عصر قم

آخرين مطالب

جانشین سپاه امام علی بن ابی‌طالب (ع) استان قم:

انقلاب اسلامی ثمره مجاهدت همه انبیا و اولیای الهی است سیاسی

انقلاب اسلامی ثمره مجاهدت همه انبیا و اولیای الهی است
  بزرگنمايي:

عصر قم - قم- جانشین سپاه امام علی بن ابی‌طالب (ع) استان قم گفت: انقلاب اسلامی ثمره مجاهدت همه انبیا و اولیا از ابتدای تاریخ بشر بوده که بسترساز دولت جهانی منجی عالم بشریت خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سردار مهدی کبیری پور در مراسم سالگرد ارتحال بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران که از سوی دفتر فرهنگی گردان سیدالشهدا عراق در مسجد امام رضا ( ع) قم، برگزار شد، اظهار کرد: یاد امام از ذهن‌ها و قلب‌ها بیرون رفتنی نیست.
جانشین سپاه امام علی بن ابی‌طالب ( ع) استان قم امام راحل در جهان اسلام و علمای اسلام شخصیت بی‌نظیری داشت، افزود: انقلاب اسلامی ثمره مجاهدت همه انبیا و اولیا از ابتدای تاریخ بشر بوده که بسترساز دولت جهانی منجی عالم بشریت خواهد شد.
سردار کبیری پور گفت: انقلاب اسلامی یادآور و در امتداد فعالیت‌های انبیا و اولیای در نهادینه کردن کلمه توحید و نجات مردم از کفر و دنیای تاریک شرک بود.
وی خاطرنشان کرد: در روزگاری نه‌چندان دور کشور ما و بسیاری از کشورهای منطقه در زیر سیطره کامل نظام سلطه بود اما با انقلاب اسلامی روح آزادی، استقلال و ایثارگری در مسیر حفظ اسلام و ارزش‌های دینی احیا شد.
جانشین سپاه امام علی بن ابی‌طالب ( ع) استان قم با اشاره به علت اصلی دشمنی با جمهوری اسلامی، ابراز داشت: هر جا تفکر اسلامی رشد کرده و صاحب اقتدار و ساختار شده، نظام استعمار جهانی به دشمنی و مقابله بی‌امان با آن بر خواسته است.

عصر قم


وی با تأکید بر اینکه دشمنی نظام سلطه با ایران مصداق جنگ همیشگی حق و باطل است، تصریح کرد: انقلاب اسلامی تبلور عاشورا و نهضت انبیای الهی بود و جنس دشمنی با انقلاب اسلامی نیز از جنس همان دشمنی مستکبران تاریخی با انبیا و اولیای الهی است.
کبیری پور بابیان اینکه اسلام سیاسی و تمدن ساز از ویژگی‌های مهم انقلاب اسلامی است، اضافه کرد: هر کس که شعار اسلام بدون سیاست را می‌دهد برخلاف آموزه‌های عاشورا حسینی و تلاش انبیا الهی در شکل‌دهی مکتب توحیدی گام برمی‌دارد.
در این مراسم که جمع زیادی از مردم شهرهای مختلف عراق و علما حضور داشتند سردار کبیری جانشین سپاه امام علی بن ابیطالب ( ع) به تبیین ویژگی‌های علمی اخلاقی و مبارزاتی حضرت امام راحل پرداخت.
همچنین در این مراسم سید صادق اشرفی عضو گروه مردمی یمن، عبدالله صالح معاون گروه جهاد اسلامی بحرین، حسین عبادی مسئول فرهنگی گردان سیدالشهداعراق ابعاد بین المللی حضرت امام راحل را تبیین کردند و از امام خمینی (ره) احیا گر فرهنگ جهاد و شهادت شجاعت یاد کردند.
جانشین سپاه امام علی بن ابی‌طالب ( ع) استان قم گفت: اگر از آرمان‌های اصیل خود در اسلام سیاسی دست‌برداریم دشمنان هیچ کاری با دین، نماز، حج و سایر آموزه‌های دینی ما ندارند؛ نظام سلطه با دینی که ندای آزادی‌خواهی، استقلال‌طلبی و دفاع از مظلومین و تقابل با طاغوت نداشته باشد، هیچ مشکلی ندارند.

