عصر قم

آخرين مطالب

تغییر مکان سایت آرادکوه به معنای آلوده کردن فضای جدید است شهرداری تهران

تغییر مکان سایت آرادکوه به معنای آلوده کردن فضای جدید است
  بزرگنمايي:

عصر قم - مدیرکل دفتر پسماند سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه آرادکوه تهران از 50 سال قبل شروع به دریافت پسماند به صورت تلنباری کرده است، گفت: تغییر مکان این سایت به این معناست که مجدداً مکان جدیدی را آلوده کنیم لذا بهتر است همان مرکز ساماندهی و تجهیز شود.

به گزارش شهر ، مهدی خادم ثامنی درباره مشکل شیرابه‌های سایت‌های دفن زباله در پایتخت اظهار کرد: میزان تولید پسماند عادی در کشور روزانه 20 میلیون تن تخمین زده می‌شود که حدود 70 درصد از این پسماندها، تر و 30 درصد خشک هستند البته این میزان در شهرهای مختلف متفاوت است. بحث شیرابه حاصل از این پسماندها بسیار حائز اهمیت است چرا که شیرابه حاوی COD است و این COD حدود 40 هزار PPM باعث آلودگی خاک، آب‌های زیرزمینی و آب‌های سطحی است.
وی ادامه داد: لندفیل‌هایی که به شکل لندفیل مهندسی ساخته می‌شوند، جمع‌آوری شیرابه را در سل‌های خود انجام می‌دهند و آن را به سمت تصفیه‌خانه‌ها هدایت می‌کنند. در تصفیه‌خانه‌ با استفاده از روش‌های فیزیکی و شیمیایی پارمترهایی مانند BOD، COD و حجم آنیون‌ها و کاتیون‌ها کاهش پیدا می‌کند و به حدود استاندارد سازمان محیط زیست می‌رسد.
مدیرکل دفتر پسماند سازمان حفاظت محیط زیست گفت: برای بررسی دقیق‌تر مشکل شیرابه نیاز است که عقب‌تر بیاییم و به سراغ ماده 4 آیین‌نامه اجرایی قانون مدیریت اجرایی پسماندهای عادی برویم که مسئول جمع‌آوری این پسماندها را به تفکیک پسماند از مبدأ مکلف کرده است؛ اگر تفکیک در مبدأ انجام شود و پسماند کمتری به سمت مراکز دفن برود، شیرابه کمتری نیز تولید خواهد شد و نتیجتاً مشکل شیرابه تا حدودی حل خواهد شد.
خادم ثامنی با اشاره به لندفیل آرادکوه در تهران متذکر شد: این سایت از حدود 50 سال قبل شروع به دریافت پسماند به صورت تلنباری کرده است. این لندفیل مهندسی نیست و تولید شیرابه و گاز متان در این سایت به حد بالایی رسیده است. در سال‌های اخیر شهرداری تهران اقدامات مفیدی از جمله راه‌اندازی استخرهای جمع‌آوری شیرابه را انجام داده البته این استخرها نیز باید ژئوممبران داشته باشند تا شیرابه به آب‌های زیرزمینی انتقال پیدا نکند.
وی افزود: مکان‌یابی که در گذشته برای سایت آرادکوه انجام شده بود، مکان‌یابی مناسبی است به طوری که بر روی گسل‌هایی ساخته شده که باعث می شود شیرابه به آب‌های زیرزمینی راه پیدا نکند اما در هر صورت باید با استفاده از چاه‌های گمانه بررسی کنیم که شیرابه به آب‌های زیرزمینی نرفته باشد همچنین نیاز به تصفیه‌خانه برای شیرابه‌ها داریم تا غلظت پارمترها را به استانداردهای تعیین شده توسط سازمان حفاظت محیط زیست برسد.
مدیرکل دفتر پسماند سازمان حفاظت محیط زیست درباره تغییر مکان سایت آرادکوه توضیح داد:‌ تغییر مکان به این معناست که مجدداً مکان جدیدی را آلوده کنیم! لذا بهتر است همان مرکز، ساماندهی و تجهیز شود؛ خوشبختانه پسماندسوزهای آرادکوه را هم داریم و قرار است که پسماندسوز جدیدی هم در این مرکز راه‌اندازی شود.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/543940/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روزی شلوغ البته نه برای همه!

باران و رعد و برق در برخی استان‌های کشور

آموزش و پرورش: از کنکور 1406 به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد

اولین روزی که ژاوی به یامال 16ساله در ترکیب اصلی بارسا بازی داد

لحظاتی با مهدی طارمی بعد از صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا

رختکن پاری‌سن‌ژرمن بعد از برد آرسنال و صعود به فینال

کلودیو رانیری چطور باشگاه محبوبش را نجات داد؟

واکنش پیام نیازمند به گل اورونوف

آموریم دوباره در رختکن یونایتد خودزنی کرد!

جناب‌خان و انتخابی تیم ملی دوومیدانی و رقابت با حسن تفتیان

توضیح حسن تفتیان از حساسیت‌های رشته دوومیدانی

خاطره جالب حسن تفتیان از دزدیدن کتونی‌هایش قبل از مسابقه

توصیه پرسپولیسی سابق به جباری

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

اگر می‌خواهید پیری سالمی داشته باشید، این غذاها را مصرف کنید

عراقچی پس از پایان سفر دو روزه هند، وارد مشهد شد

آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا یک‌شنبه برگزار می‌شود

واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل به گزارش‌های ساختگی پیرامون سایت ادعایی هسته‌ای

امروز جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود

فینالیست شدن پی‌اس‌جی به کام قهرمان لیگ یونان!

برای نریمان جهان پوستر زدند!

چند بازیکن گرانقیمت در لیست فروش سپاهان

تعیین تکلیف تیم امید در جلسه مهم؛ اصرار عجیب یک سرمربی لیگ برتری

گلر باتجربه، مدعیان صعود را ناکام گذاشت

پرسپولیس محتاج استقلال شد!

منچستریونایتد استرس فینال را دارد!

کنایه روی کین به بکام: چرا ما را دعوت نکردی!

انتقاد از ریاست 50 ساله در هیئت فوتبال اراک

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

العربی الجدید: عراقچی به عربستان و قطر می‌رود

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

نگرانی تارتار از مصدومیت ستاره گل‌گهر

واکنش گوهری به درخواست آب قند!

پنجاهمین بازی فرید امیری در شب گلزنی

گل‌گهر از VAR بلژیکی رونمایی کرد

النصر اینگونه رونالدو را به مرز دیوانگی رساند!

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

توصیه‌های جدی به زنان/ این نشانه‌های پنهان سکته قلبی را نادیده نگیرید

گلر استقلال با کلین‌شیت به نیمکت برمی‌گردد!

تحول عجیب در نیم فصل دوم لیگ یک!

پیشکسوت استقلال: مشخص شد، زدن 5 گل به آلومینیوم اتفاقی بوده است

پرتابگر ایران: صدم را برای قهرمانی آسیا گذاشته‌ام

ابراهیمی: پرسپولیس یک ضعف جدی دارد

مدعیان کشتی جهان به مصاف هم می‌روند

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

حکم فیفا برای مشت‌زنی و کتک‌کاری

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!