کشاورزی و دامپروری قم در مسیر امنیت پایدار غذایی
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصرقم- حدود هفت هزار واحد دامداری در این استان فعال است و حجم قابل توجهی از
محصولات دامی تولید شده در قم علاوه بر تامین نیاز داخلی استان در سایر
نقاط کشور عرضه میشود، همچنین سالانه 30 هزار تُن گوشت قرمز و 180 هزار
تُن شیر در قم تولید میشود.
بیش از 14 هزار بهرهبردار نیز در زمینه
تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند و میزان متوسط تولید این بخش استان
در سال 850 هزار تن در زمینه محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و
گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان
تشکیل میدهند بهنحوی که کشاورزی به تنهایی حدود 50 درصد اشتغال
روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص دادهاست.
مهمترین
محصولات کشاورزی قم گندم ، جو ، پسته ،گیاهان دارویی ، سیفی جات و
محصولات باغی نیز شامل گردو ، فندوق ، سیب ، هلو و قیصی است .
قم قطب تولید ماهی خاویاری در مناطق غیر ساحلی است.
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/406152/