عصر قم

آخرين مطالب

20 راس قوچ و میش پارک پردیسان بجنورد به بخش خصوصی واگذار شد سازمان حفاظت محیط زیست

20 راس قوچ و میش پارک پردیسان بجنورد به بخش خصوصی واگذار شد
  بزرگنمايي:

عصر قم - معاون فنی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی گفت: انتقال 20 راس قوچ و میش از پارک پردیسان بجنورد و واگذاری آن به بخش خصوصی آغاز شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، حبیب لشکری روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نخستین مرکز تکثیر و پرورش قوچ و میش وحشی استان مجوز فعالیت دریافت کرده و توسط بخش خصوصی در منطقه گلی شهرستان بجنورد راه اندازی شده است.
وی افزود: با دریافت مجوزهای لازم از سازمان حفاظت محیط زیست، 20 راس قوچ و میش از پارک پردیسان بجنورد (در منطقه باباامان) به بخش خصوصی واگذار می شود که کار زنده گیری و انتقال آن آغاز شده است.
وی گفت: پیش از این، بهای قوچ و میش برای واگذاری به بخش خصوصی، به میزان نصف ضرر و زیان ناشی از تلف کردن این حیوان تعیین شده بود اما این میزان برای سرمایه گذار صرفه اقتصادی ندارد، از این رو منتظر تعیین و اعلام قیمت جدید برای واگذاری وحوش هستیم.
معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی با بیان اینکه سرمایه گذار تعهد کرده است که وجوه مربوط را پرداخت کند، گفت: سرمایه گذار، متقاضی دریافت تعداد بیشتری قوچ و میش شده است اما در این مرحله 20 راس از این گونه در اختیار وی قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: سرمایه گذار، طرح راه اندازی مرکز تکثیر و پرورش قوچ و میش وحشی را به بهره برداری رسانده است و فعالیت خود را زیر نظر این اداره کل آغاز کرده است.
لشکری گفت: قوچ و میش های پروش داده شده در این مرکز، در صورت رعایت شرایط، کشتار می شوند و برای پاسخ به ذائقه افراد به گوشت وحوش، عرضه می شوند.
وی گفت: پیش از این، 10 راس مرال از پارک پردیسان بجنورد به مرکز تکثیر و پرورش این گونه وحشی در شهرستان جاجرم منتقل شده بود و قرار است 10 راس دیگر هم منتقل شود.
معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی اظهار داشت: رویکرد این اداره انتقال تمام مرال ها و حتی قوچ و میش ها از پارک پردیسان است و اولویت در نگهداری این وحوش، بخش خصوصی است.
در خراسان شمالی 65 گونه پستاندار از 197 گونه موجود در کشور زیست دارد و 141 گونه پرنده از 532 گونه موجود در کشور، 68 خزنده از 228 گونه موجود کشور، چهار گونه خزنده دوزیست از 20 گونه موجود و هشت گونه ماهی و آبزی از مجموع 160 گونه آبزی موجود در کشور زیست می کنند که برخی از این گونه ها نظیر یوزپلنگ، بالابان، هوبره، کبک دری و کرکس مصری در طبقه بندی اتحادیه جهانی حفاظت از طبیعت (IUCN) در رده‌های بحرانی و در حال انقراض قرار دارند.
اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی گستره ای افزون بر 197 هزار هکتار شامل مناطق حفاظت شده و پارک های ملی سالوک، ساریگل و ضامن آهو، مناطق حفاظت شده قرخود، گلول، سرانی و پناهگاه حیات وحش میاندشت جاجرم را که محل زیست پلنگ ها است، مدیریت می کند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/217438/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نهایی کردن اختصاص زمین برای ساخت مسکن مطالبه جامعه ایثارگران از راه و شهرسازی ایلام است

سرمربی فوتبال عربستان: ترسی از آمریکا نداریم

رونمایی از کیت فصل جدید منچستریونایتد

گل‌های ماندگار از ستاره‌های دنیای فوتبال در یورو زیر 21 سال

نیکو ویلیامز تصمیم نهایی را گرفت

پاسخ جالب ستاره بایرن: خوب کردیم 10 گل زدیم!

