قم در تولید تخم مرغ رتبه چهارم کشوری را در اختیار دارد
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر قم - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت:سالانه در قم 31 هزار تن مرغ،85 هزار تن تخم مرغ و بیش از 90 هزار تن شیر تولید می شود و ما در تولید تخم مرغ رتبه چهارم کشور را داریم. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم ، محمد رضا حاجی رضا ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه منطقه پردیسان با اشاره به 130 تن تولیدات کشاورزی در کشور اظهار داشت: بر اساس مستندات جهانی ایران در امنیت غذایی روند مناسبی دارد.
وی در ادامه افزود: به لطف خدا با توجه به ظرفیت خوبی که در بخش کشاورزی کشور داریم، میتوانیم هم تامین کننده و هم تولید کننده برای کشورهای دیگر باشیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به اینکه کشاورزی استان قم را با ظرفیت تولید دام و طیور در کشور شناخته میشود گفت: بیش از 900 هزار دام سنگین و سبک در قم تولید و نگهداری می شود و همچنین سالیانه 32 هزار تن گوشت قرمز تولید می شود وظرفیت مصرف قم 15 هزار تن در سال است.
وی ضمن اینکه دو درصد پروتئین کشور در قم تولید میشود افزود: سالانه در قم 31 هزار تن مرغ، 85 هزار تن تخم مرغ و بیش از 90 هزار تن شیر تولید میشود و ما در تولید تخم مرغ رتبه چهارم کشور را داریم.
حاجی رضا گفت: در حوزه تولیدات گیاهی ما 65 هکتار گلخانه و 22 هزار هکتار اراضی باغی داریم که اغلب باغات پسته است و سالانه در قم 7000 تن پسته تولید میشود.
وی گفت: یکی از مهمترین اهداف ما این است که کشاورزی استان را تجاری کنیم و ازحالت معیشتی خارج شود همچنین در این راستا اهدافی را دنبال میکنیم که کشت قراردادی، الگوی کشت و نگاه به زنجیرهها از مهمترین اهداف ما است.
حاجی رضا در ادامه با اشاره به اینکه یکی از ضعفهای بخش کشاورزی کشور در حوزه تولید علم و انتقال است افزود: ما اعتقاد داریم شرکتهای دانش بنیان باید در کنار بخش کشاورزی باشد و همچنین تولید، انتقال و کاربرد دانش از اولیویت اهداف ما در سازمان جهاد کشاورزی قم است.
گلستان دارای بالاترین ظرفیت گردشگری کشاورزی کشور/ فعالیت 19 مزرعه گردشگری در استانسخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس: اجازه ورود دلالان و مافیای زعفران را به بورس کالا نمیدهیموقوع سیلاب در بیش از 30 نقطه استان مرکزی/ بیش از 1100 میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی وی در پایان با اشاره به مسئولیت سنگین نظارت بر بازار خاطرنشان کرد: در شهر پردیسان یکی از دغدغه ها در حوزه آرد و نان است و وضعیت نانوایی های این شهر قابل قبول نیست، همچنین با بررسی 44 واحد نانوایی این منطقه تصمیماتی اتخاذ کردیم که اولویت آن افزایش سهمیه آرد و ساعات کار نانوایی ها و همچنین صدور مجوز برای راه اندازی 10 نانوایی دیگر است.
انتهای پیام/452/ی
-
شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۴:۵۴:۰۵
-
۵۷ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/363108/