عصر قم

آخرين مطالب

برگزاری نشست مشترک معاون رییس جمهور با هیاتی از کشور لبنان معاونت امور زنان و خانواده

  بزرگنمايي:

عصر قم - نشست مشترک معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با میهمانانی از کشور لبنان برگزار شد.

نشست مشترک معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با میهمانانی از کشور لبنان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ در این نشست که با حضور خانواده سردارشهید مصطفی بدرالدین از رهبران حزب الله لبنان و خانم مجتهدزاده رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس برگزار شد، به بررسی ابعاد و زمینه های مختلف مشارکت زنان ایران و لبنان پرداخته شد.
خانم دکتر خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در این نشست ضمن خوش‌آمد گویی و خیرمقدم به مهمانان گفت: امیدواریم در این نشست‌ها بتوانیم همکاری‌های های خوب، جدی و عملیاتی را با خواهرانمان در بخش‌های مقاومت داشته باشیم و به طور خاص با خواهرانمان در لبنان که حقیقتا فکرمان، نگاهمان، حرکتمان و جانمان یکی‌ است.
معاون رئیس جمهور تاکید کرد: حضور با ایمان و با اعتقاد به خداوند، کثرت را برای مومنین به بار خواهد آورد، چرا که «کَم مِّن فِئَهٍ قَلِیلَهٍ غَلَبَتْ فِئَهً کَثِیرَهً بِإِذْنِ اللّهِ». اینکه اشاره کردید به مجموعه کوچک، نه؛ شما جامعه بزرگی هستید چون به قدرت بزرگی متصل هستید و ما امید این را داریم که هر روز بزرگتر و وسعت بیشتری را پیدا کنید تا همه جهان اسلام را تبدیل به یک جبهه مقاومت بزرگ کنیم.
وی ادامه داد: لازمه آن این است که ما بتوانیم ارتباط خوبی با هم داشته باشیم، مشترکاتمان را پیدا و تقویت کنیم و از هرچیزی که موجب اختلاف و موجب دور شدن مسلمان‌ها از یکدیگر می‌شود، ممانعت کنیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با قرائت آیه «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ» و اعلام آمادگی در زمینه های مورد درخواست میهمانان عنوان کرد: بخش عمده ای از مسائلی که در تمام کشورهای اسلامی با آن مواجه هستیم، سبک زندگی و نشانه گرفتن آن از جانب دشمنان است و اینکه تلاش کنیم شیوه حرکت، زندگی، تعامل و تصرفاتمان جنبه‌های معنوی خود را از دست ندهد. یکی از این موارد حفظ جایگاه، آثار و آن میراثی است که شهدا برای ما به جای گذاشتند.
در ادامه خانم دکتر خزعلی با اشاره به اینکه خانم دکتر مجتهدزاده در سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس به دنبال حفظ آثار دفاع، مقاومت، شهدا؛ سپس انتشار و نقل آن برای نسل‌های آینده و نسل‌هایی که آن را حس نکرده‌اند، می باشد؛ اظهار داشت: مقاومت همیشه هست و تنها شکل‌، نوع و ابزار آن عوض می‌شود؛ چرا که همیشه کسانی بودند که نخواستند مردم به رستگاری و هدایت دست پیدا کنند و همیشه باید این مقاومت چه به صورت نرم و چه به صورت سخت وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: اکنون خانم‌ها در کشورهای اسلامی در بخش‌های مختلف با مشکلاتی روبرو هستند و یکی از وظایف ما این است که در رفع مشکلات و در آماده کردن زمینه برای ظهور تلاش کنیم. مشکلات اقتصادی، اجتماعی و حقوقی همگی زمینه‌های همکاری ما و لبنان را می‌تواند فراهم کند که باتوجه به اولویت‌هایی که در لبنان دیده می‌شود، ما آمادگی همکاری را داریم.
معاون رییس جمهور با اشاره به این نکته که دشمنان تلاش می‌کنند که بین ما اختلاف بیندازند، تاکید کرد: همان طور که فرمودید تلاش میکنند که به لبنانی‌ها بگویند ایران آن‌جا را تصرف کرده و به ایرانی‌ها بگویند که اموال شما به لبنان می‌رود و همه حیله‌ها و مکرهایی که به کار می‌برند تا اختلاف بین مسلمانان زیاد شود. بخاطر دارم در سفری که به لبنان داشتم، یکی از مسائلی که امام جمعه صیدا اشاره داشت این بود که آنقدری که مسلمانان در جنگ‌های صلیبی از یکدیگر کشتند، غیر مسلمان‌ها از مسلمان‌ها نکشتند و از طریق همین اختلاف انداختن همواره سعی کردند مسلمانان را به جان هم بیندازند و خود در خارج صحنه بنشینند و شاهد قتل عام مسلمانان باشند.
در ادامه؛ خانم فاطمه حرب همسر شهید مصطفی بدرالدین توانمندی‌ها و فعالیت‌های زنان لبنان و نقش آفرینی اندیشه امام خمینی و مقام معظم رهبری در تشکیل‌ و سامان‌دهی فعالیت‌های عقیدتی و فرهنگی زنان لبنان و تاثیر عمیق انقلاب ایران بر زنان لبنان را تشریح کرد.
سپس مجتهدزاده رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس، با اشاره به نقش بسیار شهید مصطفی بدرالدین در حوزه مقاومت، از حضور خانواده این شهید گرانقدردر ایران قدردانی کرد و پیرامون اهمیت فعالیت مشترک بین زنان دو کشور به بیان توضیحاتی پرداخت.
همچنین دکتر زعفرانچی معاون بررسی های راهبردی معاون رییس جمهور ضمن اشاره به این نکته که حضور خانواده شهید سردارشهید مصطفی بدرالدین در ایران، یاد شهدای محور مقاومت کشورمان از جمله شهید حاج قاسم سلیمانی را بیش از پیش زنده کرده است، گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که شهید حاج قاسم یک فرد نبود، یک مکتب بود، به نظر من درمورد شهید بدرالدین هم می توان این را عنوان کرد که ایشان یک فرد نیست، بلکه یک فرهنگ مقاومت است و ما گوشه ای از این فرهنگ را در خانواده این شهید شاهد هستیم و به آن افتخار می‌کنیم.
دکتر زعفرانچی اظهار داشت: ما در حوزه زنان در جهان اسلام یک نقطه خلا را به شدت حس می‌کنیم و باید در حوزه رایزنی‌های فرهنگی مقاومت کار را از «نقش زنان در فرهنگ مقاومت» آغاز کنیم.
لازم به ذکر است با توجه به قرابت فرهنگی دو کشور ایران و لبنان و لزوم هم افزایی بین فعالیت های مختلف زنان در شاخه های متعدد بین دو کشور، این نشست با هدف بررسی راهکارهای انجام همکاریهای فیمابین برگزار گردید.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/340922/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کیفیت هوای قم در شرایط ناسالم برای تمامی گروه‌ها

