عصر قم

آخرين مطالب

پیام های جداگانه استاندار و شهردار قم به مناسبت هفته دفاع مقدس سیاسی

پیام های جداگانه استاندار و شهردار قم به مناسبت هفته دفاع مقدس
  بزرگنمايي:

عصرقم- متن پیام سید محمد تقی شاهچراغی به این شرح است:

«بسمه تعالی»
هفته دفاع مقدس، یادآور درخشان ترین صفحات تاریخ زرین انقلاب اسلامی و تجلی شکوه حماسه ماندگاری است که در پرتو ایمان و توکل به خدا و ایستادگی و استقامت سرافرازانه ملت بزرگ ایران شکل گرفت و به عنوان مایه عزت، غرور، سرافرازی و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی در تاریخ می درخشد. روزهایی از جنس شور و شعور که ملتی با تأسی به آرمان ظلم ستیزی مکتب عاشورا، علم جهاد و شهادت برافراشته و با دفاع دلیرانه و غیرتمندانه مبتنی بر اعتقادات و ارزش ها، ابهت پوشالی متجاوزان و ابرقدرت های شرق و غرب را در هم شکست و عظمت اتحاد، یکدلی و تسلیم ناپذیری خود را به رخ جهانیان کشید. 42 سال پیش در چنین روزهایی خون های پاک و مطهر شهدا و رشادت های جوانان برومند این سرزمین، انقلاب و نظام اسلامی را بیمه کرد و نشان داد که به  پشتوانه مردم و در پرتو حاکمیت دین و سرسپردگی به ولایت می توان بر هر دشمنی چیره و سخت ترین موانع را از پیش رو برداشت.
در چهل و دومین سالگرد حماسه دفاع مقدس و تقارن آن با ایام حزن و عزای آل الله، یاد و خاطره  شهدا، ایثارگران، رزمندگان و یادگاران آن جهاد بزرگ به ویژه شش هزار و نود آلاله سرخ استان  قم را گرامی داشته، توفیقات روزافزون همگان را در راه حفظ و صیانت از دستاوردهای ارزشمند دفاع مقدس و پیمودن راه شهدای والامقام در پرتو آرمان های بلند بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) و فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(مدظله العالی) از درگاه ایزد منان مسألت دارم.

شهردار قم نیز با صدور پیامی فرا رسیدن 31 شهریور ماه سالروز جنگ تحمیلی و آغاز هفته دفاع مقدس را گرامیداشت.

متن پیام سید مرتضی سقائیان‌نژاد به شرح زیر می‌باشد:

31 شهریور ماه سال 1359 بزنگاهی بود در آغاز دورانی پر افتخار برای تاریخ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که عظمت و شکوه تداوم همبستگی و اتحاد ملت شریف را پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل حکومت جمهوری اسلامی ایران به رخ جهانیان کشید و خط بطلانی شد بر تمامی معادلات و برنامه‌های از پیش تعیین شده ابرقدرت‌های شرق و غرب برای شکست این نظام و ملت.

هشت سال دفاع از مرز و کیان این آب و خاک با تقدیم هزاران شهید و از جان گذشتگی هزاران ایثارگر و تحمل داغ‌های سنگین خانواده‌های بی‌شمار، ثمره‌ای جاودان برای ایران و ایرانیان به یادگار گذاشته است تا سربلند و پرافتخار بر آن ببالیم که دست در دست هم و متحد و یکصدا در مقابل دشمن ایستادیم و سرافرازانه از کشور خود دفاع کردیم و مقتدرانه دشمن را شکست دادیم.

در تمامی این سال‌ها، تکرار رمز اتحاد و همبستگی در بین مردم، تداوم پیروزی در مقابل دشمن و نقش بر آب شدن دسیسه‌ها و نیرنگ‌هایی بوده است که دشمنان رذل با هدفی جز ذلت و حقارت برای مردم نخواسته‌اند و به اراده خداوند نتیجه‌اش عزت و پیروزی برای مردمان سربلند این آب و خاک شده است.

امروز نیز همان دسیسه‌های بی‌اثر با رنگ و بویی جدید ولی در باطن با همان نیت پلید و قصد سخیف به‌دنبال بر هم زدن امنیت و آرامش جامعه‌ای است که با تقدیم قطره قطره خون مردان و زنان به اقتدار و جایگاهی رسیده است که دشمنانش حتی در خواب هم به این امید واهی نخواهند رسید.