عصر قم


وی عنوان کرد: علت اصلی دشمنی نظام سلطه با جمهوری اسلامی، دین، توحید و پایبندی به آموزه‌های دینی است و سایر مباحث مانند مسائل هسته‌ای، توان موشکی و غیره بهانه است.
کبیری پور با تأکید دوباره بر اینکه انقلاب اسلامی استمرار نهضت جهانی انبیای الهی است، اظهار داشت: جبهه مقاومت اسلامی هرروز بالنده‌تر از همیشه پیش می‌رود و قلوب بیشتری را در سطح منطقه‌ای و جهانی به تسخیر خود درمی‌آورد.
همچنین در این مراسم سید صادق اشرفی عضو گروه مردمی یمن، عبدالله صالح معاون گروه جهاد اسلامی بحرین، حسین عبادی مسئول فرهنگی گردان سید الشهدا عراق ابعاد بین المللی حضرت امام راحل را تبیین کردند و از امام خمینی (ره) احیا گر فرهنگ جهاد و شهادت شجاعت یاد کردند.
گردان سید شهدا ( ع) یا کتائب سید الشهدا ( ع) ، یک گروه شبه‌نظامی شیعه عراقی است که در سال 2013 برای محافظت از حرم‌ها در سراسر جهان، حفظ وحدت عراق و پایان دادن به درگیری‌های فرقه‌ای تشکیل شده است.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/543950/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عکس حکم انتصاب آیت‌الله خامنه‌ای به‌ عنوان رئیس خدمه‌ آستان‌ رضوی

هارداسان رونمایی شد؛ مشاهدات بی‌پرده از آیت الله رئیسی

تشییع پیکر استاد فلسفه و حکمت ایران در قم

تشییع پیکر استاد برجسته فلسفه در قم

حکم خلاقانه یک قاضی برای متخلف؛ آموزش شیرینی‌پزی جایگزین زندان شد

خاموشی چراغ راهنمایی و رانندگی برخی از تقاطع‌های تهران به دلیل کمبود برق

موج بارشی جدید در روزهای آینده وارد کشور می‌شود

دعوای ساختگی سارقان خشن برای سرقت‌های سریالی

جزئیات جدید در مورد عامل حمله به جشن میلاد امام رضا(ع)؛ فرد خاطی بازداشت شد

آتش‌سوزی‌های گسترده در جنگل‌های غرب سوریه

سخنگوی دولت برای ترویج زبان فارسی سنگ تمام گذاشت

دستگیری قاچاقچیانی که آب را با بنزین قاطی می‌کردند

تمرینات پرسپولیس با یک لشکر مصدوم شروع شد

فلیک در اوج هیجان؛ قلبم را باید معاینه کنند!‏

ستاره تیم ملی دوباره مصدوم شد!

انتقاد آنچلوتی از امباپه؛ می‌توانست بهتر دفاع کند!‏

ابهام درباره حضور کاپیتان استقلال برابر سپاهان

تساوی لیورپول و آرسنال در بازی بزرگ هفته

رپر آمریکایی برنده اصلی ال‌کلاسیکو بود

شایعه محبوب؛ بشار رسن در لیگ برتر

برگزاری کوتاه‌ترین نشست دوران مربیگری مجیدی!

طارمی بازهم برای اینتر گل ساخت!

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

چه عینک آفتابی بزنیم؟

المانیتور به نقل از منابعی در عمان: مذاکرات ایران و آمریکا ظاهراً در مسیر درستی پیش می‌رود

مقام سابق میز ایران در ارتش اسرائیل: ما شاهدیم که چگونه نتانیاهو و ترامپ در مسائل مختلف مربوط به خاورمیانه از یکدیگر فاصله می‌گیرند

واکنش آذری جهرمی به مقابله مثل با تغییر احتمالی نام خلیج فارس توسط ترامپ

بقائی: عراقچی فردا به امارات می‌رود

ظریف: اگر امروز توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است!

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم، اما بحث کنار گذاشتن تأسیسات هسته‌ای ایران قابل قبول نیست

ایران بر خط قرمز غنی سازی پافشاری کرد، آمریکا عقب نشینی کرد!

حضور محسنی اژه‌ای در منزل شهید رئیسی

رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه

تأکید آیت‌الله کریمی جهرمی بر لزوم توجه دولت به معیشت مردم

ادامه برنامه‌های آیت الله جوادی آملی در سفر به عتبات عالیات + عکس

عیادت آیت الله خاتمی از آیت الله نوری همدانی

تشریح برنامه‌های گرامیداشت سالگرد شهید رئیسی و شهادت شهدای خدمت در قم

بهسازی ورزشگاه یادگار امام قم در دستور کار قرار دارد

افزایش ابتلا به کبد چرب در ایرانیان؛ 60 درصد مردم اضافه وزن دارند

جاسازی 2.5 کیلو کوکایین در معده؛ مسافر ایران در فرودگاه بازداشت شد

پیکر یکی دیگر از جانباختگان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شد

مرگ تلخ دختر دانش آموز پیش از آغاز امتحان بر اثر ایست قلبی

ویدئویی از آتش‌سوزی جنگل‌های ایلام

بلاگر معروف به اتهام پخش عکس‌های خصوصی همسرش دستگیر شد

یونایتد 0-2 وستهم؛ باخت کابوس‌وار فینالیست اروپا

توجیه عجیب سرمربی ساحلی درباره حذف تیم ملی!

برق شیراز دوباره روشن شد!

کامبک بزرگ بارسا در نیمه اول با دبل رافینیا