عصر قم

آخرين مطالب

آیت الله مکارم شیرازی:

فعالیت شبکه‌های ولایت ضرورت دینی و فرهنگی برای جهان اسلام است سیاسی

فعالیت شبکه‌های ولایت ضرورت دینی و فرهنگی برای جهان اسلام است
  بزرگنمايي:

عصر قم - قم- مرجع تقلید شیعیان گفت:وجود شبکه‌های جهانی ولایت به زبان‌های متعدد یک ضرورت دینی و فرهنگی برای جهان تشیع و اسلام است و فعالیت این چنین مجموعه‌های سبب می‌شود تا اسلام در دنیا شناخته شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، آیت الله ناصر مکارم شیرازی در دیدار مسئولین شبکه‌های جهانی ولایت ضمن تقدیر و تشکر از عوامل شبکه‌ها ابراز داشت: با توجه به ارائه گزارش مسئولین برای بنده روشن شد که بیش از آنکه تصور می‌کردم این شبکه فعال و تأثیر گذار است و کمک‌ها و پشتیبانی‌های که برای این مجموعه صورت می‌پذیرد همگی بجا است البته با توجه به آثار بسیار ارزنده ای که در این مجموعه تولید می‌شود تنها به اینها اکتفا نکنید و سعی کنید در حال توسعه فتح افق‌های پیش رو در راستای تبیین و تعمیق بخشی به مبانی مکتب اهل بیت علیهم السلام باشید چرا که ین شبکه ظرفیت عظیمی دارد و می‌توان از این شبکه بیشتر استفاده کرد.
وی در ادامه خاطرنشان ساخت: وجود شبکه‌های جهانی ولایت به زبان‌های متعدد یک ضرورت دینی و فرهنگی برای جهان تشیع و اسلام است و فعالیت این چنین مجموعه‌های سبب می‌شود تا تشیع و اسلام در دنیا شناخته شود لذا در این حدی که هستید قناعت نکنید و سعی کنید همیشه در حال گسترش و پیشرفت باشید.
آیت الله مکارم شیرازی گفت: سعی شود به درس‌های اخلاق و درس تفسیر و فقه که به زبان ساده ارائه شده اند در شبکه به مناسبت پخش شود تا در اقصا نقاط جهان از استفاده کنند.
این مرجع تقلید در ادامه افزود: رسالت و رویکرد دینی شبکه‌های جهانی ولایت یک بار سنگین است که اهتمام و تلاش روز افزون مسئولین شبکه‌ها را می‌طلبد تا این امر مهم را به سر منزل مقصد برسانند و در حدی که هستید قناعت نکنید و در انجام مسئولیت مهم خود پیش به جلو و در جهت فتح اهداف متعالی گام بردارید.
پخش برنامه‌های شبکه ولایت در قالب 4 شبکه فارسی، عربی، هوسا و آذری
حجت السلام والمسلمین علوی در ادامه دیدار ضمن تقدیر و تشکر از خدمات و کمک‌های معظم له با ارائه گزارش از مؤسسه جهانی ولایت خاطرنشان ساخت: هم اکنون مؤسسه جهانی ولایت در پنج قاره‌ی آسیا، اروپا، آمریکا، آفریقا و اقیانوسیه در قالب 4 شبکه فارسی، عربی، هوسا و اذری از طریق امواج ماهواره و فضای مجازی از این مرکز نورانی از شهر مقدس قم پخش دارد،
وی گفت: دور از نظر نیست که به زودی، هیچ زبانی و هیچ نقطه‌ای از این عالم به واسطه وجود این مؤسسه مهم مورد توجه نباشد.
رئیس مؤسسه جهانی ولایت، در بیان معرفی شبکه جهانی الولایه به زبان عربی ابراز داشت: مؤسسه جهانی ولایت در قالب شبکه جهانی الولایه زبان عربی تمامی کشورهای عرب زبان را تحت پوشش خود دارد و همچنین شبکه جهانی ولایت به زبان فارسی از 38 کشور در 5 قاره مخاطب فعال دارد
