سکه 5 میلیون تومان حباب دارد
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر قم - رئیس اتحادیه طلا و جواهر کرمانشاه حباب کنونی هر قطعه سکه تمام بهار آزادی را نزدیک به پنج میلیون تومان برآورد کرد.
تنها عامل گرانی طلا و سکه افزایش قیمت اخیر دلار است
محمدسعید جعفری با اشاره به روند فزاینده قیمت سکه طی روزهای اخیر، گفت: تا ساعت 12 امروز(30 بهمن) قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی به 27 میلیون و 900 هزار تومان رسید.
وی دلیل اصلی این افزایش قیمت را بالا رفتن نرخ دلار دانست و افزود: از آنجایی که قیمت جهانی طلا نوسان چندانی ندارد، تنها عامل گرانی طلا و سکه افزایش قیمت اخیر دلار است.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر کرمانشاه قیمت کنونی سکه را غیرواقعی دانست و گفت: هر قطعه سکه تمام بهار نزدیک به پنج میلیون تومان حباب دارد.
وی یادآور شد: احتمال افزایش بیشتر قیمت سکه همچنان وجود دارد، زیرا معمولا در روزهای پایانی سال با افزایش تقاضا برای خرید طلا و سکه و به تبع افزایش قیمت مواجه میشویم. البته در شرایط کنونی تقاضای چندانی در بازار برای سکه و طلا وجود ندارد و بازار کساد است.
وی درباره تاثیر طرح عرضه سکه در بورس کالا بر قیمت بازار نیز عنوان کرد: این طرح در ابتدا تا حدودی مثبت بود و قیمت را کنترل کرد، اما چون تعداد سکههای عرضه شده زیاد نبود، تاثیر بلندمدتی نداشت.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر کرمانشاه تنها راه کنترل قیمت ارز را مدیریت قیمت دلار از سوی دولت و بانک مرکزی دانست.
منبع: tasnimnews.com
-
يکشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۰:۳۳
-
۱۷۶ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/382651/