سوداگر مرگ با 15 هزار قرص مخدر دستگیر شد

شماره ده سپاهان، از بوسنی

علائم آشکار تروماهای ذهنی

مهاجری: فضا جنگی است؛ عادی نیست که یک عده با رئیس‌جمهور شوخی یا بحث و دعوا کنند

رئیس جمهور: ادامه همکاری‌ با آژانس مشروط به اصلاح رفتارهای دوگانه در قبال پرونده هسته‌ای ایران است

اظهارات غضنفری درباره قتل ترامپ

بسته 120 ثانیه و مروری بر خبر‌های قم

خرید 2500 دستگاه اتوبوس برای تهران

روایتی از شهادت 7 غیرنظامی سرنشین یک خودرو در حمله اسرائیل به اصفهان

تاکید معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد، بر ضرورت تسریع در تامین زمین برای 11 هزار ایثارگر استان مازندران

شوک فوق‌ستاره والیبال به تیم اول جهان

مقصد جدید ستاره سابق تیم ملی؛ همچنان ایتالیا

فریبا: پیشنهاد نظری جویباری را را رد کردم؛ طاهری مدیر تیم می‌شود

توقف فرنگی کار قمی در نیمه نهایی قهرمانی آسیا

اختلال استرس پس از سانحه چیست ؟!

دیپلمات پیشین ایران: میهن‌پرستی در DNA ایرانی‌هاست

فرجام عاشقی خیابانی فرزندان طلاق!

جزئیات جدید از حفاری شبانه در امامزاده عبدالله(ع)‌

دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد و مدیر کل بنیاد مازندران با نماینده ولی فقیه در استان

دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده شهدای حمله تروریستی رژیم اشغالگر صهیونیست

امیدواری پرز به آینده رئال؛ روحیه داریم!

کروس: تا به حال بازیکنی شبیه یامال ندیده‌ام!

روایت شهید شادمانی از کودتای ناکام نقاب

واکنش ترامپ به تهدید محمدجواد لاریجانی؛ مطمئن نیستم واقعا تهدیدی باشد، اما شاید باشد

برگزاری محفل قرآنی به سوی فتح در قم

شب‌های محرم در هیئت هنر و رسانه قم

اعترافات «عقرب های هوسران»در لانه شیطانی!

ادعایی درباره دستگیری عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز

روحیه ایستادگی، گفتمان و مقاومت خانواده شهدا ستودنی است

خدمتگزاری خانواده‌های شهدا وظیفه همگانی است

شهدا برگ‌های زرین تاریخ این مرز و بوم هستند

میلیتائو: باختیم اما کار ما در رئال تمام نشده است

می‌دانیم که مسی نیاز به استراحت دارد

پیاده روی کردن باعث آسیب به زانو میشود؟!

گفت‌وگوی وزیران خارجه عمان و انگلیس درباره ایران

نامه 24 نماینده تهران به رئیس جمهور درخصوص مصاحبه با تاکر کارلسون

فرمانده ارتش: دشمن‌ فکرهای شومی برای کشور، ملت و نظام اسلامی در سر داشت

نظر ابطحی درباره عملکرد یکساله پزشکیان

فرار مالیاتی 6 میلیارد ریالی کشف شد

رگبار پراکنده باران و رعد و برق در 15 استان طی امروز

دروازه‌بان تیم ملی ولز اوتیسم دارد

النصر در یک لیگ جداگانه تابستانی!

من آن کسی هستم که ساپینتو را کنترل کند!

رکوردشکنی جدید مسی در پیروزی اینترمیامی

مهاجم مدنظر استقلال؛ سری از جنس تیتانیوم و تنگستن!

تداوم ناپایداری‌ در ارتفاعات هرمزگان

گفتگوی وزیران خارجه آمریکا و آلمان درباره ایران

روایتی تکان دهنده از زندانِ اوین

عقب نشینی عضو شورای شهر رشت؛ من آدم طنازی هستم/ خدا شهادت را روزی من و آقای رئیس جمهور کند