عصر قم

آخرين مطالب

برگزاری انتخابات اتاق بازرگانی قم/ 15 نماینده انتخاب می‌شوند اقتصادی

برگزاری انتخابات اتاق بازرگانی قم/ 15 نماینده انتخاب می‌شوند
  بزرگنمايي:

عصرقم- اکبر ابدالی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار اظهار داشت:‌ 53 نفر برای شرکت در انتخابات اتاق بازرگانی قم ثبت نام کردند که از این میان 45 نفر شرایط لازم را کسب کرده و در نهایت با انصراف 10 نفر، 35 نفر به عنوان نامزد این دوره از انتخابات تعیین شدند.

وی ضمن اشاره به این که انتخابات اتاق بازرگانی هر چهار سال یکبار برگزار می‌شود، افزود: امروز شاهد برگزاری این انتخابات در استان قم همزمان با سراسر کشور هستیم؛ در این دوره از انتخابات که به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، 15 نفر به عنوان نمایندگان اعضای اتاق بازرگانی قم انتخاب خواهند شد.

ابدالی گفت: انتخابات اتاق بازرگانی قم در چهار گروه فعالیتی بازرگانی، صنعت، معدن و همچنین کشاورزی برگزار می‌شود، که در گروه بازرگانی پنج نفر،‌ گروه صنعت پنج‌نفر،‌ گروه معدن 2 نفر و در گروه کشاورزی سه نفر انتخاب می‌شوند.

وی ادامه داد: از میان این 15 نفر، پنج نفر به عنوان اعضای هیات رئیسه انتخاب و از میان این پنج نفر نیز یک نفر برای ریاست اتاق بازرگانی استان تعیین می‌شود.

وی بیان داشت: با توجه به برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی با پایان یافتن زمان رای‌گیری، نتایج آن (اسامی نامزدهای منتخب که بیشترین تعداد آرا را به دست آوردند) امشب اعلام خواهد شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: روند برگزاری انتخابات از ساعت هشت صبح روز جاری شروع شده و تا ساعت 18 به صورت رسمی ادامه می‌یابد که امکان تمدید این زمان نیز وجود دارد.

وی افزود: کسانی که کارت بازرگانی از اتاق بازرگانی قم داشته باشند و حداقل دو سال سابقه فعالیت در این عرصه را دارند، می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند که بر این اساس 559 نفر دارای شرایط لازم برای شرکت در انتخابات هستند.

وی همچنین با اشاره به این که انتخابات اتاق بازرگانی قم با صحت در حال برگزاری است، تاکید کرد: همه مراحل برگزاری انتخابات اتاق بازرگانی قم زیر نظر هیات نظارت قرار دارد.

ابدالی پیرامون شائبه ایجاد شده در خصوص تمدید کارت بازرگانی 13 نفر از اعضای اتاق بازرگانی قم پیش از برگزاری انتخابات نیز گفت: با توجه به بسته شدن لیست اعضای شرکت کننده در انتخابات اتاق‌های بازرگانی توسط اتاق ایران در روز پنجشنبه، افرادی که کارت بازرگانی آن‌ها در قم قبل از انتخابات تمدید شد، نمی‌توانند در انتخابات شرکت کنند و بنابراین این موضوع مشکلی را هم ایجاد نخواهد کرد.

وی افزود: لازم به توضیح است افرادی که کارت بازرگانی آن‌ها تمدید شده، عضو اتاق بازرگانی بودند و تنها کارت بازرگانی آن‌ها به تازگی تمدید شده که بهتر بود این کار زودتر انجام می‌گرفت.

وی تاکید کرد: اتاق بازرگانی نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی استان به خصوص در حوزه صادرات دارد و سازمان صنعت، معدن و تجارت قم از همه ظرفیت‌های موجود برای همکاری با این نهاد استفاده خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/415000/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و فرمانده سپاه عاشورا از زائرسرای شهید آیت الله آل‌هاشم

نظر آیت الله شبیری زنجانی درباره کسی که سالها قرائت نماز را اشتباه می‌خوانده!

