عصر قم

آخرين مطالب

57 درصد مدیران وزارت امور خارجه از ایثارگران هستند/ ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دستگاه دیپلماسی جاری است بنیاد شهید و امور ایثارگران

57 درصد مدیران وزارت امور خارجه از ایثارگران هستند/ ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دستگاه دیپلماسی جاری است
  بزرگنمايي:

عصر قم - مشاور وزیر امور خارجه در امور ایثارگران با بیان اینکه 40 درصد کارکنان این وزارتخانه از ایثارگران هستند، گفت: 57 درصد مدیران وزارت امور خارجه از ایثارگران عزیز انتخاب شده‌اند.

به گزارش «ایثار»، سعداله مسعودیان با اشاره به نقش وزارت امور خارجه در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: این وزارتخانه با هماهنگی دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در چارچوب مناسبات دیپلماتیک و ارتباطات برون مرزی، در معرفی ارزش‌های فرهنگی و آرمان‌های انقلاب اسلامی همواره نقش مثبت و مؤثری ایفا کرده و مأموریت‌ها و وظایف شورای عالی فرهنگ ایثار و شهادت در حیطه روابط دو جانبه، چند جانبه و بین‌الملل را ساماندهی کرده و پوشش می‌دهد.
مشاور وزیر امور خارجه در امور ایثارگران، با ببان اینکه بسترهای مناسب و انگیزه‌ها در وزارت امور خارجه برای نیل به اهداف و وظایفی که در اساسنامه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت پیش بینی شده، کاملاً در این دستگاه وجود دارد، افزود: منابع انسانی دستگاه دیپلماسی کشور به لحاظ کمٌی و نسبت تعداد شاغلین به ایثارگران اعم از تعداد شهدا، جانبازان، رزمندگان، آزادگان و فرزندان شاهد از شاخص‌های منحصربفردی برخوردار است و در بین وزارت‌خانه ها، سازمان‌ها و نهادهای دولتی، آمار و ارقام قابل توجه ایثارگران شاغل در این وزارتخانه، در جایگاه ممتازی است و همین مزیت کیفی نیروهای ارزشمند، پشتوانه اجرای مؤثر برنامه‌های محوله به این تشکیلات است.
مسعودیان افزود: نزدیک به 40 درصد شاغلان وزارت امور خارجه را ایثارگران تشکیل می‌دهند، آمار شهدای این وزارتخانه در ارتباط با شاغلین، افزون بر یک و سه دهم درصد است که در کمتر سازمان و وزارتخانه غیرنظامی این شاخص وجود دارد و جانبازان، 22 درصد شاغلین در این دستگاه هستند. طبق آمار در سال‌های اخیر، 648 جانباز 5 تا 70 درصد در وزارت امور خارجه اشتغال به کار داشته و دارند. از سال 1392 تاکنون، تعداد فرزندان شاهد نخبه جذب شده در وزارت امور خارجه، نسبت به کل شاغلین، 4 درصد بوده است و هم اینک 120 فرزند شهید که اکثراً متخصص در وظایف محوله هستند، در وزارت امور خارجه شاغل هستند.
مشاور وزیر امور خارجه در امور ایثارگران با بیان اینکه توجه به فرهنگ ایثار و شهادت از اصول پذیرفته شده در وزارت امور خارجه است، گفت: یکی از اقدامات شایسته که با استقبال و پیگیری دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه مواجه شده تأثیر بسزای مؤلفه «ایثارگر دارای تخصص» در معیارهای انتصابات به سمت‌های مدیریتی است که در حال حاضر، 57 درصد مدیران فعلی وزارت امور خارجه از جمله معاونین، روسای ادارات، سرکنسول‌ها، سفرا، مدیران کل و دستیارانشان، معاونین و مشاوران وزیر را ایثارگران تشکیل می‌دهند که به نسبت چند سال گذشته 10 درصد افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: به این ترتیب به نوعی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عملاً در دستگاه دیپلماسی جاری شده و از سوی دیگر ظرفیت‌های ارزشمند مذکور، موجب انجام برنامه‌ها و مصوبات متنوع و مستمری را که وزارتخانه را در مسیر بالندگی و شکوفایی هرچه بیشتر فرهنگ ایثار و شهادت سوق می‌دهد، شده است.
مسعودیان با اشاره به برگزاری کنگره شهدای دیپلمات در مزار شریف افغانستان، گفت: برگزاری مراسم بزرگداشت آخرین سفیر شهید دستگاه سیاست خارجی - شهید ایرلو - در سال گذشته و جاری، به برپایی 17 همایش، نمایشگاه، بزرگداشت جانبازان شاغل و بازنشسته و جلسات اندیشه ورزان ایثارگر در وزارت امور خارجه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از جمله رویدادهای وزارت امور خارجه در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بوده است.
مشاور وزیر امور خارجه در امور ایثارگران در پایان اهتمام وزارت امور خارجه به همراه دیگر دستگاه‌های متولی برای رسیدگی به مسائل خانواده‌های معظم شهدای خارج از مرزهای جمهوری اسلامی که در راه تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی، جان خود را نثار کرده‌اند، را جدی و مستمر توصیف کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/543150/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت‌الله بهجت، گوهر کم‌نظیر زمانه خود

