عصر قم

آخرين مطالب

در سالروز ارتحال امام خمینی (ره)؛

بهره مندی بیش از 20 هزار زائر حرم حضرت عبدالعظیم (ع) از خدمات پردیس فرهنگی «مکتب امام» منطقه 20 شهرداری تهران

بهره مندی بیش از 20 هزار زائر حرم حضرت عبدالعظیم (ع) از خدمات پردیس فرهنگی «مکتب امام» منطقه 20
  بزرگنمايي:

عصر قم - معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه20 از خدمت رسانی به بیش از 20 هزار نفر از زائرین حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در پردیس «مکتب امام» به مناسبت سالگرد ارتحال امام راحل(ره) خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه20؛ مهدی مالمیر معاون اجتماعی فرهنگی منطقه، گفت: در سی و چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام راحل(ره) پردیس فرهنگی «مکتب امام» با 13غرفه و 8 موکب با همکاری ادارات و نواحی هفت گانه شامل غرفه های نقاشی کودکان، گریم کودکان، خطاطی، آموزش اوریگامی، غرفه فرهنگی، سلامت، بازیافت، بحران، آموزش شهروندی، عفاف و حجاب، دلنوشته، معرفی کتاب، رادیو حرم و ویزیت پزشک عمومی در روزهای ١٣ و 14 خرداد ماه در ضلع شرق حرم حضرت عبدالعظیم (ع) برپا شد و به شهروندان و زائران خدمات ارائه داد.
مالمیر افزود: برپایی استیج همراه با اجرای برنامه‌های متنوع شامل نقاله خوانی، گروه سرود سیدالکریم، گروه سرود راهی، گروه تئاتر ماه باران، گروه شمیم قرآن و عترت، روایت داستان‌های قرآنی عمو روحانی و مسابقه از جمله دیگر برنامه های این مناسبت بود.
او ادامه داد: به منظور خدمت رسانی به زائران و شهروندان بیش از 10 هزار آب معدنی و 30 هزار لیوان شربت همراه با محصولات حوزه حجاب و عفاف و اقلام فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان در پردیس فرهنگی این منطقه توزیع شد.
مالمیر اظهار داشت: در راستای ارائه خدمات سلامت محور در غرفه سلامت این پردیس فرهنگی، ویزیت پزشک عمومی، اندازه گیری فشار خون و مشاوره روان شناسی انجام شد.
معاون اجتماعی فرهنگی منطقه با بیان اینکه با توجه به همجواری این منطقه با حرم امام راحل و وجود حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع)، همچون سال های گذشته پذیرای تعداد زیادی از زائرین بودیم گفت: موکب علی ابن موسی الرضا (ع) با هماهنگی حوزه بسیج شهدای شهرداری منطقه20 در ضلع شرقی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برپا شد و خدماتی شامل تهیه و پخت بیش از 3هزار قرص نان تنوری، توزیع 20 هزار لیوان شربت، 10 هزار بطری آب معدنی و 1000پرس غذای گرم و آش رشته، توزیع صبحانه به تعداد 1000 پرس در روزهای 13و14خرداد ماه انجام شد.
وی با اشاره به برگزاری پیاده روی عاشقان مکتب امام در روز 14خرداد گفت: اجتماع و پیاده روی جمعی از شیعیان پاکستانی مقیم شهرری به مناسبت سالروز ارتحال امام خمینی از امامزاده سه برادران به سمت حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی انجام شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/544097/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

طلاق همسر لمان پس از رسوایی اره برقی!

پیشنهاد عجیب به لینه‌کر؛ اجرای برنامه آشپزی!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

گل باقری به تراکتور تکرار شد!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی به بیانیه مس رفسنجان

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

چرا اعرابِ مخالف برجام، حامی مذاکرات کنونی ایران و آمریکا هستند؟

تسنیم: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان قطعی شد

ادعاهای نماینده ترامپ درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران

جدیدترین خبر درباره معرفی وزیر اقتصاد به مجلس

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

جشن میلاد امام رضا (ع) و عمامه‌گذاری طلاب در قم برگزار شد

قم در سالروز میلاد امام رضا(ع) غرق نور و سرور است

ساعت کاری بانوان کارمند دارای فرزند مدرسه‌ای در قم شناور شد

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

سخنگوی پیشین وزارت بهداشت: گارداسیل واکسن روسپی‌ها نیست

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

تدابیر امنیتی ویژه برای ال‌کلاسیکوی سرنوشت‌ساز

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

مدیر پیکان: وجود VAR در لیگِ یک، اتفاق بزرگی است

گواردیولا: می‌دانستم ژابی مربی بزرگی می‌شود

حال خوش حسینی با آینده‌های ایران!

مالک خیبر: وحید امیری را می‌خواهیم

آرتتا: برای لیورپول تونل می‌زنیم چون بهترین است

چشمم خونریزی داره!

پیش دیابت هم خطرناک است!

انتقاد نماینده عضو جبهه پایداری از دامن زدن به شکاف‌های سیاسی

چهره خندان پزشکیان در نمایشگاه نفت

چه کسی پشت پرده توهم ترامپ درباره خلیج فارس است؟

رونمایی و عرضه موسوعه فقهی آیت‌الله شیخ حسن جواهری

علم الهدی: جریان مقاومت در یمن آمریکای نابکار را پشیمان کرده است/ شهادت آیت الله رئیسی خسارات زیادی برای کشور داشت

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

آزمون سراسری حفظ قرآن کریم در قم برگزار شد

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

حادثه آتش سوزی در یک واحد آموزشی در قم

تأکید امام جمعه قم بر ضرورت گسترش فرهنگ مطالعه

مقاومت یمن، الهام‌گرفته از مکتب حوزه علمیه قم است