نشست «دیدار با م. مؤیّد» شاعر پیشکسوت

یک مجموعه داستان و رمان جدید در نمایشگاه کتاب

مأمور یگان تکاوری قم پس از حادثه در حین انجام مأموریت به شهادت رسید

اختصاص 3 بوستان قم برای کودکان دارای اختلال اوتیسم

اجرای 41 پروژه عمرانی در آرامستان‌های قم طی سال گذشته

نخستین اکران مردمی فیلم سینمایی «اسفند» در قم

بازدید از موزه‌های قم در روز جهانی موزه رایگان شد

برگزاری اولین سالگرد «شهدای خدمت» در گلزار شهدای قم

تکاور پلیس قم به شهادت رسید/ عکس

آیت‌الله مروی: پیام امام خامنه‌ای به همایش سالگرد بازتاسیس حوزه علمیه قم، منشور جدیدی برای آینده حوزه‌های علمیه و روحانیت است

مدیر رسانه و روابط عمومی دادگستری کل استان قم منصوب شد

اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر قم برگزار می‌شود

ضرورت بسیج تمام ظرفیت‌های قانونی برای رفع موانع تولید در قم

سهم ناچیز و 1.5 درصدی قم از کل نقدینگی کشور

وزارت آموزش و پرورش: روند ارزیابی دانش‌آموزان باید بازنگری شود

اژه‌ای: باید هزینه را برای جنایتکاران بالا ببریم

عملیات قاطعانه پلیس علیه قاچاق سوخت در بندر کلاهی

ادعایی درباره دستور رئیس قوه قضائیه در خصوص پرونده تتلو

فرجــــام شــــوم در کمپ ترک اعتیاد

انهدام یک شرکت هرمی

حرکت عجیب فدریکو والورده روی دنی اولمو در ال کلاسیکو

جوکوویچ، اندی ماری را اخراج کرد

استارت سپاهان در بازار نقل‌وانتقالات؛ رونمایی از 3 خرید احتمالی طلایی‌پوشان

پیش‌بینی اشجاری از بازی مقابل صنعت نفت

دلیل حرکت عجیب جنجالی‌ترین مالک فوتبال دنیا

فوتبال، خود زندگیست!

تایید کت ابر و بادی جناب خان توسط پیمان یوسفی!

سوتی های ارادی در گزارشگری!

هدیه ادبی جناب خان به آقای گزارشگر

آهنگ جالب جناب خان برای پیمان یوسفی!

دارویی که افسار میگرن را می‌کشد

پایان اردیبهشت، آخرین فرصت ثبت‌نام در طرح سنجش نوآموزان

سخنگوی دولت: دمای اتاق رئیس‌‌جمهور بعضاً روی 29 درجه است

معاون روحانی: وقتی ترامپ این همه تعرفه وضع می‌کند، پس WTO کجاست؟

واکنش ایران به بیانیه اعلام انحلال پ.ک.ک

دیدار مقتدی صدر و آیت الله جوادی آملی در نجف

واکنش سپهوند به ادعای میرسلیم: کافر همه را به کیش خود پندارد؛ ایشان مشاعرش را از دست داده است

پیام پزشکیان درپی درگذشت والده یک مقام دولت

خراسان نوشت: ایده جدید روی میز مذاکره

معاون پزشکیان: در این چهل‌وشش سال گام‌های بلندی برداشته شده اما با آنچه می‌خواستیم فاصله‌ زیادی داریم

در جلسه امروز مجلس با حضور وزیر کار چه گذشت؟

فرمانده نزاجا: همه موشک‌های ساخت نیروی زمینی ارتش هوشمند شده‌اند

توضیحات خانم سخنگو درباره همکاری اقتصادی بابک زنجانی با دولت

توصیه مهم آیت الله بهجت درباره بهترین دعا در آخرالزمان!

دیدار حضرت آیت‌الله جوادی آملی با حضرت آیت‌الله سیستانی در نجف اشرف

آیت‌الله دری نجف‌آبادی: حوزه علمیه باید طلاب زمان‌شناس تربیت کند

رونمایی از زندگی‌نامه شهید قاسم سلیمانی به زبان قزاقی

اختصاص 3 بوستان شهری قم برای کودکان دارای اختلال اوتیسم