دستگیری زنی که در بهشت زهرا از داغ‌دیدگان سرقت می‌کرد

معاون وزارت کشور: ادارات، دمای کولر را روی 27 درجه تنظیم کنند

تولید 1505 قلم ماده مؤثره دارویی در داخل کشور

برنامه پرواز حجاج تهرانی به مدینه؛ 22 اردیبهشت

اعزام کارشناسان سازمان هواپیمایی به محل سانحه بوئینگ وارش

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

دغدغه بزرگ قلعه‌نویی رفع شد

ماموریت بزرگ آسنسیو؛ رهبر رئال در ال‌کلاسیکو!

محرومیت 12 بازیکن از هفته حساس لیگ یک

تاریخ علیه بارسا؛ رئال برنده ال‌کلاسیکو!

گل مدافع استقلالی به دروازه خودی رفت!

رونالدو به فوتبال ایتالیا بر می‌گردد

داستان سیدورف به دست‌انداز افتاد

رکورد آسیایی ایران تحت تاثیر احتیاط

ترسناک‌ترین خط آتش اروپا مقابل بهترین گلر دنیا

پاسخ سعید اخباری به اتهام وقت‌کشی جباری

هشدار مصرف خودسرانه «ریتالین» در ایام امتحانات

چگونه می‌توان خستگی ناشی از «ام‌اس» را مدیریت کرد؟

معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاد

حاجی‌دلیگانی وارد رقابت نایب‌رئیسی مجلس شد

برادر شهید رئیسی: یک یا دو بار در زمان ریاست‌جمهوری در محل کار شهید او را دیدم

فردا دیدار اعضای فراکسیون مستقلین مجلس با رئیس‌جمهور

چهارمین دور از مذاکرات هیئت‌های ایران و آمریکا آغاز شد

امضای 4 سند همکاری میان ایران و ازبکستان

مقام‌های آمریکایی: تنش فزاینده‌ای میان ترامپ و نتانیاهو بر سر دو پرونده غزه و ایران وجود دارد

ادعاهای بی‌اساس وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران

جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا؛ بقائی: مذاکرات با تبادل پیام از طریق وزیر خارجه عمان ادامه دارد

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

آیت الله مکارم شیرازی: حوزه و مراجع هیچ‌گاه وابسته به دولت‌ها نبوده‌اند

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

قدردانی طلاب قم از پیام رهبر انقلاب

شاباش میلیاردی به داماد خراسانی

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

سیتی با ستاره یوونتوس به توافق رسید

فروزان پشت تیمش درآمد و محروم شد!

با یک ابهام؛ ترکیب احتمالی بارسلونا و رئال

بررسی عملکرد پرسپولیس در دو بازی اخیر

سخت‌ترین بازی همه عمر آرنولد در آنفیلد

به بهانه تولد 33 سالگی کورتوا

آخرین ال‌کلاسیکو برای دو اسطوره رئال

بازگشت جود؛ همه چیز از اینجا شروع شد

آغاز مذاکره ناپولی با مهاجم پرطرفدار اروپا

گزارش AFC از پاره شدن نوار پیروزی‌های فوتسال بانوان ایران

نه بزرگ سازمان لیگ برای جشن قهرمانی در تبریز

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

مشاور روحانی: عربستان میانجی تلفن میان پزشکیان و ترامپ باشد

فارس: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط آغاز شد

دیدار وزرای خارجه ایران و عمان در آستانه دور چهارم گفتگوهای ایران و آمریکا