وی در بیان معرفی شبکه جهانی الولایه هوسا ابراز داشت: شبکه هوسای ولایت نیمی از جمعیت آفریقا در 12 کشور، را در بر دارد که انشاالله، به حول و قوه الهی، با تأسیس زبان سواحلی، گستره مخاطب ولایت در آفریقا را افزایش خواهد یافت تا به تدریج تمام آفریقا را تحت پوشش قرار دهیم.
وی گفت: شبکه‌های جهانی ولایت در تراز حوزه‌های علمیه و الگویی نمونه برای تمام شبکه‌های معارفی در اندازه و جایگاه مرجعیت معظم، با پرهیز و دوری از هر گونه افراط و تفریط، در خدمت به دین و مکتب اهل بیت علیهم السلام می‌باشد.
شبکه‌های جهانی ولایت، در امر تبلیغ دین، به ضرورتی غیرقابل انکار تبدیل شده است
رئیس مؤسسه جهانی ولایت، گفت: شبکه‌های جهانی ولایت، در امر تبلیغ دین، به ضرورتی حیاتی و غیرقابل انکار تبدیل شده است که بدون هیچ گونه جایگزین و بدیل در اقصی نقاط مختلف دنیا که به دور از هر گونه مسجد، حسینیه، منبر، روحانی و مبلغی می‌باشد برای تشنگان معارف و هر دل آماده ای از هر صاحب عقیده‌ای، این شبکه برنامه تولید می‌کند و به عنوان یک مرکز اسلامی، یک مسجد، یک حسینیه، یک حوزه علمیه، یک دانشگاه، یک منبر جهانی و پناهگاه مردم دنیا برای دریافت محاسن کلام به شمار می‌رود.
وی خاطرنشان ساخت: اگر یک روز رهبر کبیر انقلاب امام خمینی رحمه‌الله فرمودند که رسانه ملی باید دانشگاه شود و این امر مهم در رسانه‌های کشور مغفول واقع شد اما این سازمان رسانه‌ای ولایت, تحت اشراف مرجعیت معظم، به اعتراف تمام بینندگان در اقصی نقاط جهان و به اذعان بزرگان و علما، به یک دانشگاه عظیم معارفی در سطح جهانی تبدیل شده است
حجت السلام والمسلمین علوی، ابراز داشت: شبکه‌های جهانی ولایت در قالب 4 زبان با حضور بیش از 500 استاد تراز اول و مجرب، در عرصه‌های مختلف علوم و معارف اسلامی در بین شبکه‌های ماهواره‌ای و داخلی همچون نگین انگشتری می‌درخشد
وی در بیان تأثیر گذاری شبکه جهانی الولایه به زبان هوسا در قاره آفریقا خاطرنشان ساخت: ما در زبان آفریقایی ولایت روبرو شدیم با یک جمعیت کثیر از طلاب آقا و خانم که از کشورهای مختلف به قم آمدند به شوق هدایت شدن و هدایت کردن طبق آیه فلولانفرآمدند اما باتوجه به هزینه‌های سنگین برگشت به کشورهای خودشان و حتی توان حتی یکبار برگشت برای تبلیغ دین هم نداشتند، به علت هزینه‌های های سرسام آور سفر فقط مبلغ خود و خانواده‌های خود شدند و اگر هم بر می‌گشتند به یک محله و یک منطقه محدود برمی گشتند. اما به برکت این مجموعه رسانه‌ای شما، آمدند و رسانه را یاد گرفتند و در قاب تلویزیون با یک قاره صحبت کردند و به وسعت یک قاره تبلیغ کردند و به عنوان تنها شبکه شیعی آفریقا با سیلی از مخاطب مشتاق روبرو شدند که بشارت‌ها و حکایت‌ها فراوان است.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/542449/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تأکید آیت‌الله کریمی جهرمی بر لزوم توجه دولت به معیشت مردم

