عصر قم

آخرين مطالب

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه:

برخی جریان‌ها اندیشه‌های امام راتحریف و به نفع خود مصادره می کنند سیاسی

برخی جریان‌ها اندیشه‌های امام راتحریف و به نفع خود مصادره می کنند
  بزرگنمايي:

عصر قم - قم- عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه گفت:متاسفانه برخی از جریان‌ها در تلاش هستند تا اندیشه‌های امام راحل را تحریف و یا به نفع خود مصادره کنند که باید در برابر این افراد ایستاد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی شامگاه شنبه در مراسم سالگرد ارتحال امام راحل که از سوی رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر حضرت معصومه ( س) برگزار شد در سخنانی با اشاره به موضوع تحریف اندیشه‌های امام خمینی (ره) اظهار داشت: متأسفانه برخی از افراد که در گذشته در این نظام مسئولیت داشته اند به تحریف اندیشه‌های امام راحل دست می‌زنند و اهداف انقلاب اسلامی را مورد تمسخر قرار می‌دهند و از سویی ولی فقیه را صخره‌ای در برابر مردم معرفی می‌کنند.
حجت الاسلام رفیعی عنوان داشت: حوزه علمیه و مردم قم همانگونه که در برابر تعرض یک روزنامه به امام راحل ایستادند و قیام کردند باید در برابر این هتاکی‌ها سکوت نکنند.
وی گفت: کسانی که صرفاً نگاه مردم سالاری و جمهوری خواهی نسبت به امام راحل دارند در حقیقت این افراد اندیشه‌های امام را تحریف می‌کنند این در حالی است که امام راحل مردم سالاری متکی بر اندیشه‌های اسلامی را دنبال می‌کرد و نظریه ولایت فقیه را مطرح و درس آن را ارائه کرد.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی با بیان اینکه امام راحل تاکید کردند که ولایت فقیه حافظ کشور است و باید پشتیبان ولی فقیه بود ابراز داشت: متأسفانه برخی از افراد امروز ولایت فقیه را دیکتاتوری معرفی می‌کنند که این حرف‌ها اذهان جوانان را مخدوش و آلوده می‌کند و باید برای نسل جوان بگوییم که امام به جمهوریت در کنار اسلامیت تاکید داشتند.
امام راحل شخصیتی استکبار ستیز بود
وی در ادامه با بیان اینکه امام راحل شخصیتی استکبار ستیز بود افزود: سازش با غرب از جمله تحریف‌هایی است که نسبت به شخصیت امام راحل بیان می‌شود و این در حالی است که امام سازش با دشمن را قبول نداشت و ایشان در عین حالی که برخورد رحمانی داشتند اما در برابر دشمنان بسیار قاطع و شجاع بودند.
حجت الاسلام رفیعی ادامه داد: مقام معظم رهبری در سخنرانی فرمودند؛ «امام مجسّم در همین وصیت‌نامه، بیانات و گفتارها است. محتوای آن امامی که توانست دنیا را تکان بدهد، همین چیزهایی است که در این وصیت‌نامه و مانند این‌ها هست»؛ لذا اصول اندیشه امام را باید بافکر و وصیت‌نامه و آرا آن شناخت و معرف امام اشخاص و افراد نیستند؛ کسی نمی‌تواند امام خمینی (ره) را به نفع خودش مصادره کند.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: اسلام ناب محمدی در برابر اسلام آمریکایی از مهمترین اصول اندیشه‌های امام راحل بود و او با اتکا به خداوند و حمایت‌های مردمی اهداف والای انقلاب اسلامی از جمله حمایت از محرومان، روحیه استکبارستیزی، اصل وحدت ملی، قانون‌گرایی و قانون مداری، ساده زیستی مسئولین و توصیه به مردمی بودن مسئولان را دنبال می‌کرد.
وی با اشاره به تجمل گرایی برخی از مسئولان گفت: متأسفانه زندگی مسئولان با آنچه که امام راحل دنبال می‌کرد و مسئولان در ابتدای پیروی انقلاب اسلامی آنگونه بوده اند فاصله گرفتند و امام بر موضوع حمایت از محرومان به عنوان ولی نعمتان نظام اسلامی همواره تاکید داشتند.
استاد حوزه و دانشگاه ابراز داشت: برخی از جریان‌ها اندیشه‌های امام راحل را تحریف و یا به نفع خود مصادره می‌کنند و تلاش دارند در بین اذهان عمومی بین امام راحل و رهبر معظم انقلاب تفاوت را القا کنند در حالی که هیچ کسی همانند رهبر معظم انقلاب نسبت به سیره و روش امام خمینی (ره) آشنا نیست.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/543795/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت الله جوادی آملی با آیت الله سیستانی دیدار کرد

