نوشیدن آب سرد با سوءهاضمه مرتبط است
علمی
بزرگنمايي:
عصرقم- روحالله فلاح روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار
افزود: در ماه رمضان حتما افطار را باید با یک نوشیدنی که درجه حرارت آن
متناسب با درجه حرارت بدن باشد، شروع کنیم و از جمله گزینه های مناسب
میتوان به آب یا شیر گرم و چای کمرنگ ولرم اشاره نمود.
وی اضافه کرد: نوشیدن آب کمک میکند
دستگاه گوارش مقدار آب لازم را داشته باشد و اگر همراه با چند خرما و
مقداری عسل باشد، انرژیبخش خواهد بود.
وی با تاکید بر نوشیدن 6 تا 8 لیوان آب
بین افطار تا سحر، ادامه داد: همراه با غذای افطار و سحر نباید آب زیاد
مصرف شود و بهتر است از زمان افطار تا قبل از سحر مایعات مورد نیاز بدن را
تامین نماییم.
فلاح افزود: در هنگام سحر میزان مصرف آب در حد یک تا 2 لیوان کافی است و بهتر است همراه با خاکشیر و تخم شربتی باشد.
وی خاطرنشان کرد: اگر مصرف آب بیش از
اندازه معمول باشد، آب در بدن ذخیره نمیشود و از طریق ادرار دفع میشود؛
با توجه به اینکه چای و هندوانه نیز ادرارآور است، مصرف آنها در سحر
میتواند تشنگی ایجاد کند و بهتر است بین افطار تا سحر باشد.
به گفته وی، مصرف کاهو و خیار در وعده سحر
به رفع تشنگی در طول روز کمک میکند؛ ولی مصرف زیاد مواد پروتیینی، شیرین،
سرخکردنی و چرب باعث تشنگی میشود.
کارشناس مرکز بهداشت قم اضافه کرد: کمآبی
در فعل و انفعالات و متابولیسم بدن مشکل ایجاد میکند و باعث کاهش
متابولیسم، حجم خون و فشار خون میشود.
-
سه شنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۲:۳۹ PM
-
۳۹ بازديد
-
ایرنا
-
روحالله فلاح
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/486468/