذب سرمایه گذاری در حوزه های مالی فراهم کردیم و علاقه مند ورود سرمایه گذران به این حوزه هستیم.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/552507/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روزی شلوغ البته نه برای همه!

باران و رعد و برق در برخی استان‌های کشور

آموزش و پرورش: از کنکور 1406 به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد

اولین روزی که ژاوی به یامال 16ساله در ترکیب اصلی بارسا بازی داد

لحظاتی با مهدی طارمی بعد از صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا

رختکن پاری‌سن‌ژرمن بعد از برد آرسنال و صعود به فینال

کلودیو رانیری چطور باشگاه محبوبش را نجات داد؟

واکنش پیام نیازمند به گل اورونوف

آموریم دوباره در رختکن یونایتد خودزنی کرد!

جناب‌خان و انتخابی تیم ملی دوومیدانی و رقابت با حسن تفتیان

توضیح حسن تفتیان از حساسیت‌های رشته دوومیدانی

خاطره جالب حسن تفتیان از دزدیدن کتونی‌هایش قبل از مسابقه

توصیه پرسپولیسی سابق به جباری

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

اگر می‌خواهید پیری سالمی داشته باشید، این غذاها را مصرف کنید

عراقچی پس از پایان سفر دو روزه هند، وارد مشهد شد

آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا یک‌شنبه برگزار می‌شود

واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل به گزارش‌های ساختگی پیرامون سایت ادعایی هسته‌ای

امروز جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود

فینالیست شدن پی‌اس‌جی به کام قهرمان لیگ یونان!

برای نریمان جهان پوستر زدند!

چند بازیکن گرانقیمت در لیست فروش سپاهان

تعیین تکلیف تیم امید در جلسه مهم؛ اصرار عجیب یک سرمربی لیگ برتری

گلر باتجربه، مدعیان صعود را ناکام گذاشت

پرسپولیس محتاج استقلال شد!

منچستریونایتد استرس فینال را دارد!

کنایه روی کین به بکام: چرا ما را دعوت نکردی!

انتقاد از ریاست 50 ساله در هیئت فوتبال اراک

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

العربی الجدید: عراقچی به عربستان و قطر می‌رود

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

نگرانی تارتار از مصدومیت ستاره گل‌گهر

واکنش گوهری به درخواست آب قند!

پنجاهمین بازی فرید امیری در شب گلزنی

گل‌گهر از VAR بلژیکی رونمایی کرد

النصر اینگونه رونالدو را به مرز دیوانگی رساند!

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

توصیه‌های جدی به زنان/ این نشانه‌های پنهان سکته قلبی را نادیده نگیرید

گلر استقلال با کلین‌شیت به نیمکت برمی‌گردد!

تحول عجیب در نیم فصل دوم لیگ یک!

پیشکسوت استقلال: مشخص شد، زدن 5 گل به آلومینیوم اتفاقی بوده است

پرتابگر ایران: صدم را برای قهرمانی آسیا گذاشته‌ام

ابراهیمی: پرسپولیس یک ضعف جدی دارد

مدعیان کشتی جهان به مصاف هم می‌روند

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

حکم فیفا برای مشت‌زنی و کتک‌کاری

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!