ادامه برنامه‌های آیت الله جوادی آملی در سفر به عتبات عالیات + عکس

عیادت آیت الله خاتمی از آیت الله نوری همدانی

تشریح برنامه‌های گرامیداشت سالگرد شهید رئیسی و شهادت شهدای خدمت در قم

بهسازی ورزشگاه یادگار امام قم در دستور کار قرار دارد

افزایش ابتلا به کبد چرب در ایرانیان؛ 60 درصد مردم اضافه وزن دارند

جاسازی 2.5 کیلو کوکایین در معده؛ مسافر ایران در فرودگاه بازداشت شد

پیکر یکی دیگر از جانباختگان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شد

مرگ تلخ دختر دانش آموز پیش از آغاز امتحان بر اثر ایست قلبی

ویدئویی از آتش‌سوزی جنگل‌های ایلام

بلاگر معروف به اتهام پخش عکس‌های خصوصی همسرش دستگیر شد

یونایتد 0-2 وستهم؛ باخت کابوس‌وار فینالیست اروپا

توجیه عجیب سرمربی ساحلی درباره حذف تیم ملی!

برق شیراز دوباره روشن شد!

کامبک بزرگ بارسا در نیمه اول با دبل رافینیا

«درسا ویسی»نایب قهرمان جهان شد، برنامه روز سوم نمایندگان ایران

پیراهن بیرانوند، محرک بزرگ پیام نیازمند!

گل اول لیورپول به آرسنال توسط خاگپو

گل سوم رئال مادرید به بارسلونا توسط امباپه

گل دوم لیورپول به آرسنال توسط لوئیز دیاس

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

افزایش سرطان‌های زودهنگام در آمریکا

حضور ظریف در نمایشگاه کتاب تهران

دولت متن لایحه مشارکت جامع راهبردی ایران و روسیه را منتشر کرد

تکذیب سفر وزیر امور خارجه به امارات

ان‌بی‌سی: ایران، بزرگترین اختلاف‌نظر نتانیاهو و ترامپ است

ارزیابی عراقچی از دور چهارم مذاکرات؛ مواضع ایران و آمریکا مقداری بهم نزدیک شده؛ اکنون امید بیشتری برای پیشرفت داریم

مراسم امضای اسناد همکاری ایران و ازبکستان

مقام آمریکایی: هیچ چیزی درباره آنچه از ایران می‌خواهیم، تغییر نکرده است

واکنش لارنس نورمن به توضیحات عراقچی درباره غنی سازی پس از دور چهارم مذاکرات

وزیر خارجه آلمان: همه مسیر‌های مذاکرات با ایران برای نتیجه مثبت هموار است

آیت‌الله بهجت(ره) الگویی ماندگار برای نسل جدید است

نشست «منظومه هویت ملی حضرت آیت الله خامنه ای» برگزار شد

جزئیات پذیرش مرکز تربیت مبلغ شهید مطهری قم

تأکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بر توسعه پزشکی خانواده

مردی همسرش را به خاطر خرید تلفن همراه خفه کرد

کلاهبرداری 210 میلیاردی با وعده خرید و فروش املاک

اختلاف قدیمی با برادر منجر به قتل شد

هواشناسی هشدار داد؛ گرد و خاک در تهران و 15 استان دیگر

سارقان برای دزدیدن طلای بدلی، سر زن جوان را بردیدند!

مراجعه 400 مصدوم انفجار بندر شهید رجایی به پزشکی قانونی

دختر 18 ساله قربانی جنایت سیاه شد

نیوکاسل، چلسی را در خطر از دست دادن سهمیه قرار داد

ویرتز به این دلیل بایرن را ترجیح داد

مدافع سپاهان بازی با استقلال را از دست داد

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

عصبانیت هواداران چلسی؛ جکسون را اخراج کنید!

فلیک: این آخرین فرصت رئال برای قهرمانی است

حنیف: از استقلال بهتر بودیم

بیفوما- پرسپولیس؛ هم‌تیمی‌ها منتظر پول!