هر لحظه از دوران پرافتخار دفاع مقدس در کنار اخلاص و ولایت‌مداری رزمندگان اسلام، راهنمای مسیری است در تداوم تعالی این نظام و ملت که در سایه‌سار ولایت قطب عالم امکان حضرت ولی‌عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و تحت زعامت ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای مدظله‌العالی هر روز شاهد رشد و پیشرفت و بالندگی باشد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/365552/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حرم کریمه اهل بیت سوگوار عاشورای حسینی

اجرای عملیات آماده‌سازی مسیرهای منتهی به مرزهای اربعینی کشور

فراجا: تمهیدات لازم برای تأمین امنیت عزاداران فراهم است

شهادت سرباز مدافع وطن در مریوان

سپاهان، جذب ستاره استقلال را لو داد!

هایلایت و بیوگرافی آلوین فورتس، وینگر لینک‌شده به استقلال؛ از آکادمی نایک تا درخشش در مالزی

کول پالمر، درباره صحبت‌هایش با استوائو در پایان بازی

زنجیرزنی علی علیپور و مهدی عبدی در مراسم شب تاسوعای قائمشهر

هواداران لیورپول سوگوار دیوگو ژوتا

مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید

مجری مشهور آمریکایی: مصاحبه با رئیس جمهوری ایران به زودی منتشر می‌شود

گودال عظیم در زندان اوین؛ آثار حمله رژیم صهیونیستی

رایزنی‌های فشرده مصر برای تثبیت آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی

گزارش رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران

رخ نمایی شور و شعور حسینی در گوشه و کنار شهر قم

حسینیه‌ای در دل کویر؛ آیین پرشور عزاداری محرم در خوریان سمنان

سیلاب در عرض چند ثانیه کل یک روستا در چین را با خود برد!

تمهیدات ترافیکی پلیس راهور تهران در شب‌های تاسوعا و عاشورای حسینی

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی، فروغی‌راد و مهری در استان زنجان

محرم اجازه جدایی به دروازه‌بانش نمی‌دهد

نظر جالب کروس درباره انتقال مودریچ به میلان

خسرو حیدری، چشم و گوش ساپینتو در ایران!

لیائو در مونیخ، بایرن خیال همه را راحت کرد

برترین گل های بازیکنان برزیلی در لالیگا

آشنایی با لئوپولدو لوکه، اختاپوس سبیلوی آرژانتین؛ از درخشش در روز فوت برادر تا قهرمانی جام جهانی و فوت بر اثر کرونا

تو همیشه شماره 20 ما خواهی بود، دیگو

بارسلونا قید خرید ستاره اینتر را زد

اگر صلاح آن پاس را نمی‌داد ژوتا امروز زنده بود!

ادعای رسانه معتبر؛ علی کریمی به استقلال پیوست!

این روغن‌ها برای سلامتی مفید هستند

اصلاح‌طلبان با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سازمان‌ملل مکاتبه کردند و پیشنهادات خود را ارائه دادند

شرکت رییس‌جمهور در مراسم تاسوعای حسینی(ع) و سینه زنی دسته‌جات تبریز

برگزاری یادواره بزرگداشت شهدای روستای نویس شهرستان جعفرآباد قم

حضور رئیس دفتر رئیس جمهور در مراسم عزاداری بیوت مراجع تقلید در قم

سرداری که مظهر آرامش در طوفان و تجلی ایمان در میدان عمل بود

جدیدترین شکار فوتبال عربستان از بارسلونا

خاکسپاری ژوتا با حضور پُرشمار هم‌تیمی‌ها و اهالی فوتبال

پاداشی بی‌سابقه برای بازیکنان رئال مادرید در صورت فتح جام جهانی باشگاه‌ها

چراغ‌ سبز تراشتگن به پیشنهاد اینتر برای جانشینی زومر

ملی‌پوش پیشین والیبال در سری A2 ایتالیا

موضوعی که جذب فرعباسی را سخت می‌کند!

درویش بله دورسون را گرفت

مخالفت مازیار زارع با جدایی هافبک خبرساز

نقل و انتقالات اینتر به پایان رسید!

نقل و انتقالات فوتسال؛ مدعی جدید وارد می‌شود

«شهید فقهی» که بود؟

گفتگوی آخرین خبر با سخنگوی هیات رئیسه مجلس؛ چرا اسرائیل با ایران وارد جنگ شد؟

روایت فرزند شهید طهرانچی از روز شهادت شهید مسعود علی‌محمدی

بحران در هوانوردی اسرائیل، تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن گوریون

تخفیف ویژه برای خرید رمان عاشورایی ده تَن در سامانه کتاب فاطمی