عصر قم

آخرين مطالب

استقبال مردم از طرح بهاران میدان آزادی؛

چادر عشایر نمادی از کارگاه تولیدی است شهرداری تهران

چادر عشایر نمادی از کارگاه تولیدی است
  بزرگنمايي:

عصر قم - مدیر امور عشایر استان تهران با تاکید بر اهمیت و معرفی زندگی عشایری، گفت: هر چادر عشایری نمادی از یک کارگاه تولیدی و جلوه‌ای از رونق اقتصاد است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 9؛ فرشید ذبیحی در حاشیه بازدید از "دهکده بهار ایران" میدان آزادی گفت: اهمیت به زندگی عشایری یعنی اهمیت به قدمت، تولید و اقتصاد کشور است که در این دهکده جمعی از عشایر تولیدکننده ضمن معرفی زندگی خود، رسم و آیین‌های عشایری را به مردم معرفی می‌کنند.
وی با اشاره به استقبال بی‌نظیر مردم و مسافران نوروزی از کمپ‌های عشایری در میدان آزادی افزود: مردم در یک فضای آرام و با صفا ضمن حضور در چادرهای عشایری با نحوه تولید و پخت غذاها و شیرینی‌جات عشایری آشنا می‌شوند و همچنین عشایر با اجرای جشن و مراسمات متنوع خود حال و هوای خاصی به مردم هدیه می کنند که از مدیریت برج آزادی و شهرداری منطقه 9 تشکر می کنم.
مدیر امور عشایر استان تهران خاطرنشان کرد: عشایر این استان دارای چهار ایل و 27 طایفه است و به‌ نوعی عشایر در استان تهران آلبومی از عشایر استان‌های سراسر کشور است که از حدود 400 سال پیش در شهرستان‌های استان تهران سکونت و به کار تولیدی فعالیت دارند.
در ادامه سید محمد رحیم مرتضوی شهردار منطقه9 نیز گفت: به منظور گرامیداشت آئین‌های نوروزی در ماه ضیافت الهی رمضان با رویکرد معرفی آئین‌ها و سنت‌های اقوام مختلف ایرانی ویژه برنامه های متنوعی با عنوان «دهکده بهار ایران» در میدان آزادی از ابتدای ایام نوروز در حال برگزاریست که با استقبال چشمگیر شهروندان روبرو شده است.
وی افزود: ویژه برنامه‌های شهرداری منطقه9 در ورودی غربی پایتخت با محوریت میدان آزادی در راستای ایجاد فضای نشاط شهروندی از 29 اسفندماه و با شروع تعطیلات نوروزی در حال اجرا و تا پایان ایام نوروز ادامه دارد.
شهردار منطقه 9 ادامه داد: تنوع برنامه‌ها و در نظر گرفتن گروه‌های سنی مختلف در برنامه‌ریزی باعث شده تا امسال شاهد استقبال چشمگیر شهروندان در برنامه‌های نوروزی باشیم.
مرتضوی یادآور شد: گذرگاه اقوام در میدان آزادی، جشنواره غذای محلی، سوغات و صنایع دستی در سیاه چادرهای عشایری با پوشش‌های محلی مستقر و آیین و رسوم نوروزی را به همراه موسیقی محلی و برپایی بازارچه سنتی در قالب 40 غرفه از جمله برنامه‌های متنوع اجرایی در غرب پایتخت است.
وی تاکید کرد: اقوام مختلف ایرانی در میدان آزادی که نماد هویت ملی است با نوای محلی خود سرود همبستگی را در جان آحاد شهروندان طنین انداز می‌کنند که خود جلوه‌گر همبستگی و اتحاد ملی است که برنامه‌های این دهکده تا هفدهم فروردین ماه سال 1402 از ساعت 17 تا 24 در میدان آزادی در حال برگزاریست.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/448083/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عیادت مدیر حوزه‌های علمیه از آیت الله نوری همدانی

