عصر قم

آخرين مطالب

تعداد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی زنجان سه و نیم درصد افزایش یافت وزارت رفاه

تعداد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی زنجان سه و نیم درصد افزایش یافت
  بزرگنمايي:

عصر قم - مدیرکل تامین اجتماعی استان زنجان گفت: شمار بیمه شدگان تامین اجتماعی این استان با رشد قابل توجهی در اوایل امسال، سه و نیم درصد نسبت به مدت مشابه گذشته افزایش یافت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان، محمود عزیزخانی افزود: هم اکنون 580 هزار و 567 نفر بیمه شده تامین اجتماعی زنجان هستند که این تعداد، 52 درصد جمعیت استان را شامل می‌شود.
وی با بیان این که این دستگاه با هفت شعبه، چهار کارگزاری و یک شعبه اقماری در حال خدمات رسانی به بیمه شدگان است و خدمات درمانی نیز در 2 بیمارستان و پنج درمانگاه انجام می‌شود، یادآور شد: تا آبان ماه امسال 2 هزار و 500 میلیارد تومان برای اجرایی کردن تعهدات تامین اجتماعی در استان هزینه شده است.
عزیزخانی رویکرد سازمان تامین اجتماعی را ارایه خدمات به صورت غیرحضوری عنوان و اظهار کرد: بر همین اساس بزرگترین کوچ سیستمی سازمان تامین اجتماعی اوایل امسال انجام شد و با طراحی سامانه " ای سرویس" هم در سرعت دهی خدمات غیرحضوری و هم افزایش تعداد خدمات انقلاب دیجیتالی رخ داد.
وی با اشاره به رونمایی از نرم افزار "من" افزود: این نرم افزار قابلیت نصب روی کلیه گوشی های تلفن همراه را دارد و بیمه شدگان به صورت شبانه روزی می توانند شعبه ای از بیمه تامین اجتماعی را همراه خود داشته باشند.
عزیزخانی تصریح کرد: 12 سرویس غیرحضوری در این نرم افزار ارایه می‌شود که ارتقای این خدمات به 42 خدمت از هدفگذاری های انجام شده در این حوزه است.
وی همچنین با اشاره به افزایش چهار درصدی بیمه بیکاری در استان، گفت: شرایط اقتصادی به واسطه افزایش حداقل نرخ دستمزد کارگران که اتفاق افتاد، قدرت تاب آوری واحدهای صنعتی کوچک را پایین آورد.
وی اظهار کرد: با این شرایط بیمه شدگان بیکاری استان از 2 هزار و 355 نفر به 2 هزار و 450 نفر رسید.
عزیزخانی افزود: در شاخه ارایه خدمات فراگیر، رویکرد کلی سازمان گسترش چتر بیمه ای اجتماعی به خصوص در شهرهای کم برخوردار است و در شاخه بیمه ای رویکرد خدمات غیرحضوری بوده و 2 شاخه بیمه زنان خانه دار و دانشجویی از اهدف اصلی سازمان است.
وی خاطرنشان کرد: در بخش بیمه خدمات زنان خانه دار تا آبان ماه امسال هشت هزار و 334 نفر از بانوان استان و در دانشجویی نیز 750 نفر از دانشجویان بیمه شدند.
عزیزخانی، شمار مستمری بگیران تامین اجتماعی استان را امسال با پنج درصد افزایش نسبت به سال قبل، 100 هزار و 97 نفر عنوان کرد.
وی همچنین به اقدامات حمایتی از واحدهای صنعتی، تولیدی و کارگاه‌ها اشاره کرد و گفت: تا آبان ماه امسال تامین اجتماعی استان 810 مورد تقسیط بدهی برای شرکتهای صنعتی، کارگاهها و مراکز طرف قرارداد داشته که بر این اساس مبلغ 77 میلیارد تومان را در قالب وام قرض الحسنه برای حمایت از شاخه اقتصادی استان تقسیط کرده است.
25 بهمن 1401 11:46
کد خبر : 299,528
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/381697/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار آیت الله سیستانی با آیت الله جوادی آملی در نجف اشرف

درگیری حامد لک دروازه بان مس رفسنجان با مدافع خودی

حواشی بازی ذوب آهن و مس رفسنجان

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

برای جبران عقب‌ماندگی سرانه ورزشی قم نیازمند 57 هزار متر مربع زمین است

کارشناسی داوری بازی آلومینیوم و ملوان

حواشی بازی آلومینیوم و ملوان

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

پنالتی دادن به روش پت و مت!

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

حواشی بازی گل گهر و شمس آذر

اشک‌های پیمان یوسفی بعد از کادو جالب برنامه 1001

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

ویدیو باشگاه استقلال برای پیوستن سیدورف

ساعات جدید فعالیت مدارس قم اعلام شد

شعرخوانی جالب جناب‌خان برای پیمان یوسفی

مهدی تارتار سرمربی گل گهر: اگر نکونام می ماند وضعیت استقلال از این بهتر بود

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال و پرسپولیس

ویدیویی جالب از پیمان یوسفی بعد از دیدار با ولز در جام جهانی

کادوی جالب جناب خان برای پیمان یوسفی و شوخی با کلمات قصار او در گزارش‌ها

آیت الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف اشرف دیدار کرد

دستگیری قاچاقچی مواد خوراکی در قم

کلنگ‌زنی مدرسه 6 کلاسه در مجتمع کهک با همکاری خیرین

پلمب کارگاه تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس با گوشت گراز!

خاطره پیمان یوسفی از تجربه لغو شدن گزارش بازی به دلیل سرقت از خانه او!

عصبانیت علی علیپور از تعویض شدن مقابل خیبر و لگد زدن به بطری آب معدنی

مشکلات عجیب هواداران پیش از آغاز بازی خیبر و پرسپولیس

حواشی بازی هوادار 1-1 سپاهان

کارشناسی داوری بازی هوادار 1-1 سپاهان

کارشناسی داوری بازی تراکتور و نساجی

حواشی جنجالی و باورنکردنی بازی خیبر و پرسپولیس

سعید اخباری سرمربی چادرملو: هفت هشت بازیکن استقلال آرزوی هر سرمربی هستند

شوخی جناب‌ خان با تیپ و استایل پیمان یوسفی؛ سلطان کت ایران هستی!

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

اظهارات خصمانه وزیرخارجه آمریکا علیه ایران

عیادت آیت الله سبحانی از آیت الله نوری همدانی + تصاویر

عیادت آیت الله سبحانی از آیت الله نوری همدانی + تصویر

صحبت های رضا کیانیان در مورد آیت الله بهشتی

دیدار حکیم و آیت الله جوادی آملی؛ رایزنی درباره چالش‌های امت اسلامی

دیدار و گفت‌وگو آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف اشرف

جزئیات گفتگوهای آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف + عکس

70 جلد کتاب درباره شهید رئیسی منتشر شده است

دیدار آیت‌الله جوادی آملی و آیت‌الله سیستانی؛ عزم بر هم‌افزایی بیشتر بین حوزه قم و نجف

ارتقای سرانه ورزشی قم نیازمند تأمین زمین و جذب سرمایه‌گذار است

برق خوری در یک دامداری قم