مراسم سالگرد ارتحال آیت‌الله بهجت (ره) برگزار می‌شود

نگاهی تحلیلی به همایش یکصدسالگی حوزه علمیه قم

بررسی خرید نسخه جدید سامانه شهرسازی «سرا» در شورای شهر قم / تأکید بر حفظ مالکیت داده‌ها

حرکت شهرداری قم به‌سوی هوشمندسازی خدمات شهرسازی

پیام رهبر به همایش حوزه علمیه قم منشور جدیدی برای آینده روحانیت است

«سجاد چهرگانی» سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان قم شد

تأکید بر لزوم توسعه کشاورزی دانش‌بنیان و افزایش بهره‌وری در قم

استقبال 104 هزار نفری از دومین شادواره شهروندی قم

بیانیه جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات

قطعی برق و اینترنت حوزه‌های امتحان نهایی ممنوع

پایان محدودیت‌‌های تردد شبانه در آزادراه تهران‌ ـ کرج

ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ 6 صبح تا 13

قمه‌کشی در مقابل دانشگاه آزاد؛ فرد شرور در کمتر از 24 ساعت دستگیر شد

رانندگان با سرعت غیرمجاز نقره‌داغ می‌شوند

تشییع پدر شهید شریفی در قم

وزش باد شدید و رگبار در قم؛ کاهش کیفیت هوا در روزهای آینده

محدودیت منابع آبی و افزایش شوری خاک از چالش های بخش کشاورزی است

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

تمام و قطعی؛ کورتوا تسلیم شد

زمان بازی‌های هفته پایانی تغییر کرد

خیبر آخرین اردویش را در پایتخت زد

در رختکن رئال حسادت موج می‌زند!

دفاع فدراسیون از داوران ال‌کلاسیکو؛ خداروشکر طبیعی بود!

فن‌دایک: آرنولد باید با هو شدن‌ها کنار بیاید!

آخرین تمرین ستاره برزیلی برای آخرین بازی در ایران

تبریک سردار آزمون به زنوزی و هواداران تراکتور

شکست در کلاسیکو، همان چیزی که ژابی می‌خواست!

آیا کرونا دوباره جان می‌گیرد؟

باکتری‌های لثه در کمین قلب شما!

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با سران حماس در قطر دیدار کرد

دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس‌جمهور

محسن رضایی:‌ نیروهای مسلح در آمادگی کامل هستند

رئیس‌جمهور در گرامیداشت هفته هلال احمر: باید فریادرس یکدیگر باشیم

پزشکیان: مهمترین مشکل کشور در زمینه محیط زیست، فقدان یک برنامه جامع است

آسوشیتدپرس: ویتکاف مقامات اسرائیل را در جریان مذاکرات هسته‌ای با ایران قرار می‌دهد

6 عنوان کتاب یک محقق مازندرانی رونمایی شد

استقبال مخاطبان ترک‌ زبان از کتب ایرانی

بررسی 29 گزینه برای تصدی شهرداری قم / شهردار قم برای یک سال انتخاب نمی‌شود

بودجه 188 میلیارد تومانی سازمان فرهنگی شهرداری قم تصویب شد

ضرورت تفویض اختیارات حقوقی شهردار قم

مادر شهیدان خوراکیان درگذشت

شناسایی 2 نفر از مفقودی‌های حادثه بندر رجایی

درخواست یک نماینده مجلس برای صدور مجوز کشت خشخاش/سپهوند: به 600 تن تریاک نیاز داریم

اظهارات قابل تامل معاون وزیر بهداشت؛ از سن باروری تا میانگین سنی ایرانی‌ها هنگام تولد اولین فرزند

کاهش 7 درصدی موالید در کشور

تعداد جان‌باختگان انفجار در بندر شهید رجایی به 58 نفر افزایش یافت

پایان خرداد آخرین مهلت ارسال آثار به همایش کتاب سال حوزه

سسک فابرگاس: خیلی از ایده‌های مربی‌گری من الهام گرفته از آرسن ونگر است

طاهران: برابر تیم‌های بزرگ لیگ جسارت داشتیم