عصر قم

آخرين مطالب

شهرابی در نشست تعاملی با مدیران برج میلاد خواستار شد:

تدوین برنامه بلندمدت درآمدزایی و توسعه برندینگ برج میلاد در دستورکار قرار گیرد شهرداری تهران

تدوین برنامه بلندمدت درآمدزایی و توسعه برندینگ برج میلاد در دستورکار قرار گیرد
  بزرگنمايي:

عصر قم - مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران گفت: با تغییر نگاه در حوزه برنامه ریزی و رفع موانع اجرایی توسعه برندینگ برج میلاد، باید برنامه بلندمدت درآمدزا به منظور تقویت جایگاه اقتصادی آن و ارائه خدمات فرهنگی و گردشگری در سطح کشوری و منطقه ای به مردم و گردشگران تدوین شود.

به گزارش شهر، به نقل از روابط عمومی اداره کل برنامه و بودجه شهرداری تهران، نشست تعاملی ادارات کل برنامه و بودجه و دفتر پایش برنامه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران در راستای چهارشنبه‌های همدلی و اتحاد با حضور مدیران کل و معاونین برنامه و بودجه و دفتر پایش برنامه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران، مدیرعامل شرکت برج میلاد، مدیرکل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت امور اجتماعی و فرهنگی در برج میلاد برگزار شد و گزارش وضعیت بودجه ای برج میلاد تهران شامل وضعیت درآمدی و عملکرد جذب اعتبارات آنان مورد بررسی قرار گرفت.
امیر شهرابی با بیان اینکه بر اساس نگاه بودجه‌ای، منابع و درآمد مهمتر از مصارف و هزینه است و در اولویت نظام بودجه ریزی قرار دارد، افزود: سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه شهرداری باید به عنوان مجموعه‌های درآمد زا برای خودکفایی مالی و عدم وابستگی به بودجه عمومی شهرداری تلاش کنند.
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران از برج میلاد به عنوان یکی از مجموعه‌های تراز فرهنگی گردشگری در تهران، کشور و حتی منطقه خاورمیانه یاد کرد و گفت: به نظر می رسد با انجام کار مطالعاتی دقیق باید برنامه درآمدزایی بلندمدت با نگاه سرمایه‌گذاری در این بخش تدوین شود که این اقدام ماندگار چراغ راهی برای آینده خواهد بود. البته باید موانع اجرایی در توسعه برندینگ برج میلاد رفع شود.
محمد امیرآبادی مدیرکل دفتر پایش برنامه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران نیز در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت پروژه های برج میلاد از جمله احداث ساختمان اداری و توسعه و تکمیل طرح های باقیمانده فنی و مهندسی برج میلاد تهران توضیحاتی ارائه داد.
مدیرعامل شرکت برج میلاد نیز با ارائه گزارشی از وضعیت درآمدی و تعداد مراجعه کنندگان به برج میلاد گفت: تمرکز مطالعات اقتصادی و درآمدی ما مبنی بر افزایش بناهای برج انجام شده و پروژه اصلی ما تکمیل طرح های باقیمانده فنی و مهندسی برج میلاد تهران است که جزو موارد ضروری به شمار می رود و نیازمند حمایت جدی برای اتمام این پروژه هستیم.
حیدری با بیان اینکه اساسنامه شرکت برج میلاد خدماتی و گردشگری است نه اقتصادی، گفت: با حمایت مدیریت شهری برای رفع چالش های موجود، برج میلاد می تواند به شرکت اقتصادی درآمدزا تبدیل شود و خدمات خود را در سطح ملی و بین المللی گسترش دهد.
طی این نشست مدیرکل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری، معاونین ادارات کل برنامه و بودجه و دفتر پایش برنامه و مدیران و معاونین برج میلاد، نظرات و پیشنهادات خود را در موضوعات مربوط به برج میلاد مطرح کردند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/544089/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

این درخت کهن منم

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

بدون تعارف امشب با حاج علی ملائکه مداح و خادم حرم مطهر رضوی

جشن بزرگ امام رضایی ها در تهران

سقوط هشت عضو یک خانواده در چاه کشاورزی

تیم منتخب بوندسلیگا در تسخیر شاگردان کمپانی!

درخشان، پیشکسوت پرسپولیس : باید به انتخاب و خواسته‌های سرمربی احترام گذاشت

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

شهید آیت‌الله آل‌هاشم؛ مظهر سادگی مردمداری

سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات + تصاویر

سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات و دیدار با علما + تصاویر

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ز دور باش حوادث دلم

امام‌جمعه قم: از حق غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

این لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

بازگشت مهرداد محمدی بعد از 200 روز

ژابی به‌ درد رئال می‌خورد چون اداره مالیات را برد!

قلعه‌نویی: درخواست ما بازی با تیم های بزرگ دنیا است.

فرجی و دستور ویژه کارتال؛ 11 نفره تمام می‌کنیم

گروسیان علیه غول‌کشی دوباره شمس‌آذر

مهاجم پرسپولیس در آستانه توافق با فولاد

تغییر موضع آموریم؛ کاسمیرو دیگر فروشی نیست!

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد