عصر قم

آخرين مطالب

آرادکوه باید جا به جا شود/ تلاش شهرداری کافی نیست/ کمپوست بویی به مراتب بدتر از زباله دارد سازمان حفاظت محیط زیست

آرادکوه باید جا به جا شود/ تلاش شهرداری کافی نیست/ کمپوست بویی به مراتب بدتر از زباله دارد
  بزرگنمايي:

عصر قم - عیسی کلانتری رییس سلزمان حفاظت محیط زیست با اشاره به لزوم جابه جایی آراد کوه گفت: جا به جایی آرادکوه حداقل به 500 میلیون دلار هزینه نیاز دارد و شهرداری عاجز از تامین این رقم است بنابراین باید به سمت سرمایه گذاری پیش رفت.

به گزارش برنا؛ مدیریت پسماند، تفکیک زباله ها، آرادکوه، بوی بد تهران و ده ها کلید واژه دیگر که همه روزه به گوش می رسد تنها تعدادی از ده ها ابر بحران شهر تهران در حوزه مدیریت زباله ها است که هر کدام به تنهایی می تواند زیست بشر را با چالش هایی سهمگین رو به رو کند اما به علت اینکه در مقابل چشمان ظاهربین امروز ما حضور ندارند کمتر کسی آن ها را در شیپور دمیده است. بحران هایی که به گفته غالب کارشناسان محیط زیست با اقدامات جزئی شهرداری نمی توان به سمت بهبود وضعیت آن ها گام برداشت و به زودی باید شاهد دست به گریبان شدن با این اژدهای هفت سر در کوچه و خیابان های محل زندگی خود باشیم.
عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در این خصوص به خبرنگار برنا گفت: پسماند، زباله و فاضلاب معضلاتی هستند که در کوتاه مدت گریبان شهروندان و جامعه ما را خواهد گرفت. 60 سال پیش که آرادکوه انتخاب شد کل جمعیت تهران یک میلیون نفر بود و با حرم عبدالعظیم حسنی 4 کیلومتر فاصله داشت.
او افزود: این ما بودیم که به سمت آرادکوه رفتیم. آرادکوه باید حتما جا به جا شود و معتقدم باید یک سرمایه گذاری عظیم در آن منطقه صورت بگیرد. مشکل در این است که بدون سرمایه گذاری انتظار داریم مشکلات حل شوند.
کلانتری با ذکر نمونه مشابه در سایر شهرها اظهار کرد: زمانی در گرگان که محلی برای زباله ها تعبیه شد، 4 کیلومتر دورتر از حریم شهر بود اما امروز شهر گرگان با توسعه به آن محل رسیده است.
مصرف قلیان عامل آتش سوزی پارک پردیسان بود/ مخالفت محیط زیست با شهرداری برای ساخت و ساز در پردیسان
او ادامه داد: امروز دیگر نمی توان تهران را جا به جا کرد بلکه باید به فکر جا به جا کردن آرادکوه باشیم. تا زمانی که شرایط برای جا به جایی مهیا شود باید هوادهی کرد تا بوی متان از کمپوست ها خارج شود. مشکل امروز اصلی ما نبود سرمایه است.
عضو کابینه دولت دوازدهم اذعان کرد: امروزه از سرمایه گذاری عاجز شده ایم. جا به جایی آرادکوه حداقل به 500 میلیون دلار هزینه نیاز دارد و شهرداری عاجز از تامین این رقم است. محیط زیست می تواند مانع ادامه فعالیت آرادکوه شود اما شهرداری در جواب قطعا می گوید من هم زباله ها را جمع آوری نخواهم کرد زیرا محل دیگری برای دفن وجود ندارد.
کلانتری گفت: کافیست چهار روز زباله در تهران جمع آوری نشود آن گاه تمامی تهران زباله خواهد شد. تمامی بودجه ای که وجود دارد صرفا برای هزینه های جاری است و امکان سرمایه گذاری وجود ندارد. ما به این علت امروز نمی توانیم مقابل آلودگی های زیست محیطی را در شهر بگیریم زیرا با آلودگی بزرگتری مواجه خواهیم شد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پایان خاطرنشان کرد: شهرداری تلاش خود را در حوزه بازیافت و پسماند انجام می دهد اما کافی نیست و سرعت آن ها نیز باید بیشتر شود. با توجه به حجم زباله در تهران باید با سرعت بیشتری امورات این عرصه پیش رود. شهرداری امروزه زباله ها را دسته بندی می کند و صرفا زباله های تر به آرادکوه منتقل می شود که تبدیل به کمپوست می شود اما باید دقت کرد که کمپوست بویی به مراتب بدتر از زباله دارد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/225233/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بابل فرزندان شهیدش را به آغوش می‌کشد

آزمون‌های آموزش و پرورش تا اطلاع ثانوی لغو شد

هشدار دادستانی کل کشور به عناصری که با رژیم صهیونیستی همکاری می‌کنند

مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش فردا به پایان می‌رسد

ترکیدگی لوله آب در میدان قدس تهران بر اثر انفجار

ادامه عملیات امدادرسانی در نارمک در پی حمله رژیم صهیونیستی

انبار کاغذ بر اثر بی‌احتیاطی در آتش سوخت

تصاویری از کودکان و جوانانی که در تجاوز رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند

اواخر هفته 15 هزار نفر از حجاج از مرز شلمچه به کشور باز می‌گردند

پیکر مطهره 6 ساله از میان آوارهای شهرک شهید چمران پیدا شد

بندی که به رئال 18 میلیون یورو ضرر زد

عصبانیت پوچتینو از پولیشیچ؛ من مربی‌ام، نه مترسک!

ستاره‌هایی که جام جهانی باشگاه‌ها را از دست دادند

پاری‌سن‌ژرمن به جهان درس فوتبال داد!

بدون باخت و صدرنشین مطلق

نحوه بازگشت ملی‌پوشان تنیس روی میز به کشور مشخص شد

برترین گل‌های آرسنال در فصل 25-2024

بازیکن قرضی استقلال: ملوان شایسته قهرمانی بود

برترین گل‌های ستاره‌های سابق زیر 21 سال اروپا!

گتوزو سرمربی تیم ملی ایتالیا شد

ورزش‌های مخصوص افراد مبتلا به دیابت

درمان آلزایمر با جویدن آدامس در شبکه‌های اجتماعی بر سر زبان‌ها افتاده!

ضرورت دسترسی فوری بیماران خاص به سهمیه دارویی تیرماه

آغاز موج جدید عملیات وعده صادق3؛ منزل نتانیاهو مورد حمله قرار گرفت

شنیده شدن صدای آژیر و انفجار در آسمان تل‌آویو

شنیده شدن صدای چند انفجار در قدس اشغالی

وزیر اطلاعات: با معدود عوامل نفوذی رژیم صهیونیستی برخورد قاطعانه می کنیم

درگیری موفق پدافند قم با پهپادهای اسرائیلی

ادعای وزیر فرانسوی علیه برنامه هسته‌ای ایران

تخریب ساختمانی در تل‌آویو، ناشی از سومین حمله موشکی به اسرائیل

دستگیری عوامل خرابکاری در انفجارهای امروز تهران

ترامپ: حمله به ایران باید رخ می‌داد/ پوتین آماده میانجیگری است

ترامپ: به‌زودی به صلح بین اسرائیل و ایران دست می‌یابیم

قیمت انواع حبوبات در بازار قم اعلام شد

منطقه ای در نیاوران مورد هدف رژیم صهیونیستی قرار گرفت

منطقه نیروهوایی تهران مورد اصابت قرار گرفت

پزشکیان: در صورت تداوم اقدامات خصمانه اسرائیل، پاسخ‌ها قاطع‌تر و شدیدتر خواهد بود

وزارت اطلاعات مورد هدف یک پرتابه دستی انفجاری قرار گرفت

حمله به فرودگاه امام تکذیب شد

اصابت جزئی ریزپرنده به ساختمان فاتب

تصویری دیگر از حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به مناطق غیر نظامی و مسکونی تهران

ویدئویی از انفجار محله تهران پارس

سرلشکر شادمانی: عملیات‌های نیرو‌های مسلح تا پشیمانی رژیم صهیونیستی ادامه دارد

آغاز حملات تازه پهپادی ایران به سرزمینهای اشغالی

موافقت با آزادی و مرخصی 28 زندانی در کهک به مناسبت عید غدیر

کافو: بهتر از گتوزو برای ایتالیا وجود ندارد!

تیم ملی والیبال نوجوانان ایران فینالیست کاوا شد

رضا درویش: دشمن بداند برای ایران از جان می‌گذریم

لغو اردوی آماده سازی فجر سپاسی

قایدی و سردار در میان تأثیرگذارترین‌های امارات