اهدای تفسیر شریف تسنیم به آستان مقدس علوی توسط آیت‌الله جوادی آملی

عکس/ علت شهادت تکاور پلیس قم چه بود؟

3 بوستان شهری قم برای کودکان دارای اختلال اوتیسم آماده سازی می شود

دستگیری 18 قاچاقچی سازمان یافته احشام؛ 589 راس گوسفند غیرمجاز کشف شد

زندانی در زمان تغییر شیفت پرستاران از بیمارستان گریخت

بانویی که از روز اول حادثه بندرعباس، میدان را خالی نکرد

نزاع دسته جمعی طایفه‌ای منجر به قتل شد

ثبت دمای بی‌سابقه در تهران؛ رکورد 50 ساله شکسته شد

دوربین 360 درجه لامپی؛ انتخابی هوشمندانه و بی‌دردسر برای تامین امنیت!

کلاهبرداری 4 میلیاردی از 6 نفر با رسید جعلی طلا

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «خوراکیان»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان معزز «فرهادی تروجنی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «خرمی»

مهره خوشبختی برای قهرمان لیگ یک

اسلامشهر به عشق لیگ برتر تا یکشنبه نمی‌خوابد!

اردوی 11 روزه حریف استقلال در تهران!

تراکتور و تشریفاتی‌ترین جشن قهرمانی تاریخ!

واکنش مانیکونه مربی ایتالیایی تیم ملی به عملکرد مهدی طارمی

جشن دختران فوتسال ایران پس از صعود به نیمه‌نهایی جام ملت‌های آسیا

درودگر: اسکوچیچ مربی بزرگی است

شاهکار بارسا؛ بهترین در 123 سال تاریخ ال‌کلاسیکو

صحبت‌های فرشته کریمی و نسیمه غلامی بعد از صعود تیم ملی فوتسال به نیمه‌نهایی

درخواست ستاره‌های برزیلی؛ آنچلوتی مربی‌ ما بشود

پاسخ جهانبخش به استقلال و پرسپولیس چه بود

دادرس: استیناف رأی بیرانوند را صادر کرد

گامی بلند در مسیر توسعه زیرساخت‌های گردشگری و تحقق چشم‌انداز 15 میلیون گردشگر

جزیره کیش جزو سه ظرفیت اول گردشگری کشور است

سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو در کیش؛ فرصتی برای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای

سیدرضا صالحی ‌امیری: اکو نیازمند رویکرد جدید در روابط میان ملت‌ها است

قطع مصرف ماینوکسیدیل ریزش موها را بدتر می‌کند؟

انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر

تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران

دیدار معاون اول رئیس‌جمهور با پدر شهید آل‌هاشم

بابک زنجانی، از حبس و حکم اعدام تا بازگشت به قراردادهای میلیاردی

فرمانده کل سپاه: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است

زیدآبادی: عربستان، احترام خرید!

ریابکوف: گردهم آوردن 1+5 برای مذاکرات هسته‌ای ایران ناممکن است

سخنگوی وزارت خارجه: پیش‌بینی اینکه گفت‌و‌گو‌ها با آمریکا به کجا ختم خواهد شد، فعلا امکان ندارد

خبر سرقت در نمایشگاه کتاب اشتباه بود

رحماندوست و شعبان‌نژاد در نمایشگاه کتاب

سرلشکر سلامی سخنران ویژه مراسم شهدای خدمت

خبر ازدواج تتلو در زندان تایید شد

تصادف پژو 405 و پراید 3 کشته و زخمی بر جا گذاشت

راز قتل زن جوان بعد از 6 سال فاش شد

قتل هولناک 2 برادر برای سرقت ضایعات آهن؛ اجساد در چاه پیدا شد

شلیک قاچاقچیان مواد مخدر به ماموران پایتخت؛ 3 متهم دستگیر شدند

کارکنان کمپ غیرقانونی فرد معتاد را خفه کردند؛ رها کردن جسد مقابل بیمارستان

ماجرای سرقت 10 هزار دلار از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران چه بود؟

دیه 59 جان‌ باخته حادثه بندر شهید رجایی پرداخت شد