پیام همدردی مدافع گل‌گهر با مردم ایران

این تعویض پیاتزا از جنس طلا بود!

اسطوره برزیلی تیم بعدی مودریچ را گفت

اطمینان منچستریونایتد از جذب امبومو

موضع قطعی لیورپول؛ قیمت داروین مشخص شد

ورزشکاران پس از حمله موشکی به صهیونیست‌ها: احساس غرور کردیم

گزارش سی‌ان‌ان درباره «تردید بسیار» کاخ سفید از پیوستن علنی به جنگ با ایران

حضور مدنی‌زاده در وزارت اقتصاد پس از کسب رای اعتماد

تصاویری از جاسوس موساد که صبح امروز اعدام شد

پدر موشکی ایران درباره فرمانده جدید هوافضا چه گفت؟

تصاویر تازه از مناطق مورد اصابت موشک‌های ایران در اراضی اشغالی

آخرین بازدید ستادیِ شهید سلامی 72 ساعت قبل از شهادت

سفارت آلمان در تهران تا اطلاع ثانوی برای تردد مراجعین بسته شد

کشف کارگاه تولید ریزپرنده و پهپاد در اصفهان؛ 4 متهم دستگیر شدند

آخرین بازدید شهید باقری از یک شهر موشکی و پهپادی؛ پهپاد انهدامی جدید ایران رونمایی شد

عاملان تشویش اذهان عمومی در اردبیل دستگیر شدند

اطلاعیه پلیس درباره چگونگی شناسایی و گزارش خانه‌های تیمی تروریستی

دستگیری عامل تیراندازی به 4 نفر در شیراز

رئیس پلیس راهور: مردم از توقف‌ غیرضروری در جاده‌ها خوداری کنند

قصه پسری که اشک پیاتزا را در آورد

عملکرد فوق‌العاده زیدان در فینال مقابل یورو

دو کشتی‌گیر کشورمان به شهادت رسیدند

محسن فروزان: قلب من این وطن است

لالیگا اولین خرید فصل بارسا را تایید کرد

تیم فصل آینده میلاد عبادی‌پور مشخص شد

دشمن شماره یک تیم‌ها در جام جهانی باشگاه‌ها

اکبری: فضاسازی‌های گذشته علیه کادرفنی تیم ملی والیبال وجود ندارد

نقشه جالب بارسا با جادوی بصری نوکمپ

میلان به راحتی بی‌خیال دروازه‎‌بانش نمی‌شود

بازیکن جوان استقلال قراردادش را فسخ کرد

چه زمانی برای مشکلات خواب به پزشک مراجعه کنیم؟

پیام سرپرست اداره کل آموزش و پرورش قم در پی شهادت رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

آمار تلفات صهیونیست‌ها در حملات موشکی ایران؛ 24 کشته و 592 زخمی

بیانیه مشترک 11 کشور در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران

ایران: وقتی تعهدات اعضای ان‌پی‌تی متوازن رعایت نشود، ادامه اجرای تعهدات داوطلبانه فاقد توجیه خواهد بود

روایت یک نماینده از جزئیات طرح مجلس برای خروج از NPT

انهدام ریز‌پرنده‌های اسرائیلی در مشهد

گروسی: آژانس بین المللی انرژی اتمی به حضور در ایران ادامه می‌دهد

عملیات امدادی برای ترمیم خط لوله محدوده میدان قدس تجریش

مادربزرگ شهید امیرخانی: برای شهیدم مشکی نمی‌پوشم

مأمور پلیس تهران شهید شد

تشییع پیکر 8 شهید تجاوز رژیم صهیونی، عصر امروز در قم

رقابت 3 کاراته کای قمی در انتخابی تیم ملی

آغاز نشست اضطراری شورای حکام درباره حملات اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران